Momentul Si Reactia – Arta Seductiei
t1larg.pick.up
Gasesc pe forum o multime de topicuri in care anumiti membri, mai noi sau mai vechi, lanseaza urmatoarea intrebare: „Ce trebuia sa fac in situatia cutare?”/ „Care ar fi fost reactia cea mai alfa?”/ „Voi cum ati fi procedat?”. In fine, acestea sunt ideile, modul de exprimare difera de la om la om.Din astfel de topicuri razbate pana la mine o singura tendinta: aceea de a imita, de a invata replici, reactii etc. Oricat de ciudat ar putea parea, multi membri adreseaza comunitatii o astfel de intrebare, pentru ca apoi sa astepte infrigurati raspunsuri de la cei pe care-i considera cei mai Alfa. Daca unul dintre acestia posteaza ceva, autorul topicului va baga la cutiuta si va astepta incantat „data viitoare”, gandind „Eh, lasa, fata/ fraiere, mai fa-mi asta o singura data, ca stiu eu ce sa spun/ cum sa ma port”. Poate fi vorba de probleme cu fetele, colegii, un alt tip cu care esti in competitie, nu conteaza. Important e ca-ti pui singur piedici.O astfel de abordare este total gresita, pentru ca te transforma in robotel. O sa stii ce sa spui intr-o anume situatie, dar nimic mai mult. Degeaba iti spun toti cum ar fi fost cel mai bine sa reactionezi, daca tu te multumesti sa retii replicile si nu incerci sa intelegi ce sta la baza lor. Cum gandeste persoana care ar spune asta, de ce ar spune-o, ce efecte ar putea avea etc. Pe scurt, sa pricepi cam cum e bine sa gandesti.Alta idee gresita este aceea ca ar exista „replici alfa” sau „reactii alfa” standard si, daca nu ti le insusesti, nu vei fi niciodata smecher in cercul social. Eu as zice sa cautati asta in cap si sa-i dati un mare Delete. Ce uita multi: un Alfa nu traieste inchistat in belief-uri sau comportamente rigide. Este un om liber, care reactioneaza pe moment (fara a avea acasa o foaie cu replici pe care s-o fi studiat indelung), cum simte si cum considera necesar. Spontaneitatea nu este ceva de care se bucura toti, dar poate fi dezvoltata. In curand, voi scrie si un articol pe tema aceasta.

Ce trebuie inteles: daca nu esti capabil sa reactionezi cand trebuie, nu-ti mai face planuri ce-o sa faci daca se mai intampla nu-stiu-ce. Concentreaza-te pe realitate, nu pe situatii ipotetice, in care toata lumea s-ar comporta cum vrei tu, ca sa poti face misto si arata ce smecher esti. Ideal este sa te adaptezi momentului si sa spui ceva potrivit, haios, dur, dupa cum e necesar.

Si nu-i imitati pe altii. Merita retinute unele chestiuni, dar orientativ. Formati-va un stil propriu, ceva care sa va reprezinte, nu jucati rolul nu-stiu-carui membru de pe forum.
In plus, trebuie sa va scoateti din gandire fraza „Ce-ar spune/ face acum un alfa?”. Acolo si atunci esti tu, nu un mare Alfa motherfucker care scoate doua cuvinte si-i face praf pe toti. Ca sa nu mai spun ca, pana te gandesti ce-ar zice un Alfa, subiectul s-a incheiat, a facut unul misto de tine si tu, in loc sa-i raspunzi, ai cazut in meditatie. Mai vino acum cu replica pe care ai clocit-o, sa vezi cum se uita toti la tine („ce-are si boul asta, acum s-a trezit?”).

O alta problema este vesnicul „cum fac sa ma combin cu tipa aia?”. Aici exista doua posibilitati:
I. nu ti se raspunde si incepi sa citesti, intelegi anumite lucruri, hotarasti exact ce si cum vrei sa fii. Apoi, vei putea seduce fata respectiva fara sa ceri sfaturi pe forum. Sau, chiar daca nu te mai combini cu ea, schimbarea prin care ai trecut iti va prinde bine toata viata. In plus, este posibil sa spui la un moment dat: „Ce-mi placea mie la ea? Nu mi se mai pare atat de buna… nu e un privilegiu sa fiu cu ea… parca sunt prea inteligent pentru ea… as putea sa fiu cu ea, dar mai bine imi caut ceva care ma satisface cu adevarat”;
II. primesti sfaturile mult-dorite, reusesti sa te combini, apoi vii pe forum si intrebi ce faci mai departe, cum faci sa nu se plictiseasca tipa de tine, cum ajungi la sex, bla-bla-bla. Exista riscul sa-ti formezi unele automatisme, pe care le vei folosi cu orice fata si dincolo de care nu vei sti ce-ai de facut.

Orice s-ar spune despre ajutorul venit la timp si cum vei invata mai tarziu, eu militez pentru posibilitatea I. Nu din rautate, ci pentru ca nu vreau sa vad cum oamenii isi fac singuri rau. Daca pui in practica sfaturile primite, pur si simplu joci teatru, pentru ca nu faci ceva gandit de tine sau care sa te caracterizeze.

Tot asa si cu unii PUA wanna-be’s: au pregatite n’spe mii de pattern-uri de urmat cu fetele. Stiu sa le combine, sa alterneze etc. Dar, daca nu merge nimic, sau fata da unele replici neprevazute in „scenariu”… s-a terminat.

Pe scurt: fii pregatit pentru orice, nu pentru cateva imprejurari si scenarii. O sa fii cu adevarat Alfa, puternic, „adevarat” sau ce vrei tu sa fii doar atunci cand vei fi capabil sa reactionezi spontan si corespunzator cu situatia.

by 4 Real

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere