Principala Chestiune Care Te Trage In Jos – Arta Seductiei

Principala chestiune care te trage in jos

Man-with-depression

Multi oameni nu constientizeaza inca ce influenteta masiva au oamenii care te inconjoara.

Cineva spunea (pe buna dreptate), ca tu esti media ponderata a celor mai importanti oameni din viata ta. Oamenii importanti sunt cei cu care iti petreci majoritatea timpului.

Iubitele, prietenii apropiati, parintii, etc.

Tu esti absolut media lor. Este ca un „magnet”. Chiar daca tu incerci sa cresti peste acest nivel… cam tot timpul vei inota impotriva cursului pentru ca esti inconjurat de aceeasi oameni.

Pentru ca sa ai succes cu femeile, cauta oameni care au succes cu femeile.

Pentru ca sa fii fericit, cauta oameni care sunt fericiti.

Pentru ca sa inveti sa faci bani, cauta oameni care stiu sa faca bani.

Inconjoara-te cu ei.

Importanta unei persoane este (cu privire la acest aspect) este direct legata de timpul pe care ti-l petreci cu acea persoana. Cu persoana iubita este posibil sa petreci si 6-7 ore pe zi. Gandeste-te ce influenta MASIVA are acea persoana asupra ta. NU ai cum sa o eviti.

Problema este ca de multe ori, oamenii cu care ai vrea sa te inconjori, nu sunt asa de accesibili.

Tin si acum minte cand stateam in camin si eram inconjurat doar de oameni cu vise mediocre, posibilitati mediocre si obiceiuri mediocre. A trebuit sa ma las influentat de alti oameni prin ceea ce au scris, prin ceea ce au vorbit (seminarii audio, video).

A trebuit sa ignor influenta proasta (chiar si laboratoarele de la scoala) si sa incep sa ascult la un mp3 player pe oamenii care ma inspirau… care imi dadeau curaj… care imi dadeau intelepciune… care ma faceau sa actionez.

Si… usor, usor… am putut sa ma inconjor apoi de oameni puternici… care prin simpla lor prezenta… pot ma fac sa cresc ca om.

Doar ca pentru ca sa te inconjori de oameni puternici… trebuie sa poti renunta la oamenii slabi…

Iar uneori… cand vrei sa te imprietenesti cu cineva care tu stii ca e mai sus ca tine… trebuie sa fii dispus sa-i oferi ceva… Pentru ca cei care vor doar sa primeasca… nu vor reusi sa faca asta pe termen lung cu nimeni.

Post by Gigolo

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere