Orgoliul – Arta Seductiei

Orgoliul-este-spațiul-care-ne-desparte

Incepand de la meciurile de fotbal ..pana la scoala …sport etc etc etc tot timpul am fost un tip superorgolios – nu am acceptat niciodata sa pierd sau sa nu fiu cel mai bun – si am reusit de multe ori sa fiu cel mai bun si la scoala si in sport si acum sper sa reusesc si in afaceri.

Toate astea mi-au creat o parere foarte buna despre mine – ajunsesem sa ma cred un mic rege – multi din prietenii mei erau aproape dominati de mine si mai erau si femeile care imi spuneau ca nu au intalnit tip mai sigur pe el si mai dominant in real life.

Acum am invatat ceva – dar mi-au trebuit ani – am invatat sa fiu modest – sa ma vad asa cum sunt – adica doar un fir de praf in mijlocul universului – am invatat ca mai mult castigi din relatia cu un om daca il pui in valoare si pe el ….dar mi-au trebuit ani – si am pierdut enorm. Acum cativa ani am pierdut o afacere in constructii foarte bine pusa la punct si care mergea perfect, numai din cauza orgoliului meu stupid. Nu stiu daca v-ati simtit vreodata sefi – mie imi placea sa fiu sef – sa fiu in centrul atentiei sa conduc sa dau sfaturi sa SE INVARTA LUMEA IN JURUL MEU.

Am pierdut prieteni – am pierdut femei deosebite – sunt multe pe care le-am pierdut din cauza orgoliului.

Oamenii nu accepta sa fie priviti de sus -chiar daca sunt si cei mai parliti boschetari – oamenii nu accepta sa te comporti tiranic sau sa faci pe seful – mi-au trebuit ani sa-mi dau seama – asta dupa ce probabil ca i-am distrus pe multi si probabil ca multi m-au injurat. De aceea ii admir pe cei modesti – care stiu ce pot dar nu simt nevoia sa vorbeasca despre ei – nu simt nevoia sa iasa in evidenta cu orice pret -modestia asta e una din cele mai mari calitati – si are multe la baza dar in primul rand respect fata de ceilalti si mai ales multa inteligenta.

Orgoliul asta stupid m-a impiedicat de multe ori sa leg conexiuni cu oameni care m-ar fi putut ajuta, m-a impiedicat sa invat unele chestii sau sa traiesc unele momente pentru ca eu deja le stiam pe toate -eram desteptul satului. Mi-au trebuit ani sa invat cat de mic sunt de fapt, cat de multe mai am de invatat, ca fiecare om are valoare, ca nu sunt superior multor semeni… ca a conduce este ceva natural nu fortat, un lider ii face involuntar pe ceilalti sa il urmeze le insufla planurile – nu le ordona.

Ma rog, am fost un prost si poate ca mai sunt uneori -am scris asta ca sa intelegeti – sunt multi orgoliosi aici – sper sa nu fie la fel de prosti ca mine.

Cea mai mare tampenie pe care o poti face este sa te crezi centrul universului – de aici pleci in jos frate – social ,material si intelectual. As vrea sa nu uitati nici o clipa – nici unul din voi ca nu suntem decat graunte de nisip in imensitatea universului – ca sunt milioane de oameni mai destepti decat noi -ca fiecare om e deosebit si fiecare are ceva la care e mai bun ca tine. As vrea sa intelegeti ca o vorba spusa aiurea poate crea multe resentimente, ca orgoliul asta te impiedica sa gandesti si sa inveti din anumite situatii – de aici vin toate – gelozia -ura- prostia.

Nu fiti prosti ca mine ….

by bitubv

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere