Esti Pe Drumul Cel Bun – Arta Seductiei

YourLife 1920x1200

O viata implinita inseamna un drum personalizat si un destin in care sa crezi. ALergand dupa femei nu vei obtine nimic mai mult decat femeile pe care le urmaresti. Ironia vine in continuare: daca iti urmaresti destinul si crezi in el, vei avea parte de femei cu mult mai frumoase si mai de calitate decat daca alergi femei non-stop. In plus, vei avea si o viata. 🙂

Este cunoscut faptul ca un barbat care se culca cu o femeie (noua) petrece in medie pana la de zece ori mai mult timp sa se laude prietenilor prin diverse ‘canale’ decat timpul pe care il investeste in femeia respectiva. Barbatii sunt manati de orgoliu (ego, mandria de sine). Dincolo de o nevoie fiziologica, sexul cu o femeie (noua) devine o nevoie psihologica. Barbatul se simte implinit social, activ, revigorat, mandru etc.

Nu este o problema ca se simte asa. Problema este ca, in restul timpului, se simte la celalalt pol. Adica neimplinit social, frustrat, gol etc. Eu asta am vazut la majoritatea fustangiilor pe care i-am intalnit.

Un barbat insa devine barbat in adevaratul sens al cuvantului abia atunci cand este implinit si inainte de a se culca cu o femeie (noua), nu doar dupa. Cand sexul vine ca un rezultat firesc al propriei identitati, nu cand identitatea parvine in urma unui sex ocazional.

Asa se raspunde si unei intrebari pe care si-o pun multi dintre prietenii mei care, cu fiecare esec cu o femeie isi pun intrebari existentialiste si pica in depresii pentru ca, la primul succes, sa redevina maestri online pokie machines si semizei. E o problema de echilibru.

Sau, ca sa fiu ironic, un barbat se culca cu o femeie pentru el, nu pentru prietenii lui.

Raspunde la urmatoarele intrebari:

Cine esti?

Te cunosti pe tine?

Ce iti place sa faci?

Cum iti castigi banii?

Care sunt hobbyurile tale?

Daca ti-as trimite un prieten de-al pe capul tau timp de o saptamana, cand s-ar intoarce, ce ar povesti despre tine? Ar fi entuziasmat de stilul tau de viata, de pasiunile pe care le ai, de tine, ca persoana?

Te iubesti? Iti iubesti munca?

Denumeste cel putin o activitate in care crezi ca ai putea fi mai bun decat 90 % dintre cunostintele tale. Iti place aceasta activitate? Ce te impiedica sa castigi bani din activitatea respectiva? Ce te impiedica sa devii cel mai bun in activitatea respectiva?

Unde te vezi peste 2 ani? Unde te vezi peste 10 ani? Cum te vezi peste 30 de ani?

Ai putea raspunde la intrebarile astea fara sa bravezi?

Ai putea sa raspunzi sincer la ele si ai avea cu ce sa umpli cateva pagini intregi?

Raspunsurile tale nu ar fi cumva negativiste sau „incetosate”?

Si ce e mai important – randurile tale despre tine si despre ceea ce faci sau vrei sa faci in viata ar fi capabile sa aduca un zambet cald pe chipul unui cititor care nu te cunoaste?

Ar vrea el sa te cunoasca?

Ar vrea el sa fie acel prieten trimis pe capul tau o saptamana?

Postat de Abel

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere