LMR - Last Minute Resistance – Arta Seductiei

LMR – Last Minute Resistance

sensual19LMR – Last Minute Resistance , adica, mai pe romaneste , ultima rezistenta a femeii inaintea sexului, se poate intimpla din mai multe motive:

– ASD
– Confort/Conexiune insuficiente
– ciclu
– pur si simplu

Sa detaliem:
ASD – Anti-Slut Defense , este modul prin care femeia se asigura ca tu (si restul lumii) nu veti crede ca ea este o „curva” (nu-mi place cuvintul) care se culca cu oricine. Chestia asta intervine in momentul in care ai creat avut un joc destul de puternic si ai reusit sa o aduci in patul tau, mai repede decit s-ar fi asteptat ea, si ea tocmai s-a trezit. Ei ii place de tine, VREA sa o faca cu tine, doar ca are acest mic pitic pe creier care o streseaza. Se poate combate din timp cu rutine gen Natural Woman, DHV-uri prin care subliniezi discretie si respect pt femeie (daca asta vrea ea), sau o chestie pe care personal o numesc scurt-circuitare si pe care o voi descrie mai jos

Confort/Conexiune insuficiente – desi probabil seamana cu ASD-ul, nu este deloc asa. Daca nu ai creat conexiune suficienta, si ai ajuns cu ea in stadiul asta, ai facut ceva gresit sau ai avut un noroc teribil. E destul de greu de rezolvat problema conexiunii cind esti cu mina in pantalonii ei . Confortul , pe de alta parte, este alta mancare de peste. E normal ca orice fiinta umana sa fie un pic neconfortabila cu lucruri necunoscute, pornind de la alte persoane (dar chestia asta ar fi trebuit sa o rezolvi) sau locuri. Daca o duci la tine acasa, sau in orice alt loc in care ea nu a mai fost, vei obtine , cel putin la un anumit nivel, o scadere a confortului. Pt a combate chestia asta din timp poti folosi vechea (si extrem de eficienta) rutina Our World (lumea noastra – pe care o voi descrie mai jos) , stabilirea de confort pe loc , sau scurt-circuitarea de care vorbeam mai sus.

– ciclu – ei bine, o data pe luna, fiecare femeie… aici e preferinta personala.. daca nu te deranjeaza .. go ahead

– pur si simplu – o femeie poate baga LMR doar ca sa nu zici ca a picat usor, sau ca sa te atâte (HOWGH!) mai mult.

Scurt-circuitarea consta in aplicarea a 3 chestii de baza:
– pacing/leading
– takeaway
– push-pull
si are ca efect incarcarea femeii cu atitea emotii si senzatii incit pur si simplu cedeaza sub presiune.
Exemple:
pacing/leading: in timp ce o mingii, o saruti sau ii creezi placere in orice fel: „stiu ca nu ar trebui sa facem asta, dar e asa de placut..”

takeaway: (a se folosi cu GRIJA!) inseamna sa ii iei ceva care ii place, temporar, pt a veni sa-l ia inapoi. Poti sa o mingii si sa te opresti, sa devii un pic rece, sa vii cu un joc de TABLE si sa-i propui o partida..

push/pull: o tragi pe tine, si apoi o indepartezi, adica ii servesti una calda si una rece. O varianta a acestui push/pull pt LMR este chiar metoda pt rezistenta la dezbracare. Cind domnisoara te opreste din a-i scoate de ex. camasa, incepi sa o inchei tu la toti nasturii, pui pe ea ceea ce avea inainte (sa zicem 1 articol de imbracaminte, nu-i pui si paltonul ), ii zici ca e ok, ca intelegi perfect (si asa si este, e ok, intelegi, dar tot va ceda ), apoi continui ceea ce faceai INAINTE de a o dezbraca (o saruti, vorbiti, etc) dupa un timp, incepi din nou.. vei constata ca vei scapa de camasa mai usor a doua sau a 3-a oara, decit prima

Our World nu este nimic altceva decit un pacing/leading. De ex in drum spre casa aduci vorba (subtil) despre conexiunea dintre voi, si de faptul ca in locul unde veti ajunge nu veti exista decit voi doi, si ca nimic altceva nu va conta, si ii descrii tot ce se va intimpla si cit de confortabil se va simti, pornind cu intratul in scara , bagat cheia in usa, si ajuns in apartament. Ceea ce se va intimpla este ca in momentul in care ajungi cu ea in locul cu pricina, ei i se va parea familiar si confortabil.

by O.o

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere