Poti Avea Femei Si Sa Te Comporti Normal? Diferenta Dintre Falsul Si Naturalul Alfa – Arta Seductiei

Poti avea femei si sa te comporti normal? Diferenta dintre falsul si naturalul alfa

attractive man1

La un moment dat am participat la un seminar de leadership in care trebuia sa jucam un joc. NU mai stiu regulile jocului, stiu doar ca trainerul a avut un discurs foarte important pentru acel joc. A repetat cuvantul lider si ca grupul care va castiga va fi un grup de lider. Le-a implementat tuturor ideea ca sunt lideri, ca iau decizia in grupul lor. Rezultatul – mai multe grupuri care se certau pentru luarea deciziilor, pentru ca toti vroiau sa fie liderii. Am ramas stana de piatra sa vad cum membrii grupului meu se cearta timp de 10 minute incontinuu si nu iau nici o decizie, pierd timp important. Toate grupurile faceau la fel, toti vroiau sa isi demonstreze dominanta, faptul ca ei sunt lideri, ca ei iau deciziile.

Atunci am renuntat sa particip, doar am urmarit ce se intampla. Si a castigat grupul care a reusit cel mai repede sa isi desemneze pe unul care sa traseze sarcinile. Insa nu acea persoana era lider in grupul respectiv, ci persoana din spatele ei, cea care reusise sa ii determine sa asculte de cineva. In rest, acea persoana a stat in umbra grupului si a vegheat ca lucrurile sa mearga cum trebuie. El nu vroia sa domine grupul, vroia doar binele grupului, sa catige acel grup.

Am numit comportamentul membrilor „falsa dominanta” si pe cel din umbra „alfa natural”.

Vad din ce in ce mai multi oameni care cred ca, pentru a avea femei, trebuie sa iasa in evidenta cat pot de mult, sa fie imbracati gen peacock, sa fie in mijlocul evenimentelor de fiecare data, sa fie cei mai smecheri, vocea lor sa se auda mai tare etc.

Solutia este un pic perimata, pentru cateva motive destul de insemnate:

1) Daca vrei sa fii tu miezul, iti trebuie energie continuu. La un moment dat vei fi dat la o parte.

2) Daca vrei sa domini toti masculii din jur, vei fi eliminat. Dorinta de dominanta in randul masculilor naste competitie. Intr-o competitie pe termen scurt poti oricand castiga. Insa daca provoci toti masculii tot timpul, vei fi „beta”-ul grupului, mai degraba decat alfa.

3) Fiind tot timpul in mijlocul evenimentelor, nu vei observa detalii foarte importante cu privire la interactiunile sociale.

4) Dorinta de a fi in frunte tot timpul, de a iesi in evidenta – naste orgolii nemasurate, frustrari interioare etc. Vei avea impresia ca ti se cuvine toata atentia grupului si asta va fi principalul tau punct slab. Atunci cand cineva nu te va baga in seama, vei reactiona ‘beta’

5) Ca sa fii seful prin dominanta trebuie sa renunti la slabiciunile pe care oricine le are. Este cea mai mare slabiciune pe care o poate arata un mascul, si anume nevoia de a se arata infailibil. La primul esec cat de mic lumea se va prabusi, actiunile sale vor fi exacerbate.

6) Femelele sunt atrase de liderul grupului, dar de multe ori liderul grupului intr-un cerc social uman nu este cel cu gura cea mai mare. Este un lider fals. Fiecare femela dintr-un cerc social observa diferit, pe scari de valori diferite, dominanta masculilor. De multe ori mi s-a intamplat sa vad ca falsul lider avea atentia femelelor, intradevar, dar nu obtinea si sexul cu ele, pentru ca era prea „distant” pentru a putea mentine grupul supus. Cu alte cuvinte, era incapabil de raport. Femela se cupleaza cu alfa natural, nu cu falsul alfa.

Cateva principii pentru a nu cadea in capcana de a fi un fals alfa, ocupat de dominanta grupului:

1) Scopul tau nu este de a domina grupul, ar fi absurd. NU trebuie sa fii in mijlocul evenimentelor, nu trebuie sa apari in toate certurile deciziile sau situatiile. Dimpotriva, apari doar atunci cand e nevoie.

2) Fiecare femeie are propriile seturi de valori. Interactiunile sociale se vad mult mai bine din umbra decat din mijlocul lor. Este simplu sa furi femeia de sub nasul unuia care e ocupat sa demonstreze cat de tare e el. Un alfa natural nu este ocupat sa domine, este ocupat de propria bunastare si de cea a grupului. Nu are nevoie de atentia grupului decat in momentele critice. IN rest el e de fapt un singuratic.

3) Lupta de dominanta nu este pe termen lung. Dominanta se obtine si prin renuntarea la lupta, atunci cand ea nu este necesara. Daca este vorba de conflict, atata timp cat nu este vorba de persoana ta si este vorba de persoane din „haita”, nu trebuie sa te bagi. Acolo este vorba acolo de dominanta individuala. In cazul in care grupul are probleme, atunci intervii. Este o diferenta de nuanta.

4) Cine isi incordeaza muschii prea tare, de fapt preia din comportamentul feminin de atractie. Sclipici si pasivitate. Tu ar trebui, decat sa incerci sa atragi femeia dintr-un cerc social, sa actionezi atunci cand e cazul. Falsul dominator uita sa actioneze sau actioneaza prea agresiv, prin dorinta de „supunere”. Diferenta dintre tine si celalalt este ca tu actionezi atunci cand trebuie, dar nu esti legat de rezultat. Daca nu merge, nu te influenteaza rezultatul negativ.

Falsul dominator crede ca i se cuvin lucruri, de aceea o da in bara. Falsul dominator urmareste sexul si este dependent de acest rezultat. De aceea are parte de esecuri. Atunci cand toata lumea e cu ochii pe tine, pentru ca falsul dominator cauta atentia celor din jur, un esec cu o femela este de 100 de ori mai dureros. De aceea el va da gres. Tu vei reusi, pentru ca nu vei fi in lumina reflectoarelor.

5) Sunt 3 tipuri de femele. Cele interesate de alt mascul. Cele interesate de alt mascul si de tine. Cele neutre, neinteresate de vreun mascul.

Cand o femela e interesata strict de alt mascul, nu ai ce cauta acolo. Intri in spirala falsei dominante. Te vei lupta cu celalalt mascul pentru dominanta si vei uita scopul jocului, mai ales cand femela si-a aratat deja interesul pentru celalalt. Solutia este sa renunti la femela respectiva si sa ai respect fata de masculul ochit de ea. Nu e vorba de competitie, nici de falsa dominanta. Este vorba de putere sociala pe care o ai prin renuntare.

Cand o femela e interesata de alt mascul si de tine, solutia nu este sa te confrunti cu el. Este iar vorba de spirala falsei dominante. Cine porneste lupta de falsa dominanta va pierde. Ca sa castigi aceasta lupta trebuie sa il lasi pe el sa lupte si tu sa eviti, atata timp cat nu conteaza. Avantajul tau in fata lui nu este sa il domini, ci sa castigi teren cu femela. Diferenta dintre voi doi este ca el va actiona impotriva ta, iar tu vei actiona spre femela. Ar trebui sa castigi, pentru ca el nu va actiona inspre imperechere, in schimb tu vei actiona. El va depinde de rezultat. Tu nu vei depinde. In cazul in care pierzi teren, solutia nu este sa incerci sa recuperezi, ci sa te retragi. In foarte multe situatii disperarea masculului advers il va face de dinainte pierzator. Tu vei astepta, dar vei fi proactiv. Orice moment cu femela va fi la maxim conturat de catre tine.

Cand o femela e neutra, poti actiona fara nici un fel de probleme, in cazul in care nu e nici un alt mascul in preajma. In cazul in care apare un mascul, vei merge pe principiul falsei dominante, descris mai sus. Niciodata nu vei depinde totusi de rezultat. Cele mai multe femele se vor retrage din fata unui mascul care urmareste doar sexul. Retragandu-te din spirala falsei dominante, vei avea sansa mai tarziu. Insa diferenta dintre tine si ceilalti va fi ca tu vei actiona inspre cunoasterea femelei, confirmarea ca ea va fi femela ta alfa si spre obtinerea sexului ca lucru normal in procesul de cunoastere. Ceilalti vor face 2 mari greseli: ori vor prelua pasivitatea femelei (falsa dominanta) si vor incerca sa iasa ei in evidenta ca sa actioneze ea (femela e pasiva, rareori va reusi), ori va ataca sexul (doar sexul) facand dovada ca doar el conteaza si ca ea e una din femelele dominate din cercul dominat (falsa dominanta, de supunere a celorlalti).

Fiecare haita are propriile reguli. Insa alfa-ul haitei este cel care nu are reguli, decat principii. Nu crede niciodata ca cel cu gura cea mai mare are si femei. Incearca sa deschizi ochii, sa intelegi interactiunile din grupuri. Vei observa ca cei care initiaza lupta de dominanta vor si pierde de multe ori, mai ales in fata unuia care nu e interesat de asta.

Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere