Jocul – Arta Seductiei

womenCand vorbesc cu +hb8, de obicei incerc sa observ cat mai multe la ele, la comportamentul lor si la modul lor de a gandi. Iar, din acest punct de vedere, am observat ca aproape toate hburile gandesc cam la fel.

Toate tipele bune sunt playeri prin excelenta. De ce? Pentru ca ele isi primesc portia de validare zilnic, inca de la 14-15 ani, de cand le dau sanii. Asemenea succes in randul sexului opus nu are cum sa nu iti suceasca mintea. Constientizeaza puterea lor, au incredere in ele, se joaca, le place sa castige, sa faca tipi sa se perpeleasca. Si le intra in sange. De la primul IOI pe care il primeste pana la fluieraturile tuturor fraierilor.

Si jocul devine interesant pentru ele abia cand e ceva de munca. Atunci cand primesc rezistenta pe masura.

Si azi se joaca putin. Maine putin. Amicii sunt morti dupa ele. Se blesteama intr-un fel ca nu pot avea amici din randul barbatilor, dar nu le impiedica sa ii testeze tot timpul, sa ii ingenunchieze. Au pretendenti la tot pasul. Si percep jocul ca pe o placere zilnica, chiar ca pe o durere incredibil de dulce, dar si ca pe o uzura care duce la o oboseala psihica, intr-un final.

Cand obosesc, se transforma in altceva. Aici fac cele mai mari victime. Pentru ca ele acum sunt dezamagite, ranite… Ranite de lumea pe care ele au contruit-o si au ales sa traiasca in ea. Si acum sunt sincere. Se uita imprejur si aleg sa se odihneasca. Si aleg un “amic”. Si i i se destainuie lui, arata durerea pe care o simt ele, oboseala de a trai in lumea “jocului”, cum ca ar vrea sa se retraga undeva unde sa isi gaseasca o liniste inumana, aproape.

Si tipul, AFC, cade in plasa, le intelege si da vina pe rautatea lumii. Si, inevitabil, tipul se indragosteste de ea. Iar ea nu simte nimic. Doar o nevoie de odihna si de afectiune. SI asa ajung unii AFC. sa aiba relatii cu H.B.-uri. Relatii care dureaza doar pana H.B.-ul isi reface fortele. Din momentul asta, AFC.-ul este pierdut. Il joaca pe degete, il infrange cu o rautate exemplara. Iar culmea e ca AFC.-ul crede ca e vina lui…

Iar H.B., cu forte proaspete, pleaca din nou la vanatoare. In cautarea vanatului perfect.

Orice vanator are nevoie de o pauza.

Relatia unui H.B. cu un player nu e “pauza”, ci o lupta.

Ce sunt playerii? Playerii sunt cei care au inteles cum stau lucrurile din prisma femeii. Si care le joaca jocul. Joc care le intra in sistem. Si ei pleaca la vanatoare, si ei se lupta pana la absurd. Iar cand au nevoie de o pauza, se opresc langa o tipa care le este inferioara. Cat sa se odihneasca… Iar cand fortele sunt recapatate, isi reiau cruciada lor, cruciada care ii va tine pe drumuri mult timp de atunci incolo.

Asta e jocul pe care l-am ales sa il jucam…

by Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere