Orgasmul Divin - Squirt (content Licentios) – Arta Seductiei

Orgasmul Divin – Squirt (content licentios)

orgasm-komisaruk-3jpg-4c127745e88bfe64_large Vreau să îţi vorbesc despre unul dintre cele mai TABU şi CONTROVERSATE subiecte cu tematică sexuală din România sau chiar din lume.

De fapt este atât de tabu încât majoritatea bărbaţilor habar n-au că este posibil sau că există aşa ceva.

Vorbim mai exact despre Orgasmul Feminin cu Ejaculare altfel spus şi squirt, DA nu te panica şi femeile ejaculează, este perfect normal şi DA din nou nu te panica nu este spermă.

Dacă aş putea să pun în cuvinte ce simte o femeile când are orgasm cu squirt cred că poate fi comparat cu cutremurul din 77′ ,  varianta act sexual şi nu e de mirare, în momentul respectiv o vezi acele contracţii pe care probabil până atunci le-ai văzut doar în filmele porno, o să vezi unghiile ei înfipte în aşternuturi, o să vezi cum îşi dă ochii peste cap fiind cuprinsă de valuri şi valuri de plăcere şi DA… o să o vezi cum stropeşte un jet lichid de nectar.

Iar dacă acum deja te simţi oripilat gândindu-te la asta sau pur şi simplu ţi se face scârba e cel mai probabil şi motivul pentru care nu ţi s-a întâmplat până acum să vezi că o femeie face asta.

Nu e ca şi cum ieşi la o cafea cu o tipă sau deabia o cunoşti în club şi o să vină la tine să îţi spună „Ştiii eu am orgasm cu squirt” .

De fapt majoritatea femeilor nu vorbesc despre asta nici măcar între ele, actul în sine de a ejacula find considerat un gest masculin şi trăim într-o societate în care femeia este în continuare destul de oprimată în ceea ce priveşte exprimarea sexualităţii.

Treaba foarte interesantă este că TOATE femeile pot face asta iar spre deosebire de noi majoritatea femeilor au auzit despre orgasmul cu squirt, şi totuşi destul de puţine reuşesc să aibă acest tip de orgasm.

De ce?

Cu toţi ştim că pentru unele femei este destul de complicat să ajungă la orgasm şi multe dintre ele au nevoie să înveţe cum să facă asta.În momentul când se apropie orgasmul, femeile experimentează o senzaţie ca şi cum le vine să urineze, ăla este momentul în care se poate produce orgasmul cu ejaculare feminină.

Şi totuşi majoritatea femeilor nu fac acel pas de a se relaxa, a se elibera şi a se lasă cuprinse de toate spasmele, emoţiile şi plăcerea care le poate trece prin corp în urma orgasmului cu squirt.

Teama de a nu fi înţeleasă şi că va fi judecată este printre cauzele principale pentru care femeile chiar dacă reuşesc să aibă orgasm cu ejaculare nu o fac împreună cu bărbaţi, un al doilea motiv fiind că senzaţia pe care o au în momentul când se apropie acest tip de orgasm este după cum ţi-am mai spus o senzaţie de urinare, atunci foarte multe dintre ele temându-se ca nu cumva să urineze, astfel reprimându-şi acest tip de orgasm.

Toate femeile pot face asta şi crede-mă ca vei fi privit ca fiind zeul sexului dacă reuşeşti să îi provoci partenerei tale un astfel de orgasm.

Cum poţi să îi produci un astfel de orgasm?

1) În primul rând trebuie să iei în considerare faptul că ai nevoie să discuţi înainte de sex cu ea despre asta, să o întrebi dacă ştie despre orgasmul cu squirt, dacă a mai încercat, toate astea pentru a ştii că se simte confortabil cu tine.

2) Ai nevoie să îi vorbeşti din timp despre momentul când se apropie orgasmul. Spune-i să se aştepte la senzaţia de urinare şi să ştie că este perfect normal şi să îşi dea drumul.

3) Poziţia ideală este ca ea să stea întinsă pe spate, tu o poţi ajuta pentru început stimulându-i clitorisul, pe urmă inserând două degete în vaginul ei, cu vârfurile degetelor orientate în sus către buricul ei. Cu cealaltă mâna te poţi juca cu degetul mare pe clitorisul ei, apăsând uşor cu palma pe bazin (pe burtica)

4) Vorbeşte-i în timp ce te joci cu păsărica ei, spune-i cât de frumoasă este şi femeile se simt de multe ori nesigure in ceea ce priveşte părţile lor private la fel cu ne simţim şi noi bărbaţii.

5) În momentul în care se apropie orgasmul o să vezi ca va începe să se audă un sunet asemănător cu clipocitul apei, ăla este momentul în care poţi să pui puţin mai multă presiune pe bazinul ei, o să vezi că va începe să se încordeze.

6) Te dai la o parte…. sau stai.

Poate trebuia menţionat undeva pe la începutul celor 6 paşi că este indicat să ai un prosop la îndemâna sau chiar pus pe pat, este posibil să fii surprins de puterea jetului pe care îl poate avea o tipa când este foarte excitată, şi crede-mă că numai ideea în sine că se simt atât de deschise cu tine şi pot avea genul ăsta de orgasm le face să fie foarte…ude.

Ceea ce trebuie tu să înţelegi este că genul ăsta de orgasm este perfect NORMAL, lichidul pe care îl ejaculează NU este urină şi femeile apreciază FOARTE tare bărbaţii cu care se pot simţi libere să experimenteze.

E chiar posibil ca partenera ta cu care ai o relaţie de ani de zile sa poată face asta şi să nu îţi fi spus niciodată, aşa că nu e deloc ciudat să o întrebi pe iubita ta sau pe tipa cu care vrei să experimentezi despre Orgasmul cu squirt. Reţine faptul că tu trebuie să fii un bărbat open-minded şi să iniţiezi discuţia despre asta fiind foarte puţin probabil ca o femeie să o facă.

Tu ai avut vreo experienţă cu o tipa care avea orgasme cu squirt? Cum a fost?

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere