Principiile Bărbaţilor De Succes

Principiile bărbaţilor de succes în seducţie

Having A LaughNu mai este o noutate că internetul e plin de tot felul de porcării şi pastile magice care îţi vând „secretul” unor replici expirate care cel mai probabil funcţionează dacă tipa în cauză e proastă sau incultă.

Am lucrat cu sute de oameni deja pe care i-am ajutat să evolueze şi să aibă rezultatele pe care le vor cu femeile şi de asemenea am avut şi plăcerea în tot procesul ăsta să fiu foarte aproape de oameni care au într-adevăr rezultate cutremurătoare când vine vorba de de femei.

Din start îți pot spune că seducţia este o formă de dezvoltare personală şi nu o adunătură de tehnici şi mărunţişuri care să te ajute să vrăjeşti vreo ameţită.

Din asta poţi să deduci clar faptul că această formă de dezvoltare personală orientată către pre-relaţionare (seducţie) are o filozofie proprie.

Cel mai interesant este că, fie dacă au studiat seducţia sau fie că au fost naturali, toţi bărbaţii pe care îi cunosc şi au succes cu femeile aplică aceleaşi principii indiferent dacă ei conştientizează sau nu asta.

Aşa că ce rost are să studiezi ore în şir materiale şi videouri care îţi pot fi complet inutile dacă nu adopţi filozofia din spate, altfel spus, baza de la care să porneşti în evoluţia ta.

Astfel am scos pentru tine principiile vitale ale seducţiei şi îţi voi explica şi cum să le aplici:

1. Niciodată NU este momentul potrivit – foarte mult bărbaţi ezită să acţioneze şi să meargă să cunoască sau să vorbească cu femeile pe care le vor pentru că aşteaptă mereu să fie toate lucrurile „cum trebuie”.

Asta nu se întâmplă niciodată şi aşa ajung să amâne şi să tot amâne momentul în care să facă primul pas, le scade energia şi încrederea de sine şi nu mai fac nimic.

Bărbaţii care au succes cu femeile ştiu că momentul potrivit nu „vine” de undeva ci este creat de fiecare dată când ei acţionează.

2. Eşecurile şi refuzurile înseamnă EXPERIENŢĂ – mulţi ezită să facă ceva doar pentru că le este teamă că vor eşua, că o vor da în bară aşa că aşteaptă să fie suficient de buni şi să acţioneze atunci.

Capcana este faptul că n-ai cum să devii niciodată suficient de bun dacă tu nu faci nimic. Nu te poţi aştepta să devii un jucător bun de fotbal dacă tu nu dai cu piciorul în minge niciodată până nu eşti tu sigur că acea primă lovitură o să fie un gol. Aşa că majoritatea ajung să fie doar spectatori în tribună şi să îi privească pe cei care o fac.

Bărbaţii de succes ştiu că toate experienţele sunt valoroase, paradoxal majoritatea chiar se BUCURĂ când au un eşec sau un refuz pentru că ştiu că genul ăsta de experienţe îi învăţa lecţii importante despre ei şi despre modul în care comunică cu femeile. Nu poţi să te îmbunătăţeşti dacă nu ştii care îţi sunt defectele.

3. Conştientizează că sunt într-o evoluţie continuă – bărbaţii care nu fac nimic aşteaptă cumva să ajungă miraculos la un „nivel” în care toate lucrurile vor fi uşoare şi vor ştii exact ce să facă.

Bărbaţii care au într-adevăr rezultate cu femeile sunt cei care caută mereu să devină mai buni, să crească şi să înveţe lucruri noi. Doar dacă observăm cu puţină atenţie mama-natură putem observa că toate lucrurile sunt într-o permanentă evoluţie, nimic nu stagnează, stagnarea înseamnă doar moartea spiritului.

4. Şi Practică şi teorie – cei mai mulţi care citesc site-uri de seducţie şi dezvoltare personală de fapt nu fac nimic mai mult decât să citească, au mereu sentimentul că nu ştiu suficient şi că trebuie să mai înveţe ceva nou până să pună osul la treabă.

Din păcate majoritatea ajung să fie tobă de carte şi praf la practică, de fapt foarte mulţi dintre tipii cu care lucrez ştiu o grămadă de teorie, unii din ei au citit chiar mai multe în domeniu decât mine. Din nefericire doar pentru că „ştii” nu înseamnă şi că „poţi”.

Bărbaţii de succes pun în balanţă echilibrat practica şi teoria. Ei iau lucrurile sistematic, azi studiază ceva şi pe urmă merg şi aplică până le iese sau invers, încep şi aplică aşa cum cred ei că e mai bine şi atunci când se blochează cercetează pe net ce au făcut alte persoane în situaţia respectivă.

5. Găsesc mentori şi modele – îţi pot spune din start fără ezitare că cei care nu au rezultate de cele mai multe ori îşi spun „Lasă că ştiu eu mai bine!” , din cauza orgoliului nu reuşesc să îşi deschidă mintea şi sufletul către ale persoane care deja au rezultatele pe care şi le doresc ei.

Din cauza geloziei care te opreşte să spui „Da el e mai bun ca mine vreau să fiu ca el!” pierzi admiraţia, iar fără admiraţie nu există inspiraţie şi fără inspiraţie faci mereu aceleaşi lucruri iar şi iar care nu aduc nici rezultate, nici fericire, doar o stare de confort amărâtă.

Bărbaţii care fac lucrurile să se întâmple mereu găsesc modele şi oameni pe care îi admira şi care le oferă inspiraţie şi sursa de energie pentru a se pune în mişcare.

5. Conştientizează că sunt admiraţi – una dintre marile blocaje ale bărbaţilor care nu fac nimic este teamă că alte persoane se uită la ei, că alţi bărbaţi sau oameni îi privesc.

Toţi ştiu teoria „Nu ar trebui să îmi pese ce zice lumea dar pur şi simplu nu pot!” . Toţi cei care îşi spun genul ăsta de lozinci cred că lumea râde de ei.

Paradoxal bărbaţii care au succes şi merg să cunoască femeile pe care şi le doresc în orice context ar fi ştiu că sunt admiraţi! Da ai citit bine, am scris sunt ADMIRAŢI!

Nu de puţine ori după ce eu sau studenţii mei am fost să vorbim cu o tipă într-un loc public alţi tipi care se uitau la noi după ce a plecat fata pe care o abordasem au venit şi ne-au întrebat „Wow, foarte tare, cum ai făcut asta? Ce i-ai spus tipei?”

6. Fac mereu ceva nou – tipii care o dau în bară cu femeile de regulă învaţă sau îşi propun să facă un fel de abordare şi pe urmă mereu continuă cu acelaşi stil indiferent de cât de multe ori sunt refuzaţi.

Einstein a spus, nu degeaba „Numai un prost repetă de 100 de ori acelaşi lucru şi aşteaptă  altfel de rezultate”.

Este de la sine înţeles că bărbaţii care au rezultate atunci când nu le merge ceva, cercetează, se informează şi îşi schimbă modul în care privesc lucrurile şi abordează situaţia.

7. Ştiu că nimeni nu e perfect – mulţi cred că tipii care arată bine au femei. Tipii care arată bine şi nu au femei cred că nu au femei pentru că nu au bani. Bărbaţii care au bani şi nu au femei cred că nu arată suficient de bine.  Cei care au şi bani, arată bine şi totuşi nu au femei înţeleg mai rapid decât ceilalţi ca nu este despre asta.

Sigur banii şi faptul că arăţi bine pot fi un bonus însă sunt de departe de a fi lucrurile care contează cu adevărat pentru a avea succes cu femeile.

Asta desigur dacă nu vrei prostituate sau femei superficiale, caz în care doar cele două elemente contează.

Însă bărbaţii care au femeile alea pe care şi le doresc cu adevărat, cu care reuşesc să conecteze şi să fie fericiţi ştiu că este despre de fapt atitudinea şi comportamentul sunt lucrurile care contează de fapt, iar lucrurile astea la fel ca toate lucrurile pe care le faci în viaţă se învaţă.

8. Nu cred în scurtături – sigur că internetul e plin de „pastile magice” după cum ţi-am spus şi sunt sigur că sunt destul de mulţi naivi care şi-au cheltuit până acum destui bani pe cărţi sau cursuri minune sperând să găsească acolo secretul.

Bărbaţii de succes ştiu că nu există calea aia scurtă, ştiu că nu am citit o carte sau am văzut un video şi am rezultate. Ştiu că pentru succes trebuie să pună mâna şi să facă o schimbare, efectiv să facă ceva practic în sensul ăsta, nu doar să aştepte o transformare miraculoasă peste noapte.

9. Planul bine făcut e sfânt – mulţi cred că cei care au rezultate au făcut şi ei aşa întâmplător ce le-a trecut prin minte, azi o abordare, mâine citesc un articol, poimâine mă mai joc puţin pe calculator sau frec mentă pe facebook şi youtube.

Bărbaţii care au succes poţi să pui pariu că au muncit pentru asta cu cap, au identificat în primul rând care le sunt problemele, blocajele şi punctele slabe şi au început să facă exerciţii intensiv şi să se documenteze în sensul ăsta.

Un proces accelerat şi bine planificat poate să facă o diferenţă majoră şi să îţi aducă schimbări semnificative într-un timp foarte scurt.

10. Facebook e moartea socializării – cei mai mulţi dinte bărbaţi în ziua de azi abordează şi cunosc femei doar pe facebook, nu este un mister se practică.

Totuşi fără excepţie toţi cei care au vorbit cu femei pe facebook, chiar şi mult timp, după ce au ieşit cu ele în realitate au văzut că erau diferite de cum păreau a fi pe internet.

Tot la fel foarte mulţi pe internet au foarte multă încredere şi ştiu ce să spună dar atunci când ajung să se întâlnească cu femeile habar n-au cum să se comporte sau cum să întreţină o conversaţie.

Bărbaţii cu adevărat de succes mai întâi devin buni în a relaţiona şi a socializa în viaţa reală, ştiu internetul poate fi o unealtă bună însă asta doar după ce au evoluat live.

Astea sunt cel 10 Principii esenţiale ale bărbaţilor de succes cu femeile, în mod paradoxal după cum ţi-am spus toţi bărbaţii care au succes aplică principiile astea mai mult  sau mai puţin conştient în viaţa lor ZI de ZI!

Rezultatele apar fără ezitare odată ce le aplici în viaţa ta, mai jos ai un VIDEO cu un băiat care a venit tocmai din Olanda pentru a lucra împreună cu mine.

Aceleaşi principii de mai sus au fost aplicate şi de tipul din video! Vezi rezultatele lui!

Link pentru inscriere la coaching – >>Aici<<

 

Tu pe care dintre cele 10 principii le aplici cu succes?!?

PS: Plaja, cluburile, caldura si cocktailurile reci fac sezonul de vara sa fie momentul in care toata lumea cauta o aventura… iar marea este cel mai bun loc pentru asta. Îmbină plăcutul cu și mai plăcutul la Tabăra de Seducție de la Vama Veche.

Cum ar fi daca în 5 zile ai cunoaște mai multe femei decât ai cunoscut în toată viața ta?

Te astept la acest workshop intensiv, care se desfasoara pe parcursul a 5 zile, in care vei avea parte de training, informatii, practica si, nu in ultimul rand, distractie. Află detalii de AICI!

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere