Fiziologia Atractiei Sexuale. Cea Mai Rapida Reteta Pentru Sedus. – Arta Seductiei

Fiziologia atractiei sexuale. Cea mai rapida reteta pentru sedus.

 

17960_G_1381944894663

 

La un nivel fundamental, emotiile sunt create de neurotransmitatori. Nu te speria, nu o sa folosesc doar de cateva ori niste termeni stiintifici greu de pronuntat , in rest va fi o lectura lejera 🙂

 

Helen Fisher este o femeie profesor doctor in biologie si antropologie care studiaza de zeci de ani ce se intampla cu adevarat in mintea si organismul nostru atunci cand facem sex, cand iubim, cand intram in relatii.

 

A scris 5 carti despre evolutia si viitorul sexualitatii, monogamiei, adultery si divort, diferentele de sex privitoare la activitatea creierului, chimia iubirii si tipuri de personalitate, de ce anume iubim anumite persoane si nu altele.

Sa continuam putin cu lectia de chimie.

Avem 5 substante chimice principale implicate in atractie si iubire.

  1. Dopamina. Este generata de spiritul de aventura, de curiozitate, de activitati si oameni noi si duce la creearea dorintei sexuale si romantice.
  2. Adrenalina. Este generata de pericol si excitatie nervoasa. Are un rol major in “dragostea la prima vedere”.
  3. Norepinefrina. Generata tot de spiritual de aventura, de experimentarea lucrurilor interesante si noi
  4. Oxitocina. Este generata la atingerea cu o alta fiinta umana, la stimularea sfarcurilor si a organelor genitale( la femei) si la orgasmul sexual. E responsabila cu sentimentul de atasament pe termen lung.
  5. PEA(Feniletanolamina). Este o substanta foarte interesanta care e eliberata la contactul vizual prelungit cu o alta persoana.

Gata cu lectia de chimie. Acum sa vedem cum putem lua stiinta si sa o aplicam in viata noastra de zi cu zi.

Reteta cea mai simpla si cea mai scurta pentru ca o femeie sa fie super atrasa de tine:

Activitati noi si interesante care sa trezeasca spiritual de aventura, care sa stimuleze fizic si emotional, amestecate cu multe atingeri si privit in ochi 🙂

Simplu. Nu?

Daca stai sa te gandesti toate materialele de seductie iti spun defapt acelasi lucru dar sub diferite forme si cu mult mai multe detalii.

Bun.

Deci ca sa folosesti aceste substante in avantajul tau, respecta cateva reguli.

Pentru PEA(Feniletanolamina) e nevoie sa privesti femeile in ochi. Privitul in ochi genereaza emotia de “ lupta sau fugi” si de aceea foarte multi oameni ezita sa priveasca in ochi persoanele cu care vorbesc sau interactioneaza. Sau privesc o clipa in ochi si apoi isi muta privirea.

Fa un exercitiu. Mergi pe strada si priveste femeile care trec prin fata ta in ochi. Incearca sa le prinzi privirea si nu o mai muta. Un experiment a aratat ca dupa ce fete si baieti care nu se cunoasteau s-au privit 2 minute in ochi permanent, acestia au raportat puternice sentimente de atractie reciproca. Invata-te sa fii ultimul care muta privirea atunci cand te uiti in ochii unei femei si vei avea numai de castigat.

Pentru dopamine,  norepinefrina si adrenalina e nevoie sa iei cu tine femeile de care esti interesat in activitati in care puteti avea parte de aventura, adrenalina, activitati noi , interesante, creative.

Exista activitati din aceasta arie care sunt mai costisitoare si poate nu sunt accesibile usor oricui in acest moment. O plimbare cu motorul, sarituri cu parasuta, orice fel de sport extrem, excursii, calatorii , etc. Dar nu trebuie sa te folosesti de asta ca de o scuza. Poti inventa foarte multe lucruri foarte interesante care sa genereze aceleasi emotii.

O drumetie aproape de locul unde traiesti, un eveniment care nu se intampla zilnic, un festival, plimbare cu bicicleta, cu role etc,  orice loc nou si interesant in afara de banalele baruri si terase. Daca esti un pic creativ si iti dezvolti abilitatea de povestitor poti transforma usor o intalnire banala intr-una care sa genereze emotiile asociate aventurii si care pot genera adrenalina.

Pentru  oxitocina, atingerea este un factor decisiv. Invata sa atingi o femeie imediat dupa ce ai cunoscut-o intr-un mod  non sexual. Citeste-i in palma, joaca-te cu degetele ei, fa orice ca sa o atingi. Daca se invata cu atingerea ta  iti vor creste foarte mult sansele sa faceti sex.

 

Stii ca umorul este al doilea factor ca importanta in mentinerea unei relatii? Care e primul? ORGASMUL SEXUAL. Uita toate prostiile pe care le –ai invatat si tine minte ca orgasmul, oxitocina pe care o genereaza acesta si care creeaza acea emotie de legatura puternica intre 2 oameni poate sa te scuteasca de multe batai de cap. Citeste cate ceva din multele materiale despre cum sa fii un bun partener sexual si asigura-te ca ii provoci macar un orgasm de fiecare data cand faceti sex. Si indiferent daca in ziua aia v-ati certat, ati avut probleme etc, dupa orgasm vei auzi de la ea un singur lucru:” Te iubesc!”

Spor la treaba.

Posted by Defias

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere