Identitate – Arta Seductiei

barbati12 Exista doua feluri de oameni. Cei care au reguli stricte pe care le respecta in drumul lor spre succes si cei care cauta regulile altora, pentru a se ghida dupa ele. Este diferenta dintre oamenii puternici si oamenii slabi, despre invingatori si invinsi. Ce e ciudat este ca regulile alea nu trebuie sa fie extraordinare, ci doar niste stavilare care sa te tine ‘on track’.

Iar ceea ce il caracterizeaza pe omul puternic este ca el stie clar cine este.

E atat de simplu sa fii sigur pe ceea ce spui, pe ceea ce vrei, incat e aberant sa nu iti pui la punct capitolul asta. IDENTITATEA PRIMEAZA IN SEDUCTIE. Trebuie sa stii cine esti, trebuie sa stii ce vrei de la viata, trebuie sa ai in minte o imagine foarte clara cu drumul pe care o sa il urmezi. Trebuie sa ai vise. Trebuie sa ai principii. Trebuie sa ai credinte.

Trebuie sa ai o istorie a ta. Niste povestioare care te definesc pe tine ca om. Trebuie sa ai placerile tale. Trebuie sa ai fanteziile tale. Trebuie sa ai dorintele tale. Trebuie sa stii cine esti. Si trebuie sa arati celorlalti cine esti. Nu e nimic mai atractiv decat cel care stie ce vrea.

by Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere