Kung Fu In Seductie | Cum Pastrezi Calmul

Kung Fu in Seductie -1 Cum sa ramai calm (Video)

      Ce au în comun Artele Marţiale şi Seducţia?

Simplu: Temerile şi confruntarea cu unele situaţii provocatoare.

Şi ce mod mai bun de a discuta despre asta decât alături de prietenul şi mentorul meu în Arte Martiale Bogdan Roşu.

Alături de Bogdan am identificat faptul că mecanismele care le cauzează oamenilor sentimentul frică şi îi face să se blocheze atunci când se cofrunta cu o situaţie provocatoare este acelaşi fie că este vorba de o confurntare fizică sau atunci când merg să vorbească o persoană atractivă.

Oamenii de cele mai multe ori nu sunt educaţi sau învăţaţi să facă faţă provocărilor aşa că de cele mai multe ori în astfel de situaţii ajung să se blocheze, să fie confuzi , să tremure… să aibă acele emoţii neplăcute.

După ce trec de o astfel de situaţie, de cele mai multe ori cu capul plecat, oamenii, în special bărbaţii, rămân cu sentimente şi remuşcări ajungând să îşi facă tot felul de scenării fictive despre ce ar fi putut să facă şi cum să reacţioneze.

Aşa că alături de Bogdan Roşu şi cu suportul echipei Arta Seducţiei am decis să identificăm 3 paşi pe care să îi poţi aplica cu rapiditate şi eficientă fie că eşti în faţa unei confruntări directe sau în faţa unei domnişoare atrăgătoare:

1. Păstrează-ţi calmul

2. Evaluează situaţia corect

3. Acţionează eficient

În video-ul de mai sus îţi arăt alături de Bogdan câteva exerciţii speciale Wing Chun Kung Fu   pentru a reuşi să îţi păstrezi calmul.

Video-urile următoare din seria Kung Fu in Seductie vor fi despre cum să Evaluezi situaţia corect şi cum să Acţionezi eficient.

 

Tu ce faci ca să îţi păstrezi calmul într-o situaţie provocatoare?

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere