Este Un Joc Pentru Ele – Arta Seductiei

DiceFemeile deseori vad ca un fel de joc tentativele barbatilor de a le agata. Vorbesc despre asta una cu alta, au replici standard pe care le invata pentru cand le ceri numarul – „De ce nu-mi dai numarul tau si o sa te sun eu?” si asa mai departe…

Unele, poate chiar majoritatea femeilor ies in weekend cu mentalitatea „Nu o sa il gasesc pe Dl. Perfect la un club, dar imi sporeste ego-ul sa am barbati care sa imi dea o gramada de atentie, si imi place sa beau gratis… si ador sa dansez cu prietenele mele si sa tachinez… si ador sa refuz barbati prefacandu-ma ca sunt enervata de ei… etc.”

DE CE FEMEILE SUNT ATRASE DE LUCRURI DE GENUL.. FAIMA, BANI SI PUTERE

Am raspuns de curand cuiva la intrebarea „Ce e cu faima si puterea si banii, de sunt femeile asa atrase de ele?”. Eu zic ca femeile sunt atrse de barbati cu faima, bani si putere pentru un MOTIV.

Parerea mea este ca au fost programate genetic si social la un nivel subconstient ca acesti barbati sunt mai inteligenti, mai distractivi, mai interesanti, mai capabili sa le ofere lifestyle-ul – si MAI ALES – SENTIMENTELE pe care le vor. In cartea lui Robert Cialdini „Influence”, acesta vorbeste despre in principiu psihologic numit „Halo Effect”. Este vorba de faptul ca oamenii presupun automat ca oamenii atractivi si puternici sunt mai destepti si mai demni de incredere decat oamenii normali.

O femeie doreste un barbat care se potriveste in imaginea ei ideala despre sine, ce este formata de cand era foarte mica. Si multumita lui Disney, aceste fantezii sunt inpamantate mai puternic decat era menit prin cablarea genetica.

Per total, raspunsul este sa realizezi faptul ca tipi bogati, faimosi si cu putere au un avantaj la inceput din FAMILIARITATE si PRESUPUSE trasaturi pozitive. Dar daca poti sa inveti sa obtii atentia unei femei si sa-i dai sentimentele pe care mereu si le-a dorit, atunci te va trata si pe tine ca si cum ai fi faimos, bogat si puternic.

Un barbat inalt, chipes sau faimos si bogat „apasa un buton” si provoaca anumite sentimente inauntrul unei femei. Daca nu esti bogat, faimos, inalt si/sau super atragator, trebuie sa inveti sa „instalezi butonul”, ca atunci cand te vad, femeile sa simta acele sentimente. Vestea buna este ca poti sa faci asta cu majoritatea femeilor, pe cand nu ai putea cu majoritatea barbatilor.

Chiar daca femeile sunt interesate in aspectul fizic intr-o oarecare masura, sunt mult mai interesate in cum le faci sa se simta. Chiar daca nu intelegi asta, trebuie sa incepi s-o crezi si sa te porti ca si cum ar fi adevarat. Trebuie sa te porti ca si cum ai sti cu certitudine ca esti cel mai bun lucru pentru o femeie, si ca o s-o faci sa se simta minunat inauntru.

Femeile percep chestia asta si raspund la ea.

Intreaba-te:

„Cum as merge daca as crede ca pot sa fac orice femeie sa se simta minunat in interior?”

„Cum as vorbi daca as crede ca pot sa fac orice femeie sa se simta minunat in interior?”

„Care ar fi expresia de pe fata mea daca as crede ca pot sa fac orice femeie sa se simta minunat in interior?”

„Cum m-as purta altfel daca as crede ca pot sa fac orice femeie sa se simta minunat in interior?”

Dupa aceea incepi si fa lucrurile astea. Cand vorbesti cu o femeie, imagineaza-ti cat de bine o s-o faci sa se simta. „Fake it till you make it”. Pur si simplu fa asta. Femeile vor sesiza.

by Adi

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere