Judeca Dupa Actiunile Ei, Nu Dupa Vorbe – Arta Seductiei

Judeca dupa actiunile ei, nu dupa vorbe


body_b_10_11_2011Se intampla mult prea des. Discuti cu o fata iar ea iti SPUNE ca vrea sa plece acasa. O data ce ai ajuns in fata casei ei (blocului, vilei, apartamentului), ea nu pare sa aiba nici cea mai mica intentie de a te lasa in pace si de a pleca in casa. Incerci sa faci acea intelegere de a merge la tine acasa sa va „jucati”, iar ea va SPUNE ca nu se culca cu barbatii pe care ii cunoaste abia de la prima intalnire, sau va SPUNE ca e prea devreme, etc, etc. Acestea sunt doar exemple pozitive care demonstreaza faptul ca nu tot ce SPUNE este neaparat necesar ca si VREA sau eventual FACE. Dar, nu-i asa ca nu este nimic de care sa ne plangem?

Gresit! Pentru ca opusul este aproximativ la fel de comun ca si aici – promite aia si cealalta, se scuza mereu, ii pare rau („Oh, te voi suna”, „Oh, am fost atat de ocupata, incat nu am avut timp!”, „Ti-am pierdut numarul, care era?”, „Vom face aceasta joia viitoare, promit!”, etc) dar NICIODATA nu respecta ce spune – facandu-l uneori pe un AFC sa stea agatat de o „imposibila” sansa de a avea o relatie cu acea tipa.

Folosind cuvintele lui Ross Jeffries: „VEZI CUM DECURG INTERESELE TALE – NU VORBLE LOR!!! Mai ales in cazul femeilor experte in facutul scuzelor aiurelilor. SINGURUL lucru care ar trebui sa-ti influenteze interesele este CE ACTIUNE DESFASOARA TIPA! INTOTDEAUNA UITA-TE LA INCEPUTUL RELATIEI LA FELUL CUM TE TRATEAZA ACEA FEMEIE SI DACA ESTI TRATAT CU RESPECT SI INTAIETATE. ABIA ATUNCI UITA-TE DUPA CARACTERISTICILE SI CALITATILE PE CARE LE APRECIEZI TU LA FEMEI!

Una dintre principalele diferente dintre „nenorociti” si „baieti de treaba” este lucrul asupra carora se concentreaza cele doua „categorii” de barbati. Tipul „nenorocit” se concentreaza in principal si mai ales pe felul cum este tratat si modul cum actioneaza in timpul testelor (au!): „testul acesta imi va creste sau imi va descreste intaietatea pe care mi-o va da?”. Daca raspunsul este „va descreste”… „NENOROCITUL” NU O VA FACE!!! „Baietii de treaba” (care sufera de masturabare cronica), prin contrast, se concentreaza asupra caracteristicilor care le plac la acea tipa cu care discuta. Ei vor ignora si vor sari peste atitudinea de rahat a femeilor pe care o au cu ei. Ei se comporta in asa fel incat sa arate cat de mult apreciaza ei femeia aceea in loc sa se concentreze asupra fenomenului de respect, tocmai din acest motiv, cum spunea Rodney Dangerfield… ”EI NU VOR PRIMI NIMIC!!!”

by anonim

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere