Harta Barbatului In Seductie

Harta barbatului in seductie

one small step for man many steps for menImaginează-ți că te urci într-un taxi, șoferul îți spune:

“Bună ziua, unde ați dori să mergem?”

Tu îi răspunzi:

“Nu vreau să ajung sub nicio formă pe la Piața Romană.”

El îți spune:

“Ok, ok, însă totuși unde vreți să vă duc?”

Tu îi spui:

“Să nu mă duci te rog pe Bulevardul Unirii sau la Victoriei…de fapt știi ce… tu dă-i drumul și vedem noi.”

Șoferul având în vedere că știe unde NU vrei să ajungi, pornește, evită locurile respective și se învârte în cercuri prin oraș, si asta se va intampla până o să decizi tu să îi spui exact UNDE vrei să ajungi sau poate accidental ajungi acolo unde vrei fără să îți dai seama și decizi să te oprești.

Poți să îți dai seama,  destul de clar, din ce ți-am spus mai sus că lipsa unei destinații concrete nu te face decât să te îmbarci într-o călătorie foarte lungă care cel mai probabil va fi și costisitoare din punct de vedere al resurselor.

Exact asta se întâmplă în aproape fiecare domeniu din viață ca urmare și în seducție.

Astfel, după experiența de lucru cu sute de oameni din întreaga țară am decis să alcătuiesc o harta din 6 pași care te ajuta să îți dai seama exact unde ești în călătoria ta și unde țintești să ajungi.

Așa că, fără prea mult tam-tam, hai să dăm drumul călătoriei în seducție:

Pasul 1 – La pasul 1 de regulă nu prea ai mari tangențe cu seductța, iar dacă ai ieșit cu vreo tipă ai făcut-o pur instinctual, mai mult sau mai puțin bine.

De regulă când vine vorba de femei urmezi sfatul prietenilor sau eventual chiar al familiei. Interacțiunile cu femeile ți se par o chestie venită de pe cu totul altă planetă și sunt oricum greu de explicat și înțeles.

Pentru a reuși să treci la pasul 2 ai nevoie să fii OPEN-MINDED, să pornești cu mintea deschisă, să accepți că poate lucrurile nu stau exact așa cum ai crezut tu, că sunt lucruri noi de învățat, ca oamenii sunt niște ființe complexe a căror nevoi de comunicare și relaționare sunt mult mai vaste și mai profunde decât cele legate de sex și bani.

Pasul 2 – Descoperi cărți, site-uri, materiale despre dezvoltare personală și seducție și începi să bagi în tine cât mai multă informație. Simți că în fața ochilor tăi apare o lume cu totul nouă și parcă ascunsă de tine până acum. Nu faci mare schimbare în ceea ce privește acțiunile sau deciziile tale însă îți orientezi atenția către evoluție.

Modul prin care treci la pasul următor este ACȚIUNEA –  lași emoțiile acasă, îți asumi că nimeni nu te mănâncă, te informezi pe net și vezi că toată lumea îți spune ca nu pățesti nimic, nu te mai gândești la părerea altora despre tine sau cum o să se uite lumea la tine și treci la treabă.

Pasul 3– Îți iei inima în dinți și începi să cunoști femei. Începi să aplici ceea ce ai citit, învățat, asimilat, în unele cazuri și adaptat. De regulă se termină cu refuzuri, ceea ce e și normal, dacă te apuci de fotbal și vrei să tragi la poartă ai de tras de câteva ori până nimerești măcar în dreptul porții, nu mai zic să dai gol.

Ăsta este un pas CRITIC –  mulți își fac curaj și merg să vorbească cu tipa de care le place sau fac abordări pe strada în bar/club, însă faptul că primesc un refuz sau câteva refuzuri îi fac să fie foarte timorați, se închid în ei, spun ca pentru ei este greu, că pentru alții este ușor, că ei au o problemă… majoritatea trec prin ăsta.

Singura metodă prin care poți trece la nivelul următor este PRACTICA, faci 5 abordări și ești refuzat… Foarte bine!! Mai faci 10. Ai făcut alte 10 și ai fost refuzat….Foarte bine!!! Mai faci 100! (În medie dacă ești focusat pe a face abordări poți face undeva între 15-20 abordări pe oră – imaginează-ți că îți aloci O ORĂ pe zi timp de 2 săptămâni pentru asta.)

Pasul 4 – Practica începe să dea roade! Începi să ai conversații cu tipele și să obții numere de telefon și promisiunea unor întâlniri.

Cu toate astea, de cele mai multe ori se întâmplă ca atunci când suni să nu îți răspundă, să amâne întâlnirile sau să nu apară la întâlniri.

La puținele întâlniri la care ieși, de regulă ai emoții, te simți pierdut și nu știi ce să faci.

Acum știi să creezi atracție, acea atitudine care este asemenea unei cărți de vizită care creează impact, însă…

Pentru a trece la pasul următor ai nevoie să te FOCUZEZI pe partea de relaționare, ai nevoie să porți mai multe conversații cu tipe, să vezi cum poți face să fii atât un ascultător bun cât și un orator bun. (Ai nevoie să citești eventual câteva carți pentru a-ți mari vocabularul și asta oferă totodată subiecte de discuție).

Pasul 5 – Deja ești  într-un loc la care mulți cei din comunitatea de seducție aspiră să fie. Nu este un pas la care ajungi în câteva zile, plecând de la pașii 1 sau 2, cum speră mulți dintre cei care sunt la aceste niveluri.

Este vorba despre pasul în care ai cam câte tipe îți dorești, iei numere de telefon, ieși la întâlniri, ajungi să te culci cu tipele pe care le vrei – Când eram la pasul ăsta mă întâlneam cu în jur de 3 tipe noi pe săptămână. Toate știau că mă văd și cu alte tipe. Totul era foarte fain.

Însă pentru a trece la acel ultim nivel al seducției este nevoie să treci prin toți acesți 5 pași, pentru a avea o experiență de viață, pentru a te contura și a te defini ca bărbat.

Pasul 6CALITATE versus CANTITATE-  e pasul în care ți-ai consumat ambițiile hormonale, ți-ai dovedit ce aveai să îți dovedești, ai trecut de toate filmele pe care le aveai, în care vroiai să fii cu 2 tipe în același timp sau orice ți-ai propus.

Acum deja focusul este centrat foarte mult pe tine, dorința nu mai este doar de a avea femei, știi deja că poți asta, acum începi să te concentrezi pe cum vrei să te simși lângă femeia/femeile de lângă tine. Realizezi că dacă te întâlnești cu foarte multe tipe care nu sunt de o anumită calitate (indiferent ce înseamnă această calitate pentru tine) consumi foarte multă energie și timp, resurse pe care deja cauți să le investești în tine.

În momentul în care ești suficient de detașat și relaxat în ceea ce privește femeile o să ai cele mai valoroase experiențe CALITATIV.

Nu confunda asta cu momentul când NU reușești să ai suficiente tipe pentru a ajunge la pasul 5 și îți spui… “Eu n-am nevoie de CANTITATE pentru că am CALITATE“… pentru că te minți, îți găsești  scuze pentru a rămâne la nivelul la care ești.

Nu poți ști ce înseamnă calitate fără termen de comparație. Nu poți ști cum e să ai o relație mișto dacă tu n-ai experimentat relații mișto de orice natură ar fi ele.

În momentul când n-ai experiență orice experiență este faină.

 

Pentru a putea ajunge la destinația călătoriei tale trebuie să știi unde te afli și unde vrei să ajungi, altfel nu vei face decât să te învârți în cercuri.

 

Spune-mi pasul la care te afli acum și spune-mi ce schimbare ești dispus să faci pentru a evolua??

 

 

Da-mi un like pentru a putea duce Arta Seductiei la următorul pas.

 

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere