Partea Intunecata A Frumusetii – Arta Seductiei

Partea intunecata a frumusetii

sensual22Dedesubtul tuturor lucrurilor astora, majoritatea femeilor puternice au o „umbra” sau o parte intunecata.

Aceasta parte intunecata isi doreste in secret un barbat care este in controlul lui, a realitatii lui si a lor.

Nu ar recunoaste-o niciodata – de cele mai multe ori nici macar lor inselor.

Dar subconstientul lor stie si recunoaste asta ca ceva ceea vor. De asemenea, au in interior un fel de DISPRET pentru oamenii slabi (si in special barbatii) care le dau tot ce vor. Faptul acesta este dovedit de comentariile de genul „Ah, e doar un tip pe care-l folosesc sa-mi cumpere chestii” sau „He’s my boytoy” pe care femeile le fac prietenelor lor.

Apropo de subiectul acesta, al barbatilor care cumpara chestii femeilor si care le ofera daruri: Multe femei vor lua ce le este la indemana (chiar daca trebuie sa faca putina manipulare pentru asta), dar la un moment dat o sa se sature si o sa arate lipsa de respect fata de un barbat care le da prea mult.

De fapt, pentru majoritatea femeilor frumoase REALITATEA LOR este ca barbatii le sunt ca niste sclavi si le vor da tot ceea ce le cer (in cel mai rau caz, trebuie sa se supere sau sa se poarte „bitchy” ca sa obtina ce vor). DIN NOU, ASTA ESTE REALITATEA LOR. Barbatii care nu se integreaza in realitatea lor sunt deseori pur si simplu „micsorati” pana nu mai exista pentru a pastra realitatea asta cat mai pura pentru ele. (De asemenea, cred ca multe femei nutresc un anume dispret pentru frumusetea lor. La un nivel mai profund, ele nu pot sa se bucure de o viata reala si sa fie apropiate de lumea reala pur si simplu pentru ca pe masura ce sunt sau se fac mai frumoase, pe atat sunt mai putini oameni cu care chiar pot sa comunice. Vorbind despre asta cu o femeie este FOARTE puternic. Mai mult mai tarziu.)

Barbatii se poarta ca niste pupincuristi pentru ca le e teama ca o femeie sa se supere si sa plece, dar de fapt purtandu-se asa au MAI MULTE sanse sa faca o femeie sa plece. Asta este un paradox, o profetie auto-implinitorie. Femeia se plange, barbatul se gandeste „O, nu… Tre’ s-o pup in cur ca altfel pleaca. Chiar daca e ridicola, trebuie sa ii fac jocul…”

Asta e rau pentru ea, pentru tine, si pentru relatia dintre voi. Invata sa nu o lasi niciodata pe o femeie sa se poarte „bratty” fara sa o atentionezi (SI INTR-UN FEL COOL, APROAPE INDIFERENT!)

Asta este foarte invers-intuitiv, dar, din nou, ne ocupam cu comportamentul femelei umane, care are baze si instincte ce sunt complexe si de cele mai multe ori greu de depistat.

Solutia este sa NU pupi in cur sau sa faci lucruri ca toti ceilalti. Fii diferit. Asteapta-te ca ele sa isi traga singure greutatile, atentioneaza-le de toate problemele si comportamentele deranjante exact ca si cum ai face-o cu un prieten sau un membru al familiei (foloseste acelasi ton de „esti prietenul meu si fac asta pentru binele tau” pe care l-ai folosi cu un prieten), tachineaza-le si amuza-te pe seama insecuritatilor lor, fa referiri la alti barbati care le pupa in cur si pune frumusetea intr-o alta lumina (ca un blestem etc, cum niciodata nimeni nu o vede ca cine este de fapt, cum fiecare barbat s-ar culca cu ea intr-un minut, si cum asta nu duce decat la mai putina implinire sufleteasca).

Chestia este ca femeile s-ar culca cu barbati bogati care le pupa in cur sau cu tipi cu aspect de model care nu le trateaza ok ca sa-si satisfaca nevoile FIZICE.

Dar per total, un tip mediu ca aspect care are grija de el si castiga destui bani incat sa traiasca decent si care este arogant, direct, o provocare, increzator in sine, amuzant si in control – un barbat care mereu o provoaca si NICIODATA nu o pupa in cur – va face o femeie frumoasa cu MULT mai implinita decat celelalte tipuri de barbati.

Diferenta nu este doar interesanta pentru ele, ci si o provoare (ceva de care nu are parte foarte des). Un barbat care este astfel nu o sa-i castige doar trupul, ci si interesul si fascinatia, in acelasi timp controlandu-i comportamentele neadecvate si situatia in general.

***Nota: Daca ceva din chestiile astea ti se par exagerate, iti recomand sa te duci la un mall si sa iti gasesti niste tipe cu adevarat frumoase. Apoi roaga-le sa citeasca ultimele pagini din materialul asta si sa-ti spuna daca sunt informatii exacte. Daca nu ai incredere, n-o sa-ti vina sa crezi ce raspunsuri vei primi. Am intrebat multe femei frumoase despre ideile astea, si aproape FIECARE DINTRE ELE mi-a spus ca gandirea asta este exacta.

Vei observa, de asemenea, ca afara, in lumea reala, sunt unii barbati mai norocosi care au aspectul fizic, faima, personalitatea, sau orice altceva care le face pe femei sa fie deschise si receptive cu ei.

Daca esti unul dintre barbatii astia norocosi, atunci felicitari!

Daca nu esti unul dintre acesti barbati (eu nu sunt, deci inteleg cum este), atunci trebuie sa INVETI cum sa intri in mintea si inima unei femei si sa CAUZEZI reactii de deschidere si receptivitate catre tine. Pate dura cateva minute de conversatie, sau chiar pana la o ora… dar daca inveti aptitudinile pe care ti le voi preda, o sa inveti sa faci femeile sa se poarte receptiv si deschis si cu tine.

Tine minte, atractia are diferite drumuri ce duc catre ea. Unele sunt scurtaturi, altele iau mai mult, sunt mai provocatoare, si deci sunt necesare niste aptitudini. Dar exista o structura a procesului, si daca inveti acea structura, vei avea succes.

by Nothing

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere