O Iubesc In Secret...

O iubesc in secret…

suffering-25Te-ai îndrăgostit şi o iubeşti din tot sufletul şi inima ta!

Dar este oare real ceea ce simţi?

Te gândeşti aproape mereu la ea, inima ţi-o ia la fugă când vreun gând are cea mai vagă tendinţa de a merge în direcţia ei.

Atunci când o vezi te simţi cum tot corpul îţi este cuprins de emoţii, te simţi îmbătat de imaginea şi privirea ei iar dacă aruncă  în direcţia ta un iz de zâmbet ştii că eşti cel mai fericit om de pe pământ.

Trebuie să fie dragoste adevărată, nu?

Ei bine de cele mai multe ori, de fapt NU este!

Sentimentele sunt aceleaşi ca şi când te-ai îndrăgosti însă din păcate de cele mai multe ori acest scenariu de dragoste este fictiv.

Se întâmpla adesea ca bărbaţii să se îndrăgostească până peste cap de o colegă de şcoală sau de serviciu şi să prezinte simptomele descrise puţin mai sus, însă realitatea acelei pasiuni este cel mult în mintea lor, dacă nu chiar 100% artificială.

Nu vorbesc despre cazul în care eşti într-o relaţie cu femeia pentru care simţi aceste lucruri, nu vorbesc nici în cazul în care eşti foarte apropiat de ea şi o cunoşti personal sau chiar intim…

Mai exact mă refer la acea situaţie în care în viaţa unui bărbat exista o acea domnişoara, de cele mai multe ori ea îi este colegă, cu care nu are foarte multe interacţiuni personale, se salută, schimbă câteva idei legate de unele proiecte şi rareori povestesc câte ceva despre viaţa personală.

Din lipsa experienţei cu femeile şi dintr-o dorinţă puternică de a avea o relaţie, foarte mulţi bărbaţi încep să îi atribuie colegei în cauză diverse trăsături de caracter sau personalitate pe care ei şi le doresc de la „femeia ideală”.

În unele situaţii personalitatea “deosebită” pe care o are colega de care s-a îndrăgostit respectivul este 100% creata artificial în mintea bărbatului sau este împrumutată, adică observă nişte trăsături de personalitate sau comportamente ale colegei pe care el ajunge să le creadă că fiind trăsăturile femeii perfecte pentru el.

Problema este că în realitate femeia de care bărbatul s-a îndrăgostit, de cele mai multe ori nici nu corespunde fanteziei din mintea sa, el şi-a creat o imaginea perfectă de care să se poată îndrăgosti necunoscând-o cum este de fapt în viaţa ei de zi cu zi.

Bărbaţii care păţesc asta de cele mai multe ori sunt oameni fără prea multe cercuri sociale, viaţa lor este limitată la servici/şcoală – casă iar interacţiunile cu sexul opus sunt minime.

Consecinţele acestor fantezii pot fi dramatice mergând de la tulburări cum ar fi depresia până la pierderea loculi de muncă sau a avea un comportament antisocial.

În majoritatea cazurilor această “iubire” fantezistă nu este comunicată sau împărtăşită persoanei pe care o adoră, de cele mai multe ori sentimentele sunt păstrate în secret sub o doză imensă de sentimente apăsătoare.

Atunci când totuşi bărbatul îşi adună curajul să îşi mărturisească sentimentele, lipsit de experienţă o dă în bară, ori pare prea disperat, ori modul în care expune problema este total deplasat şi evident lucrurile astea atrag de la sine un refuz.

Ce este de făcut dacă ai ajuns în situaţia asta?

1. Primul pas către rezolvarea unei situaţii de genul ăsta este conştientizarea faptului că investeşti eronat sentimente pe care în mod natural ar trebui să le ai pentru o persoană cu care ai o relaţie.

2. Evită pe cât de mult posibil contactul cu persoana în cauză, nu-i mai urmări profilul de facebook , nu te mai uita în continuu după ea iar dacă e necesar să aveţi o comunicare ţine lucrurile la un nivel minim şi diplomat.

3. Începe să cunoşti persoane noi, e posibil ca acele trăsături pe care tu ţi le doreşti de la o femeie sau o relaţie chiar să le întâlneşti în realitate la o domnişoară, însă pentru asta ai nevoie să începi să cunoşti oameni noi

4. Dacă eşti apropiat de femeia în cauză, sunteţi prieteni foarte buni şi o iubeşti, atunci vezi video-ul ĂSTA!

Tu cum ţi-ai sfătuii prietenii să treacă peste o iubire artificială?

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere