Motivul Nr. 1 Pentru Care Barbatii Nu Au Parte De Sex, Iubire Si Relatii – Arta Seductiei

Motivul nr. 1 pentru care barbatii nu au parte de sex, iubire si relatii

complicatedeo7

Inainte sa incep articolul de azi, am primit la fix un mesaj de la un cititor si vreau sa ii multumesc pentru ca mesajul lui e perfect pentru ceea ce vreau eu sa spun azi.

Mesajul lui suna asa:Unu la mana,  cand vrei sa inveti ceva, exista o curba a invatarii. Eu fac karate de 7 ani si ghici ce, dupa primu an eram un robot, nenatural, stiam doar lovitura x, y, etc si probabil daca era sa ma bat pe strada mi-o luam rau. Dupa inca un an tehnicile s-au mai legat, mai cursiv, mai fluent. Dupa inca un an mi-au intrat in subconstient iar acum daca e vorba de coflict pe strada, totul iese de la sine, sunt natural.

De aici ajung la punctul doi. Nu exista natural de la inceput in nimic. Natural devii trecand prin curba invatarii, inca care in prima faza imiti.

M-am saturat sa aud mai ales la femei, care sunt idealiste pana la Dzeu( si proabil ca asta e treaba lor alaturi de visat), texte de genul, “fii tu insuti, fii natural”.

Ok, asadar asta spune cineva care practica un sport de 7 ani. In primul an a fost robot. Uita-te in jurul  tau la oricine e foarte bun intr0un anumit domeniu. Fie sportiv, fie artist fie seducator sau orice alt domeniu de activitate. Domeniu in care e nevoie sa treci printr-o curba a invatarii in care sa iti dezvolti anumite abilitati.

Stii ce iti vor spune toti? Dar TOTI?

Cand inveti un lucru nou, exista 4 stadii prin care trebuie sa treci:

  1. Imita
  2. Repeta
  3. Improvizeaza
  4. Inoveaza

Asadar, la inceput imiti. Nu ai incotro. Esti un incepator si nu ai de unde sa stii ce ai de facut. Te uiti la cei mai experimentati, citesti in carti sau te educi in orice fel. Si imiti ce fac altii cu succes. In seductie, iei replici care functioneaza si le repeti ca papagalul ca sa vezi reactiile tale emotionale, sa te cunosti mai bine, sa vezi reactiile femeilor, sa te obisnuiesti cu practicarea seductiei.

Apoi repeti. Repetitia este mama invataturii. Repeti pana cand incepi sa faci bine acel lucru.

Apoi improvizezi. Cand ai repetat destul, o sa iti permiti sa improviezi. Daca replica aia ce o tot repeti nu merge bine odata iti poti permite sa aduci ceva nou, ceva creativ si sa ai rezultate mai bune. Poti repara din mers anumite situatii care nu merg asa bine.

ABIA LA SFARSIT INOVEZI. Abia dupa ce esti stapan pe tot acest proces ajungi sa fii natural, spontan si creativ. Iti permiti sa stai de vorba cu o femeie fara sa mai ai planuri facute dinainte. Pentru ca acum ai ajuns la maiestrie in domeniul seductiei si stii ca te vei descurca in orice situatie. Acum ti-ai castigat dreptul sa fii natural, drept pe care incepatorii nu il au si nu il vor avea vreodata in viata lor.

Din punctul meu de vedere, nu exista dubii.

Singura intrebare care mai ramane e daca seductia o putem trata ca oricare alt domeniu al vietii in care se aplica aceste principii.

Pai toti stim ca femeile vor barbati cu experienta, corect? Nu cred ca poate nega nimeni asta.  Pai daca seductia e un domeniu in care ai nevoie de experienta, atunci e un domeniu ca oricare altul, karate, sofat, zugravit, crescut o afacere, etc.

Data viitoare cand o sa vrei sa te ascunzi dupa scuza asta cu naturaletea, nu uita ca nu ti-ai castigat dreptul sa fii natural. Natural o sa fii dupa ce treci prin cele 3 stadii, imitare, repetare si improvizare. Abia la sfarsit iti vei permite sa fii natural, spontan si creativ in seductie.

In continuare vreau sa iti ofer un fragment din cartea Arta seductiei, fragment ce se refera exact la subiectul de azi:

 

Concept cheie numarul VIII: A fi tu însuţi

Lucrul cel mai important e acesta: să poţi în orice clipă sacrifica ceea ce eşti pentru ceea ce poţi deveni.” Charles du Bois

 

Nu trebuie să devii clona nimănui.

Primul sfat pe care ţi-l dă o femeie când o întrebi: „Cum ar trebui să fie un bărbat când se întalneşte cu o fată?” va fi: SĂ FIE EL ÎNSUŞI.

Evident, majoritatea nu pot să desluşească ce vrea să însemne acest: „tu însuţi”.

ORICE INFORMAŢIE AI PRIMI PE LUMEA ASTA VA FI FILTRATĂ PRIN UNICUL, SINGURUL ŞI ORIGINALUL TĂU MOD DE A FI. CHIAR DACĂ BAGI ÎN TINE CU LOPATA, GRĂMADA DE INFORMAŢIE NU VA RĂMÂNE LA FEL, CI VA LUA FORMA PROPRIEI TALE IDENTITĂŢI. TU MODELEZI CE ESTE ÎN TINE!

Pentru mulţi oameni, a fi „eu însumi” înseamnă să fie nişte manipulatori, linguşitori şi fricoşi.În primul rând, să fii tu însuţi în preajma femeilor înseamnă să fii aşa cum eşti tu toată ziua, lucru care din pacate este foarte dificil pentru majoritatea baietilor si barbatilor.

 

SĂ FIU EU ÎNSUMI

Marea majoritate ne-am născut cu aparat sexual funcţionabil (ce mişto sună! Oare pentru ce?). Şi dacă tot am primit acest cadou, cu siguranţă în fiecare dintre noi zace potenţialul nu doar de a face sex sporadic sau la întâmplare, ci chiar de a deveni buni în acest domeniu.O repet. Cu toţii ne naştem cu potenţialul de a vorbi, dar dacă până la 3 ani creştem cu animalele, vom învăţa foarte greu să vorbim sau deloc.

La fel, dacă nu antrenăm acest potenţial de a fi activi sexual şi de a atrage multe partenere, ASTA E!

Aşadar, poţi să fii un „tu însuţi” care n-are are nicio realizare pe lumea asta sau poţi să fii „tu însuţi” care are succes în orice îşi propune dacă perseverează, învaţă din greşeli şi crede cu adevărat că poate. Poţi să fii un „tu însuţi” care nu îşi valorifică potenţialul sau care şi-l valorifică. Dacă aplici o tehnică nouă ca să înveţi ceva, nu înseamnă că nu mai eşti tu însuţi, ci doar că experimentezi un lucru nou ca să vezi ce anume poţi lua şi integra în propriul tău fel de a fi. „Tu însuţi” trebuie să te educi, să scoţi ce e mai bun în tine. Iar când vine vorba de femei tot ce te poate ajuta să devii bun face parte fără îndoială din a fi tu însuţi.

Aşadar, treci prin viaţă fără să îţi dezvolţi acele abilităţi care te-ar face bun cu femeile. Pentru că să fii bun cu femeile e la fel ca orice alt domeniu al vieţii. Procesul de învăţare e identic. Nu vreau să îl repet, sper că ştii deja. Poţi să citeşti tot ce există pe lumea asta şi să urmăreşti toate modelele existente şi TOT TIMPUL VEI FI TU ÎNSUŢI. Pentru că pe măsură ce aplici lucruri bune sau rele, de la dobitoci până la genii, PE MĂSURĂ CE APLICI, e adevărat că vei simţi o stare de disconfort.

Dacă în stilul tău de viaţă femeile nu sunt o prezenţă permanentă, dacă nu ai o mamă şi 3 surori pe lângă tine, ca să simţi ce înseamnă femeile, va fi un pic mai greu să te simţi foarte confortabil în preajma femeilor, mai ales dacă vrei să faci asta când tu te simţi confortabil doar cu prietenii tăi la bere. Să te afli între femei îţi va da senzaţia de „Nu mă simt în apele mele. Nu sunt eu însumi.”

 

Dacă nu intri în conversaţie zilnic cu oameni şi mai ales cu femei, o să simţi că nu eşti tu însuţi. Dacă trebuie să mergi la o femeie necunoscută şi să îi zici „Ciao”, gestul ţi se va părea imposibil, pentru că nu te reprezintă! Dacă eşti confortabil în faţa calculatorului, descărcând tot ce e nou pe torrente şi savurând sticla de suc şi singura ta teamă e că a ajuns pe la jumate şi va trebui să pleci în aventura vieţii tale până la butic, atunci când te scoate vreo prietenă de păr din casă şi te duce în club, e clar că vei zice: „Vaaai, dar nu sunt eu însumi făcând asta.”. Scopul tău este să fii bun cu femeile, şi dacă tu crezi că acest scop nu face parte din a fi TU ÎNSUŢI, e homeostazia din tine care face totul să nu o deranjezi.

Reţine: Stai în pat un an de zile. Ridică-te şi vezi că nu mai ştii să mergi. Muşchii s-au atrofiat şi nu mai poţi sta în picioare. Eşti tu însuţi? Eşti…Acum antrenează-te câteva luni, cu ajutor de la fizioterapeut, înveţi să mergi din nou. Acum mergi iar la fotbal şi la alergat.

Deci eşti tu însuţi? Eşti!

Când înveţi de la cei care îi învaţă pe alţii, niciodată nu vei fi decât tu însuţi. Pentru că dacă citeşti şi nu aplici, eşti tu însuţi, tocilarul fricos…Dacă însă şi aplici ce ai citit şi văzut la alţii, EXPERIENŢELE TRĂITE SUNT DOAR ALE TALE. Ia ca un nesimţit şi fără frică de la toţi orice crezi că îţi foloseşte. Aplică. Fie că ai succes fie că nu, tot tu însuţi eşti. Doar că o să te simţi mai bine tu însuţi cel care are succes, decât tu însuţi care n-are. Asta e diferenţa.

Când aplici o tehnică de la altul, sau ceva ce ai citit, experienţa pe care o ai e unică. Eşec, succes, oricum înveţi din ea şi se adună încă o cărămidă la fundaţia care reprezintă ceea ce eşti…De exemplu, ai nevoie de încredere în tine. Toţi suntem capabili de a o avea, dar ea nu va ieşi la suprafaţă decât în urma multor experienţe, a eşecurilor din care înveţi lecţii şi apoi a succeselor. La fel cu inteligenţa emoţională, comunicarea, crearea atracţiei sexuale, obţinerea statutului social, dezvoltarea personalităţii.Poţi să faci absolut tot singur şi să înveţi doar pe pielea ta. Însă durează mai mult.Sau poţi să vezi ce au experimentat alţii, să înveţi de la ei şi cu ei, să înveţi tot pe pielea ta, belind ochii la avertismente.Sau poţi să nu faci nimic.

Veşnic vei fi tu însuţi…

 

Nu trebuie să faci performanţă cu femeile. Ci trebuie să te simţi bine. Când te simţi bine, ţi se rupe şi de critică şi de părerile altora, pentru că tu te simţi bine şi e secretul tău. Dar nu te minţi singur. Ca să ai o relaţie faină, de exemplu, trebuie să înveţi din câteva relaţii greşite, ce vrei tu, ce vrea ea, ce te satisface pe tine, la fel şi pe ea etc. Că să poţi satisface o femeie, trebuie să faci sex cu câteva femei, să înveţi una, alta…Aşadar, învaţă şi experimentează, gândindu-te permanent la ce vrei să fii şi ce vrei să ai în viaţa ta şi uită de teama că nu vei mai fi tu însuţi… E homeostazia din tine care urlă şi care nu vrea să faci lucruri noi, pentru a dobândi experienţe noi, pentru ca „cine eşti” să devină mai bun. Evoluţia şi transformarea au şi o doză mare de suferinţă: dacă nu plăteşti preţul, rămâi în urmă.

Cine nu se adaptează, piere! (Charles Darwin)

Eu încurajez oamenii să valorifice potenţialul pe care îl au, să fie „mai ei înşişi” decât au avut ocazia să fie vreodată…

Să te schimbi în bine, să îţi dezvolţi potenţialul, să te educi, nu înseamnă decât ceea ce foarte bine spune cuvântul latin educo: „A dezvolta din interior.”

Iar eu spun că în interioriul fiecărui bărbat se află potenţialul de a avea succes cu femeile, indiferent ce înseamnă succes pentru fiecare individ în parte.

Totul e să ai curaj să te cunoşti pe tine şi să scoţi la suprafaţă ceea ce eşti şi ceea ce poţi.

 

Ai curaj?

Cu respect,

Pera Novacovici

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere