O Prima Intalnire (VIDEO)

O prima intalnire (VIDEO)

Brain Devided - Arta Seductiei  Hey , astazi vreau sa iti aduc un material ce contine dubla valoare…. pe de o parte este foarte amuzat  dupa cum vei vedea si in animatia pe mai jos si pe de alta parte o sa te ajute pe tine pe viitor sa „dai” mai bine la intalniri…. ce zici?

Incepem??

Bun , pentru inceput, inainte sa continui sa citesti mai departe, vreau sa te duci mai jos si sa urmaresti animatia si pe urma sa continui de citit pentru a putea intelege despre ce iti vorbesc.

(Click AICI pentru animatie sau vezi in fereastra de mai jos)

Gata? Ai revenit? …. ma bucur….

Unul dintre primele aspecte pe care vreau sa le observi la aceasta animatie este ca toti avem pitici pe creier… am spus-o de multe ori pana acum, insa se pare ca aceasta animatie este prima demonstratie stiintifica in acest sens…

In al doilea rand lasand putin la o parte umorul vreau sa vezi ca animatia a conturat foarte bine 2 trasaturi umane care de regula conlucreaza pentru binele starii noastre si anume:

-Partea RATIONALA (Personajul albastru cu ochelari, putin tocilar care vrea sa reprezinte un neuron)

-Partea EMOTIONALA (Personajul rosu, putin cool si arogant care este reprezentat de o inima – pasiune, impuls)

Mie imi plac foarte mult ambele si dupa cum ai vazut in aceasta animatie cat timp cele 2 personaje RATIONAL si EMOTIONAL sunt in conflict, prietenul nostru o da in bara…. ceea ce sa fim seriosi, se intampla multora la intalniri… si mai mult, se intampla sa ramana si cu privirea aia tampa, cum spunea bunicul meu „Ca vitelul la poarta noua”.

Asa ca, prin aceasta animatie e foarte interesant si usor de subliniat cum lipsa de control a personalitatii noastre ne poate aduce foarte usor sa o dam in bara si sa spunem „Au buba… ma doare….” , nu are sens sa iti spun ca cel mai tare ma oftica cand dau de acele persoane care ajung in situatia de „Au buba…” insa in loc sa se gandeasca la actiunile lor spun „Au buba…. e vina bordurii ca e pusa acolo ca ma impiedic de ea…” sau mai dus in extrem „E vina muncitorului care a pus bordura acolo…..”.

 

Si cum noi suntem baieti destepti pentru ca suntem aici ca sa invata si sa ne dezvoltam hai sa vedem ce putem invata constructiv de la acele 2 personaje haioase:

Hai sa incepem cu personajul albastru… RATIUNEA , care dupa cum ai observat el era din prima in control, nu de mirare de altfel, avand in vedere ca noi barbatii suntem majoritatea mult mai rationali decat femeile.

Bun, deci statea amicul albastru acolo si analiza tot ce se putea analiza cat de corect e locul in care se afla cu tipa, cat de bine sunt asezate lucrurile, totul era pur mental…. si cam asa suntem in general, sa actionam, sa gandim intr-o maniera foarte structurata A+B=C …. nu-i nimic rau in asta….

Insa aici vine partea tricky… partea cu „capcana”….

Noi avem totusi dupa cum probabil stii foarte bine si posibilitatea de a simtii (PERSONAJUL ROSU) care de cele mai multe ori dupa cum ai vazut… baga nani…. pentru ca personajul albastru dupa cum am convenit mai sus conduce….

Si acum partea cea mai interesanta:

Atunci cand exista un stimul extern suficient de puternic ca sa poata „trezi” partea EMOTIONALA aceasta are  tendinta sa preia controlul, adica DA, partea emotionala este mai puternica decat partea RATIONALA….

De ce este partea EMOTIONALA mai puternica poate te intrebi?

Simplu!

Pentru ca NU esti obisnuit sa  controlezi partea EMOTIONALA…. de obicei tot ce faci, faci RATIONAL dupa cum ti-am spus A+B=C.

Asa ca atunci cand un stimul foarte puternic apare, cum ar fi o domnisoara foarte interesanta ca cea din animatie, partea EMOTIONALA se trezeste si preia controlul , iar atunci cand se intampla asta incepi sa experimentezi urmatoarele:

„Am un gol in stomac cand abordez o tipa!” / „Simt ca imi tremura mainile si vocea” / „Simt ca ma blochez si nu stiu ce sa spun” – Suna cunoscut?

Ei bine… cand stimulul , respectiv domnisoara interesanta dispare din peisaj, incepi si te gandesti…..subliniez…incepi si te gandesti:

„Dar puteam sa spun asta….” / „Dar puteam sa fac asta” / „Puteam sa o sarut” / „Trebuia sa o iau de mana”

Asa ca, pentru a putea salva situatia, sa fii stapan pe tine si sa ajungi sa cuceresti tipa aia pe care o vrei, dupa cum ai vazut si in animatie ai nevoie ca partea EMOTIONALA SA LUCREZE IMPREUNA CU PARTEA RATIONALA!

Totusi care este solutia….

 Cum antrenezi partea rationala?

Simplu, citesti, te documentezi, faci „munca mentala”, aduni informatii si pentru a-ti fi si mai de folos ai aici un video catre un GHID AL PRIMEI INTALNIRI in care iti explic tot ce trebuie sa faci de la A la Z la prima intalnire.

Cum antrenezi partea emotionala?

Incepi si esti mai atent la emotiile tale din corp si la emotiile oamenilor din jurul tau,si din nou pentru asta am aici un ghid pentru tine CONTROLUL EMOTIILOR.

 

Si foarte important este sa nu uiti ca si femeile, la randul lor au si ele piticii lor pe creier, de obicei la butoane se afla piticul EMOTIONAL asa ca incercam sa le intelegem si pe ele.

 

Asa ca, in concluzie spune-mi unde ai de lucrat… la care latura a ta si iti voi recomanda cele mai bune exercitii pentru tine si…

Nu uita sa imi dai un SHARE si un LIKE, asa ajuti comunitatea ARTA SEDUCTIEI

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere