Palm Reading – Arta Seductiei

Palm ReadingCeva util, pt un plus de credibilitate atunci cand cititi cuiva in palma… pe langa “observ ca esti o fata care stie ce vrea de la viata blablabla…” sau “am observat ca te lasi foarte multa condusa de emotii si mai putin de ratiune (cold reading)… desi se zice ca multi oameni fac asta, nu este adevarat… blabla…” (astea sunt 2 exemple luate dupa forum). Sa vada fata ca stii ceva-ceva despre cititul in palma si nu esti doar inca unul care incearca sa o vrajeasca(ca s-o fi saturat de astia). Am facut asta la facultate unei colege, si imediat s-a strans in jurul un grup de fete, se ingramadeau sa vada ce si cum, sa le citesc si lor… eventual atunci cand curiozitatea e mai mare, bagi un “wow, vad ceva interesant… dar lasa ca iti spun data viitoare, destul pentru acum.”

LINIA INIMII
Aceasta linie este o reflectie a starilor tale emotionale. Cu cat este mai curbata, cu atat mai incarcata emotional este persoana respectiva.

* O linie bine conturata sugereaza o presiune emotionala care ar putea genera probleme de sanatate, griji, stres.
* O linie neclara denota o persoana putin implicata afectiv, care cauta mai degraba placerea fizica.
* O linie curbata dezvaluie un suflet cald, deschis si prietenos. Dar, daca este dreapta, persoana are un caracter rece si rigid.
* O linie ascendenta arata o persoana idealista.
* O linie scurta, dreapta, indreptata in sus denota o personalitate rece, pragmatica.
* O linie care incepe intre primul si al doilea deget indica abilitate de a mentine calea de mijloc intre idealism si pragmatism.

LINIA MINTII
Aceasta arata modul in care gandesti, analizezi si percepi informatia.

* O linie lunga, bine conturata denota o persoana cu o imaginatie foarte bogata si mare forta creatoare.
* O linie scurta reflecta o natura practica, mai putin flexibila si toleranta.
* O linie neregulata inseamna putere mica de concentrare.
* O linie foarte adanca poate sa indice faptul ca persoana se simte bine cand este laudata. Cu cat linia este mai adanca, cu atat persoana este mai egoista.
* Un spatiu mare intre linia inimii si cea a mintii denota bun simt; un spatiu mic – o natura emotiva.
* Daca este unita cu linia vietii, indica sensibilitate, indoiala, te realizezi greu.
* O linie putin conturata in palma dreapta, in comparatie cu palma stanga, denota o gandire pesimista,usor influentabila.
* O linie putin conturata in palma stanga – ai o capacitate intelectuala foarte mare.

LINIA VIETII
Este un “barometru” al temperamentului si poftei tale de viata. Nu te ingrijora daca linia vietii este aproape stearsa sau un pic cam scurta: asta nu inseamna ca nu vei trai pana la adanci batraneti, ci ca nu ai un temperament asa de puternic.

* O linie lunga, puternic conturata denota o atitudine psihica puternica.
* O linie neintrerupta, profunda indica entuziasm si un temperament vulcanic, sete de viata!
* O linie care se curbeaza pe langa incheietura degetului – esti o natura casnica. Daca se curbeaza la capat si alcatuieste o forma circulara in partea de jos a palmei, inseamna ca ai nevoie de calatorii si schimburi de experienta pentru a te implini.
* O singura linie dezvaluie o persoana cu fire deschisa.
* O linie rasucita indica faptul ca te bizui prea mult pe ceilalti.
* O linie care se bifurca la sfarsit – esti nelinistita si mereu grabita.

LINIA DESTINULUI
Arata prioritatile si modul in care abordezi viata. Oamenii cu o linie bine conturata au o atitudine verticala, onesta, sincera si au inteles rolul pe care trebuie sa-l joace in societate.

* Linia destinului bine conturata de la inceput pana la sfarsit, pe amandoua palmele ii caracterizeaza pe oamenii care se bazeaza foarte mult pe intuitie.
* Cand linia lipseste, este vorba de o lipsa de directie – persoana e nesigura si are atitudine schimbatoare sau nu e foarte mandra de cum arata.
* Cand linia se gaseste doar pe palma dreapta, este vorba de o persoana perfectionista, cu un puternic simt de initiativa.
* Cand linia exista doar pe palma stanga, inseamna ca ai foarte multe visuri care au putine sanse de a deveni realitate.
* Cand liniile destinului sunt bifurcate si ramificate, vei parcurge multe drumuri pana iti gasesti implinirea.

by sno0p

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere