Elementul “Deschide Ochii” - I – Arta Seductiei

Elementul “Deschide Ochii” – I

eye-02
Am ales sa scriu acest articol format din mai multe post-uri pentru ca cei care vin pe forum sa invete ceva spera sa se schimbe peste noapte citind 2-3 FR-uri primind cateva sfaturi de la cateva persoane apoi iesind la PU si revenind cu intrebarea Totusi de ce nu imi iese?. Daca as scrie un post kilometric nu l-ar citi prea multa lume sau ar citi putin si s-ar intoarce la off topic unde sunt adevaratele senzatii tari. Pentru cei care cred ca se pot schimba doar cu infiintarea unui user pe forum, tin sa va anunt ca schimbarea nu se va produce. Pe un forum se discuta, adica se scrie. Forumul nu este un televizor ci este o carte imensa formata din intamplarile anumitor persoane.

Ceea ce voi scrie in continuare e bazat pe ceea ce am invatat eu din greselile mele si de pe acest forum, de aceea unii pot spune ca nu am dreptate sau ca acolo am gresit si dincolo nu am facut cum trebuie si ca nu e bine ce zic. Prima carte care am citit-o a fost despre BL. Am fost foarte incantat si credeam ca imi va schimba multe, am bagat repede la cutiuta si am incercat sa folosesc acest lucru pe femei… rezultatul a fost 0… Am mai citit o carticica despre cum sa cuceresti femeile din zodia x si y… cand am citit-o mi s-a parut interesanta urmand acum cateva zile sa observ cate prostii sunt scrise in acea carte si cum unii au putut da banii pe asa ceva. Apoi mai tarziu am incercat un cd de la shark care iar nu m-a motivat…
Au urmat sfaturi de la mai multe persoane care ma incurajau ca se poate si ca sunt in stare. Si ma simteam in stare pana cand trebuia sa dau testul… si il picam, nu eram in stare.

Sa nu credeti ca am ajuns sa inteleg anumite aspecte din seductie facand pasul cel mai mic ci din contra am facut salturi imense si m-am intors de multe ori de unde am plecat. Ma consider unu din membrii grei de cap care necesita explicatii ca la prosti si chiar desene!

Apoi am spus ca trebuie sa ies la PU, la indemnul unor persoane de pe forum… si credeam ca aia e devina la mine, lipsa de Street Pu. NU a fost asa! Totul a fost in capul meu si eu ma blocam singur. Nu pentru ca imi era frica ci pentru ca nu intelegeam ce se intampla si ceea ce pot face sa se intample.

La mine a fost diferit… am realizat ca nu din ceea ce scrie unu si altu am de invatat ci din problemele altora am cel mai mult de invatat. Si asa mi-am creat propria regula:

  • Invat din greselile mele nu din succesele altora!

De ce am ajuns la concluzia asta? Pentru ca nu am reusit sa inteleg cum a ajuns ala la acel nivel ( adica peste mine ). Nu totdeauna unu care stie ce face stie si sa explice ce a facut si cum sa spuna pe intelesul celui care nu stie cum sa faca un anumit lucru. De-aia multi care sunt buni va indeamna sa iesiti in lume si sa incercati sa va comportati ca pana acum! Poate sa va iasa din prima sau poate o dati in pom din prima. Ideea e de a incerca totusi sa vezi cum te descurci. E testul care trebuie toti sa-l dati! La acest test nu se da nota pentru ca suntem incepatori si vrem sa aflam la ce nivel suntem. Testele care vor urma mai tarziu vor primii nota si atunci veti simti pe pielea voatra cat de dureros e sa iei o nota mica, si anume sa nu-ti iasa ceva bine cu o tipa de la care speri ceva si vrei sa obtii neaparat ceea ce ea ofera!

Dupa ce am observat ca nu se prinde aproape nimic de mine am incercat sa invat testand ceea ce am vrut eu sa testez. Nu sa ies la PU, ca asa zice X sau sa ma comport nush cum pentru ca asa zice Y. Aici a aparut alta regula la mine:

  • Invat din greselile mele purtandu-ma ca pana acum decat sa ma port cum spune altul si sa nu inteleg absolut nimic din ceea ce am gresit.

Alta idee ce ar trebuii sa va intre la multi in cap ar fi in legatura cu idolatrizarea unor persoane. In multe cazuri, nu doar cele cu legatura directa spre seductie am auzit fraze de genul As vrea sa ajung ca el ceea ce mi s-a parut AIUREA! De ce sa vrei sa ajungi ca ala ( e vorba de persoana nu de baza financiara a acelei persoane ) ? O astfel de mentalitate din start e gresita!

Nu calcati pe urmele acelei persoane. Incercati sa invatati din greselile voastre avand sfaturile langa voi ( adica forumul sub perna ). In primul rand fiti voi si apoi sa va schimbati daca ceva nu merge. Astfel puteti fi mai buni decat acea persoana nu EGALI. Fixati-va obiectivele totdeauna mai sus decat ceea ce vedeti la altul. Nu mai spuneti „vreau sa ajung ca el!” ci spuneti „Eu pot fi mai tare ca el!”. Asta se aplica si in viata de zi cu zi si este o regula de baza in viata pe toate planurile.

Multi fac confuzia ca a iesi la PU inseamna ca vor deveni buni! Daca iesi la PU si esti dispus sa te distrezi EVOLUEZI LENT ( nu spun ca nu evoluezi dar pierzi si mult timp ). Pe langa PU mai trebuie sa dezvolti o groaza de alte calitati ca Personalitate, atractie, sociabilitate, comunicare, look etc.

  • TOTUL PORNESTE DE LA DEZVOLTAREA PERSONALA NU DE LA PRIMUL PU DAR PRIMUL PU POATE INFLUIENTA DEZVOLTAREA PERSONALA

Pe parcursul acestui articol voi descrie urmatoarele puncte dupa cum le vad eu:
–––––––––-
– Agatatul
– Tipele
– Increderea
– Openere
–––––––––-
– C&F
– Conversatia
– „Am prieten”
– #Close
–––––––––-
– Reject-uri
– LJBF
– Prima impresie
– Teoria Paharului
–––––––––-

by Speedracer

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere