Oameni Ca Ei Fac Schimbari....

Oameni ca ei fac schimbari….

IMG_2471 Am spus-o si o mai spun: “Lumea este in continua schimbare!” iar CLUB5 este locul in care se intampla.

CLUB5 este primul mastermind de dezvoltare personala pe SEDUCTIE NATURALA din Romania la care poate sa participe oricine!

Daca pana acum oamenii vorbeau despre seductie ascunsi undeva intr-o “perstera” din spatele unei tastaturi , ei bine , acum acei  oameni ies la intaintare in viata reala.

Cea mai interesanta e dorinta de conexiune si relationare pe care oameni incep sa o aiba despre acest subiect “seductie” care pana de curand era considerat TABU.

Prima data cand am inceput sa apar in media, prin ziare , pe la diverse emisiuni si stiri si vorbeam despre cat de importanta este SEDUCTIA in societate si pentru dezvoltarea armonioasa masculina foarte multi au sarit de fund in sus.

“Taher vor afla femeile despre seductie!”

“Taher asta e o chestie pe care nu trebuie sa o stie foarte multa lume!”

“Taher ai COMERCIALIZAT seductia!”

Plus multe alte acuze si aberatii….

In schimb ce pot sa iti spun este ca am avut si am o viziune , si anume faptul ca fiecare barbat are dreptul la informatie , ca seductia este despre relationare si comunicare corecta, ca oamenii sunt mai fericitit daca reusesc sa conecteze autentic cu persoanele din jurul lor…

Si mai mult…. ghici ce?

Totate femeile pe care le cunosc sunt maxim de incantate ca exista barbati care sunt precocupati de a devenii mai buni si ca exista in sfarsit barbati care stiu ce sa faca , fiind si ele la randul lor satule de barbati frustrati care nu stiu sa se comporte si sa isi gestioneze emotiile.

IMG_2482

 

 

 

 

 

 

 

Asa ca dragilor, imi dau palaria jos si ma inclin in fata acestor oameni care zi de zi vor ceva mai mult de la ei si cauta sa se autodepaseasca , atat prin actiunile lor de zi cu zi cat si prin participarea ACTIVA la intalnirile CLUB5.

 

Daca esti din BUCURESTI si vrei sa participi la intalnirile CLUB5 te invit sa te inscrii -> AICI

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere