Metoda prin care agati femei și în somn (pe bune) – Arta Seductiei

Metoda prin care agati femei și în somn (pe bune)

Salut,

Valentin aici…

Daca arunc un ochi pe profilele majoritatii barbatilor care folosesc social media… imi vine sa ma iau cu mainile de cap. Si nu pentru ca au profile construite din poze care nu spun nimic…

 

…ci pentru faptul ca ei se gandesc ca problema e la conversatie, de cele mai multe ori gandindu-se ca daca ar stii ce sa spuna lucrurile ar sta cu totul si cu totul altfel.

 

GRESIT!

 

Poti fi un as al conversatiilor, sa-i atragi atentia tipei si s-o starnesti emotional in prima faza, dar daca atunci cand intra la tine pe profil nu devine si mai curioasa in legatura cu tine, lucrurile capata o intorsatura nu tocmai fericita.

 

Daca in prima faza lucrurile merg bine, te trezesti din senin…

 

…ca iti raspunde greu sau sec

…te lasa cu “seen”

…raspunde formal si pare indisponibila pentru “mai mult”

 

Daca si tie ti se intampla asta… problema principala nu este abilitatea ta de comunicare pe chat, ci profilul tau.

 

In acest video iti explic si iti arat foarte precis, pas cu pas, usor de inteles principiile de baza prin care sa-ti construiesti un profil atractiv care sa te puna in valoare ca barbat.

 

Urmareste-l pana la capat si pune in practica tot ce te invat acolo.

 

LINK

 

Dupa ce ti-ai construit un profil ca la carte deja putem trece la nivelul urmator: conversatia.

  • Cum deschizi o conversatie in mod corect ca sa nu primesti raspunsuri seci sau seen
  • Cum faci tranzitia de la “necunoscut” la tipul interesant cu care vrea sa iasa in oras
  • Care sunt elementele cheie de care trebuie sa tii cont intotdeauna pentru a obtine intalniri instant direct de pe Insta sau Facebook

 

In video-ul urmator o sa te invat toate lucrurile astea!

 

Daca mai ai intrebari legate de social media, instagram, poze sau conversatii online, lasa-mi un mesaj pe valentin@artaseductiei.ro si-ti raspund personal cat de rapid pot.

Succes

 

Valentin Barbulescu

 

PS. Daca ai nevoie de o sursa de inspiratie da-mi un follow pe Instagram @valentin_barbulescu si copiaza, la propriu, tematica pozelor pe care le vezi la mine pe profil.

 

Descarca gratuit
Introdu-ti adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pachetul Secretele Seductiei, care te va invata cum sa iti depasesti emotiile si blocajele si cum sa cuceresti femeile pe care le doresti.