Primul Pas In Educatia Despre Femei – Arta Seductiei

Primul pas in educatia despre femei

tumblr_mcwikrPkwc1r5myc9o1_1280

Primul pas

Ai intrat pe un site care isi propune sa te invete arta seductiei si probabil cuvantul “arta” face ca asteptarile tale sa fie mari. Insa in primul rand trebuie sa stii ca tot ce ai nevoie se afla in tine deja. Noi te vom ajuta doar sa scoti la suprafatza acele lucruri adormite din tine pentru a obtine ceea ce vrei tu in acest domeniu, al seductiei.

Poate te intrebi de ce mai ai nevoie de noi , din moment ce ai deja tot ce trebuie.

Pai sa–ti explic:

In primul rand, sunt sanse foarte mari ca educatia ta in acest domeniu sa fie gresita sau inexistenta. Sa iti spun foarte pe scurt cum se formeaza personalitatea unui om. Exista 3 factori:

Genele( de la parinti, cu care ramai pe viata, asa ca multumeste-le sau injura-i)

Mediul( in padure, la sat, in oras, intre genii, intre ratati)

Educatia( incepand cu parintii, care nu te pot invata mai mult decat au realizat ei in viata, profesorii de la scoala, care oricum nu sunt considerati modele de success in societate, etc)

Asadar gandeste-te cate din lucrurile de mai sus contribuie la succesul tau in viata sexuala, relatii si iubire.

Ca sa te mai ajut un pic, am sa iti spun ca genele sunt de partea ta. Din punct de vedere genetic te-ai nascut cu aparat reproductiv, asadar una din misiunile tale pe planeta asta este sa faci sex. Mai mult, ai in genele tale tot ce trebuie ca sa urci cat mai sus pe scara sociala. Daca din punctul asta de vedere nu trebuie sa iti fac griji, trebuie sa sti ca mediul te trage in jos. Nu este aproape nimeni care sa iti ofere exemple de ce inseamna sa fi bun in domeniul seductiei. Daca ai astfel de modele si ai success la randul tau, considera-te norocos.

Insa trebuie sa stii ca intreaga societate lucreaza din greu ca tu sa nu fii un individ puternic si independent care are parte de femei foarte frumoase, pentru ca altfel nu te-ar mai interesa sa lucrezi in fabrica, si oamenii cu bani, care detin fabricile, nu vor asta. Avand in vedere ca oamenii cu bani detin mass media, nu te astepta ca ei sa iti dea prea multe ponturi despre cum sa ai parte de femei frumoase bazat doar pe personalitate, despre cum sa iti afacerea ta pe net si sa ai profit din prima luna si alte lucruri care ar putea sa iti faca viata mai buna.

Asadar genele vs mediu: scor 1-1

Mai ramane un singur lucru care sa incline balanta in favoarea ta.

Educatia

Si dintre toate, cea mai puternica, pentru ca te poti educa in mod constient si depinde doar de alegerea ta ce fel de om vrei sa fii..

Acum, urmatorul pas , va fii sa citesti. Vei gasi materiale gratuite, altele pe bani. Experientele oamenilor le vei gasi pe forum, oameni care au probleme incepand de la increderea in sine, continuand cu abordarea unei persoane necunoscute si pana la probleme cu marimea prezervativelor. Toti acesti oameni sunt ca si tine si au o trasatura comuna. Au mintea deschisa, si sunt pregatiti sa faca orice e nevoie pentru a prelua controlul asupra acestui aspect al vietii lor.

Urmatorul pas este timpul si eficienta.Exista foarte multa informatie si probabil vrei rezultate rapide.Pentru asta ai nevoie sa iti faci un plan si sa stii foarte bine ce vrei. Daca ti-e frica sa abordezi o femeie vei cere degeaba sfaturi despre cum sa saruti o femeie, pentru ca trebuie sa lucrezi la fundatia personalitatii tale.

Pentru asta ai sectiunea de dezvoltare personala unde cauti despre increderea in sine.

Odata ce sti care e problema ta vei evolua rapid, pentru ca vei lucra la problemele tale in mod practic, in viata de zi cu zi, vei citi teoria care sa o aplici, vei schimba pareri si vei primi ajutor de la ceilalti membrii de pe forum.

Nu uita! Teoria fara practica este 0. Practica fara teorie este amatorism. Daca vrei sa devii artist in seductie, e nevoie de teoria pe care sa se bazeze practica si e nevoie ca in mod constant sa experimentezi lucrurile care le afli in teorie ca sa vezi cum se potrivesc cu stilul tau si personalitatea ta, altfel vei strange multa informatie si te vei sufoca in ea fara sa evoluezi in realitate deloc.

Problema va fi sa ii gasesti pe cei care au probleme asemanatoare cu tine si care sunt la acelasi nivel cu tine,ca sa poti lucra cu ei si sa schimbi pareri si experiente si sa evoluati impreuna. Pentru ca altfel, s-ar putea sa se intample 2 lucruri care iti vor scadea eficienta.

1) Ori dai de unul care stie mai putine decat tine , dar tu nu ai de unde sa stii asta, si te invata ceva gresit si nu stii unde e problema.

2) Ori dai de unul mai bun ca tine si nu vei intelege ce anume vrea sa spuna, pentru ca el va vorbi din experienta si va fi ceva normal, pe cand tie poate ti se va parea roman SF.

Asadar sa recapitulam:

     1) Stii ce vrei

2) Gasesti informatia si incepi sa citesti

3) Incepi sa aplici ce ai citit in viata reala

4) Schimbi pareri si informatii pe forum ca sa primesti un feed-back la activitatea ta.

Odata ce stii ce vrei, ai gasit informatia si incepi sa experimentezi, succesul este GARANTAT.

Iti doresc succes …in aventura ta….si sa ajungi intr-o zi sa poti initia pe altii la randul tau, asa cum esti si tu initiat acum.

Posted by Defias

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere