Mindsetul Feminin Explicat – Arta Seductiei

killer-is-dead-mondo-sexy-chick-screenshot-1
Inainte de a incepe sa scriu acest articol, as incerca sa validez putin afirmatiile pe care le voi avea mai departe, mai ales ca am senzatia ca vor fi cat de cat disputate. De-a lungul timpului, pot spune, ca mai mult decat tehnicile in sine de agatat, de adus o femeie in pat, de pastrat o femeie.. pe care oricum le-am manevrat doar pe perioade scurte de timp… am fost cu mult mai interesat de psihologia feminina si cea masculina, in esenta. Si apoi de mindset. Al nostru si al lor.

Cu alte cuvinte, am cautat sa descifrez cum gandesc ele, cum gandim noi.. dar intr-o maniera cat mai simplista, cat sa nu complic lucrurile mai mult decat sunt.

In primul rand sa plecam la explicarea unuia din cele mai controversate mindseturi:

Toate femeile vor relatii.

IN primul rand credinta nu trebuie sa fie neaparat realitate. Ci doar ceva care te poate ajuta.

Din comportamentul feminin, am observat ca exista un timp minim care trebuie sa treaca petrecut de cei doi din momentul in care s-au cunoscut pana la sex. Unii ar spune intre 7 si 10 ore (petrecut in dateuri), altii ar spune 3-4-5 dateuri, altii 1-2 saptamani de cand s-au cunoscut.

Din pacate tot ce incalca cele spuse mai sus nu sunt decat exceptii.

Continuam analiza, mai ales ca e una din frustrarile mele recente. Deci nu poti fute o femeie, in general, imediat cum ai intalnit-o. Dar ce trebuie sa faci? Pai intreab-o pe ea. O sa raspund eu: o sa va cunoasteti. Asta inseamna ca trebuie sa ajungi cu ea prin parc, pe la vreo terasa, prin vreo cafenea. Timp in care trebuie sa creezi „flacara” aia..

Comportamentul masculin – cel al „gagicarilor”, incearca prea repede si forteaza. Altii pierd momentul si o labarteaza prea mult, pierzandu-se atractia si „momentumul”. Si sexul ar veni mult mai tarziu, depinzand de consistenta tipului.

De aici vine mindsetul „toate femeile vor relatii”. Pentru ca tipele, inainte de a se fute cu tine, vor sa te tii dupa curul lor o perioada.

–––––––––––––––

Continuam. Urmeaza raspunsul la o intrebare vesnica:

Ce vor femeile ?

la inceputul relatiei vor sa nu se certe. Vor sa curga totul smooth. Fara contradictii stupide, fara basini, fara gelozii sau reactii anormale unui inceput de „relatie”. Cu cat mai multe anormalitati la inceput, cu atat mai repede se retrage in cochilie.

––––––––––––-

Continuam.

Incerci sa o futi, fortezi, te refuza, esuezi lamentabil.

Ce vor femeile acum?

Vor sa continui sa te comporti cu ele ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Si sa mai incerci, putin mai incolo. Fara sa faci caz pe tema asta. Fara sa aduci macar vorba. Doar cu un zambet si cu o invitatie inocenta la o cafea nebuna, la ora 7 dimineata (exemplu).

––––––––––––-

Ce frica au majoritatea femeilor?

„O sa ma futi si o sa ma lasi!”

De aici vine si mentalitatea „tine-te dupa curul meu pana ma futi”.

Ce e culmea, ca si alea care stiu ca nu or sa aiba relatie cu tine si care vor sa se distreze.. tot vor sa te tii dupa curul lor, pana sa le futi.

––––––––––––

Continuam. Ai futut-o. Sa zicem ca vrei sa ai relatie cu ea. Ce trebuie sa faci, mai ales la inceput?

Raspuns: – sa nu te certi cu ea.

––––––––––––

Ce nu trebuie sa ai intr-o relatie NICIODATA, decat daca vrei sa o termini cu ea?

RASPUNS: ULTIMATUMURI.

Niciodata nu ai ultimatumuri cu o tipa in relatie. Le va percepe ca pe un dezechilibru al tau si nu va mai avea incredere in relatie. Si se va departa un pic. Sau va astepta sa gresesti. Iar tu o vei face, daca ea ti le vaneaza.

Daca vrei sa dai un ultimatum in orice tine de relatie, fii convins ca poti sa accepti si imprevizibilul.

––––––––––––

PARALELA

Realitatea spune urmatorul lucru, in relatii:

Daca tipa da papucii, sunt mai multe situatii:
Una din ele – daca ai gresit, asteapta sa te intorci la ea. sa o recuceresti. si sa ii spui ca ai gresit si ca relatia va fi ca inainte. (luati aminte).

Din cate stiu, intr-o relatie de foarte lunga durata, daca o tipa da papucii.. mai sunt sanse de impacare si se poate merge inainte. Pentru ca reactia tipului, de obicei, e sa incerce, prin posesivitatea care caracterizeaza sexul masculin, sa aiba din nou ce il caracterizeaza. Daca un tip da papucii, atunci dezechilibrul creat de gest o indeparteaza pe tipa.. si ea nu va mai veni inapoi. Si iar realitatea spune ca tipul a facut gestul din orgoliu si posesivitate .. si ca vrea sa o vada cum se intoarce la el.

Sunt scenarii ipotetice si s-ar vorbi ani lumina.
Sau poate ca vor sa incheie relatia si gata.

Concluzia pe care vroiam sa o spun, din punctul nostru. De obicei cand luati o decizie extrema, fiti siguri ca sunteti pregatiti de ce e mai rau. Nu faceti asta ca test, pentru ca tipele intr-o relatie ele traiesc prin prisma echilibrului dat de barbat si prin stabilitatea oferita prin statutul lui, CHIAR DACA SUNT DATE DE POSESIVITATE. Se poate ca tipul sa o controleze excesiv, chiar sa o bata, sa fie jerk etc – atata timp cat el nu o paraseste pe ea, ca sa ii produca socul eliberator, ea rareori va pune capat. Pana atunci ea va vedea partile lui bune. Dupa, doar cele rele.

–––––––––––––

Femeile de obicei, in relatie, NU INSEALA decat daca le lipseste ceva.

De asta zic „jos curvelor!”. Nu le mai pupati atata, pentru ca alea care se fut cu tine si au pe altul.. nu merita decat futute.

Ceea ce ciudat, este ca pe tipe mai mult le-ar afecta daca si-ar surprinde consortul la un suc cu alta, decat daca ar afla ca tipul a avut o aventura de o noapte. Au putere de iertare la ONS, dar nu la un alt soulmate.

===============

In fine, astept concluziile voastre. Nu prea mai analizez lucrurile astea.. si nici nu mai vorbesc despre ele, motiv pentru care a fost nevoie de un efort destul de mare sa le scriu. S-ar putea chiar sa nu am dreptate.

Dar concluzia din final e miere:
Lucrurile astea trebuie sa le stiti si sa le aruncati la gunoi. Pentru ca ingoranta cateodata e mai buna decat orice. Ignoranta e parte din masculinitate, doar.
Asa cum in seductie putin tupeu si „vino-ncoa” s-ar putea sa faca mai mult decat kilograme de openere, rutine, dhvuri, shitteste, neguri si alte metode.

by Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere