Program – Arta Seductiei

JG-copy
Programul nu reprezinta nici pe departe ceva rigid si atat de strict incat sa iti taie pofta de viata. Doar ca in drumul tau catre reusita trebuie sa iti acorzi sansa pe care o meriti. Iar faptul ca tu te vei scula din fata calculatorului si vei face ceva nu reprezinta neaparat o siguranta a reusitei.

Oamenii puternici sunt in primul rand rigurosi in ceea ce fac. Isi pun deadlines si fac tot posibilul sa nu le incalce. Isi pun obiective si modul in care acestea pot fi atinse. Si isi lasa loc si de distractie.

Un program de dezvoltare personala trebuie sa contina foarte multe lucruri. Dar, in primul rand, conteaza ceea ce te mana pe tine. Care este motivatia ta. Ce iti doresti cel mai mult. De exemplu, daca tu vrei sa ai langa tine femei, atunci vei axa programul pe indeplinirea acestor ‘nevoi’.

Ce trebuie tinut insa minte este ca orice dezechilibru nu duce decat la un succes temporar.

Programul trebuie sa te transforme dintr-o persoana ‘comoda’ intr-o persoana activa, energica, atractiva social. Iar pentru asta trebuie sa ai in vedere cateva reguli pe care sa le respecti.

Ideea de echilibru. Tot ce este in exces dauneaza. Mai mult de 3 nopti pierdute pe saptamana creaza un deficit. Mai mult de x ore petrecute aiurea pe calculator creaza un deficit. lipsa somnului sau a alimentatiei, etc. Prin urmare, programul trebuie sa tina cont de foarte multe aspecte si nu trebuie neaparat sa dea la virgula activitatea ta zilnica, cat sa iti dea procentele de activitati / saptamana.

Sport. Mult timp s-a subminat importanta efortului fizic. este un element vital in cautarea fericirii. atunci cand faci miscare, in corpul tau sunt eliminate endorfine care te fac sa te simti relaxat si fresh, care iti reseteaza creierul incarcat cu probleme de tot felul

Odihna. Trebuie sa ai parte de un numar de ore de odihna pe saptamana. este o diferenta enorma intre persoana ta la o intalnire dupa un somn de 2-3 ore decat persoana ta dupa 2 nopti nedormite. Asta in cazul celor care au obiceiul sa piarda nopti in nestire. 1-2 nopti pierdute pe saptamana reprezinta ceva acceptabil. Mai mult de atat dai nastere unui dezechilibru.

Alimentatie. Trebuie sa ai grija de corpul tau ca sa aiba si el grija de tine. mai multe mese pe zi programate la o ora cat de cat fixa, reducerea numarului de tigari si cafea din timpul zilei, fructe multe si sucuri naturale.

Socializare. Ce este cert ca, in afara de munca ta propriu zisa catre obiectivele pe care ti le-ai pus, este bine sa acorzi destul de mult timp ideii de a cunoaste persoane noi, de a-ti face prieteni, de a te simti viabil din acest punct de vedere.

Hobby-uri. Acorda-ti timp, pe langa munca ta, unor hobby-uri diverse, care sa iti umple timpul liber si cu ajutorul carora sa cunosti persoane noi si care sa iti dea din entuziasmul lor de a trai.

Programul este foarte important in drumul tau catre succes. Ceea ce trebuie tinut minte este ca fiecare program in parte trebuie personalizat in functie de nevoile fiecaruia si a obiectivelor majore pe care acesta le are in momentul respectiv.

Si normal ca trebuie respectat.

Exemplul de mai sus este un este mai mult general, in ideea ca trebuie sa tii cont de mai multe lucruri cat de cat marunte care iti pot da in viata o varietate destul de bogata incat sa te simti activ si impacat cu tine.

Celor care vin cu programe specifice pe o anumita problema care trebuie rezolvata, trebuie sa tina cont sa isi acorde destul timp liber pentru a nu percepe programul respectiv ca un stres. Si trebuie structurat astfel incat motivatia sa nu ii paraseasca niciodata.

Puteti sa va oferiti ‘cookies’ in cazul in care reusiti sa atingeti un pas important in acel program. O seara la o bere Carlsberg sau o inghetata la MCDonalds – exemple de ‘cookies’ motivationale.

Ce trebuie tinut minte este ca puterea este in fiecare. Absolut totul se poate. Programul te tine pe nisa indeajuns de mult timp incat sa te invete cum se obtine ceva. Si sa iti intre in reflex.

by Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere