Femeile Si Banii Tai

money-woman Una dintre cele mai vehiculate convingeri despre femei în societatea noastră este că ele umblă după banii bărbaţilor şi sunt materialiste.

Însă te vor oare femeile pentru banii tăi sau banii sunt un indicator pentru ce fel de persoană eşti?

Dacă în timp ce citeşti asta în mintea ta îţi spui „Las’ frate că ştiu eu că e toate curve dupe bani.” poţi să te opreşti din citit, materialul ăsta e pentru persoanele care îşi doresc să înţeleagă mai bine relaţiile interumane, nu un ghid pentru mers la prostituate.

Aşa că hai să vedem care sunt situaţiile în care contează şi în care nu contează banii tăi:

Situaţiile în care poţi fi oricine, important e să ai bani ->

Prostituata – e clar că este interesată de banii tăi şi doar asta contează pentru ea, îţi oferă timpul şi trupul ei contra cost astfel încât tu eviţi toate bătăile de cap legate de prima întâlnire, cum să abordezi o femeie corect, cum să te porţi cu ea şi cum să porţi o conversaţie.

Până la urmă este o meserie şi trebuie respectată, unele femei ajung să ducă această meserie la nivel de Artă însă desigur, trebuie să ţi-o poţi permite.

Piţipoanca din Bamboo – genul de femeie care investeşte foarte mult în imaginea şi corpul ei, cu siguranţă arată foarte bine.

Problema cu femeile din această categorie este că de multe ori investesc doar în imaginea lor, dincolo de asta fiind nişte fiinţe destul de limitate la nivel social. De regulă pasiunile lor sunt legate de lucruri mondene, ce mai face Bianca Dragusanu, fosta lui Columbeanu, ce cluburi mai sunt hot, în ce maşină e mai hot.

Sunt interesate de bărbaţi care au bani, în viziunea lor târgul este simplu: „Tu ai banii şi ai nevoie de o tipa care să arate trăsnet lângă ţine, eu am marfa, dacă suntem compatibili şi avem aceleaşi gusturi la haine, muzică, cluburi şi vacanţe suntem cuplul perfect” – şi da se găsesc bărbaţii care au nevoie de exact asta în viaţa lor

Situaţiile în care e important să ai bani însă contează şi cine eşti ->

Super Femeia – arată ca un model şi are propria ei afacere sau carieră de succes.

Pentru ea este important să ai banii tăi, mai exact faptul că ai bani reprezintă un criteriu prin care ea te evaluează.

De regulă plecă de la premiza că dacă te-ai descurcat să faci bani ai potenţial, prin urmare te duce mintea iar pentru ea să aibă un partener care o înţelege pe plan profesional e vital fiind o femeie care caută mereu să construiască indiferent că e vorba de relaţie sau carieră.

Însă nu face greşeala să crezi că e tipa din Bamboo. Poate ai hainele, maşina, aparenţele tipului cu bani, însă dacă te-a mirosit că tu doar ai un centru de colectat fier vechi iar valorile şi priorităţile tale în viaţă sunt „Să ne simtem bine pisi” , te-a uitat până apuci să clipeşti.

Partea bună e că dacă ai cunoştinţele necesare despre seducţie, ai pasiuni, citeşti cărţi, te preocupă imaginea şi sănătatea ta, ai experienţă de viaţă e posibil să reuşeşti să îi treci de primele filtre şi bariere iar pe urmă nu mai contează dacă ai bani sau nu atâta timp cât găseşte în tine un partener interesant cu care simte că poate să conecteze. Şi e normal să aibă barierele astea la început, o femeie de genul ăsta nu vrea un looser lângă ea sau un pierde vară.

Mămica – femeia care este mamă sau îşi doreşte cu ardoare să fie mamă o vei depista rapid pentru că concluzia discuţiilor voastre va fi „Cine eşti ca om şi care-i potenţialul tău financiar actual?”.

Spre deosebire de super femeia care este orientată către carieră, mămica este orientată către a îşi construi o familie. Nu o să ai nevoie de bani ca să treci peste filtrele ei de început cum aveai nevoie cu Super Femeia, pentru că ea se află în alt punct al vieţii sale.

Ea va fi mult mai curioasă să exploreze bărbaţii cu potenţial „patern” însă dacă în spatele potenţialului tău de tătic nu se află şi potenţialul de a susţine o familie s-ar putea să observi că nu prea o să îţi mai răspundă la telefon, şi nu o poţi judeca, prioritatea ei e să îşi facă o familie şi o interesează un bărbat care poate susţine financiar cel puţin în aceiaşi măsura ca şi ea


Când chiar nu contează banii tăi ->

Tipa normală – vorbim aici de o tipa care nu iese cu absolut nimic în evidenţă, nu e nici foarte frumoasă nu e nici foarte deşteaptă, de regulă o să îşi dorească doar să fie înţeleasă, viziunea ei despre relaţii este „Să fie bine” şi cam acolo se termină totul.

Poate visează uneori la bărbatul ăla fain de succes, însă e o altă realitate care este departe de ea, de regulă crede că asta se întâmplă numai în filme sau celor mai norocoase. Pe ea o interesează să fie cineva lângă ea cu care să îşi poată împărţi viaţa şi lucrurile mărunte care i se întâmpla zi de zi la serviciu.

Bărbatul poate să fie realmente oricum din punct de vedere financiar, cât timp o face să se simtă bine este tot ce contează pentru ea fiind chiar dispusă să fie ea cea care îl susţine.

Cougar, femeia Puma – este fostă Super Femeie de regulă. A fost foarte frumoasă şi de succes însă acum frumuseţea începe să treacă, succesul i-a rămas sau chiar a crescut considerabil la fel ca şi experienta ei în materie de bărbaţi.

Vorbim aici de 40+ ani. Ori este divorţata or nu a fost niciodată căsătorită, pentru ea a fost mereu o prioritate independenta şi cariera.

E interesată de bărbaţi care o pot face să se simtă bine şi de multe ori mai tineri decât ea şi bărbaţi care nu caută o relaţie pe termen lung. Poate să investească timp, chiar şi bani într-o „interacţiune” cu un bărbat de care se simte atrasă şi care reuşeşte să îi stârnească simţurile interioare însă fundamental pentru ea independenta ei va fi mereu o prioritate..

Aşa că sunt şi femei pentru care contează banii şi femei pentru care nu contează deloc banii.

Acum depinde către ce fel de femei aspiri în general.

Atunci când aspiri către o Super Femeie, tu fiind un bărbat normal, cel mai probabil vei fi refuzat. Însă nu o trata ca pe o prostituată, nu e vina ei că te-a respins, doar selectează bărbaţii care sunt in liga ei.

Vrei Super Femei?

Atunci devino şi tu un Super Bărbat!

Dacă ai vreun gând pe care vrei să mi-l împărtăşeşti sau vrei să mă întrebi ceva îmi poţi scrie la Taher@artaseductiei.ro

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere