Partenerul Tau De Agatat - Conceptul De 'wing' – Arta Seductiei

Partenerul tau de agatat – conceptul de ‘wing’

wingsIn perioada urmatoare o sa vin cu o serie de articole scurte, care sa ajute in intelegerea interactiunilor dintre sexe.

Acum insa o sa vorbesc despre ideea de „wing” (aripa) in ale seductiei. Termenul a fost adus in seductie de catre Mystery, inspirat din filmul Top Gun (daca va vine sa credeti). In aviatia americana un „wing” era cel care iti acoperea spatele in raidurile aeriene.

In seductie, atunci cand abordezi femei intr-un club sau la un eveniment oarecare este mult mai usor sa ai un „complice” care sa te sustina. In America termenul e foarte uzual in randurile tinerilor… in cautare de distractie. 🙂

Cu toate astea lucrurile nu sunt atat de usoare pe cat ar crede lumea, pentru ca acesti doi complici sunt ca partenerii intr-o afacere si de multe ori apar neintelegeri. De cele mai multe ori acestea apar tocmai din neintelegerea conceptului de wing.

Ca idee de baza, ar trebui sa fii fericit cand wingul tau reuseste ceva. Nu este o stiinta exacta bazata pe reguli, este o relatie interdependenta si de respect mutual.

Cum am primit e-mailuri referitoare la certurile intre parteneri atunci cand ar trebui sa fie preocupati ca amandoi sa se simta bine, simt nevoia sa vin cu niste lamuriri. La inceputul seductiei se credea ca odata ce unul dintre cei doi a pus ochii pe o tipa, wingul lui ar trebui sa renunte complet la tipa respectiva, chiar daca aceasta ii arata un oarecare interes.

De asemenea, o alta regula era de sprijin reciproc si de crestere a ideii de ‘social proof’ (dovada ‘sociala’), astfel incat amandoi sa aiba valoare in ochii tipelor cu care vorbesc.

Cand va dati la un grup, de exemplu, regulile sunt flexibile. Daca tu te dai la o tipa care, pe parcursul interactiunii, isi arata interesul catre wingul tau TU RENUNTI INSTANT, pentru ca seductia e mult mai usoara cand ai parte de colaborarea tipei.

Asa ca in loc ca wingul tau sa se eschiveze si tu sa fortezi, tu devii protectorul wingului tau si provoci targetul sa se combine cu el. Facand lucrul asta si wingul tau, mergand pe aceleasi principii ca tine, vei avea si tu din plin de castigat. Plus ca o femeie daca se combina cu wingul tu, tie iti este mult mai usor sa te combini cu alta din cercul ei de prieteni (iti lasa calea libera).

Sunt multe de spus in privinta asta, dar ar trebui sa primeze:
– interesul activ al targetului (de cine e interesata, acela devine vanator si celalalt ii e wing)
– respectul reciproc intre wings
– bunastarea ‘haitei’ (asta spune ca orice membru care e satul aduce bunastare celorlalti membri, cel putin prin statut social, dar si prin ajutor activ si dezinteresat)

Cam atat pentru saptamana asta,
Nu va certati !
Femei sunt destule!

Pentru succesul tau cu femeile,
Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere