Punctul G – Arta Seductiei

gspot_1280

Punctul G are forma unei boabe de mazare si este facut dintr-o masa de nervi.

Locatia:cam la jumatatea drumul dintre spatele osului pubian si sfarsitul cervix-ului. Si este cam la 2-3 inci in interiorul vaginului, direct in spatele osului pubian.

Punctul G este punctul focal al excitarii sexuale a femeilor, chestia este ca locul si marimea punctului G difera de la femeie la femeie… deci daca asteptati sa gasiti o formula magica prin care sa aflati locul exact nu veti reusi, in mare parte daca folosesti penisul (nu degetele) te vei ghida dupa reactiile femeii.

Marimea: Cam cat o moneda de 100 lei

Nu vreau sa v-a descurajez dar Punctul G nu este usor de gasit, uneori femeilor le este greu sa il gaseasca ori unele nici macar nu cred in Punctul G.

Acum o sa v-a prezint o metoda prin care il puteti gasi mai usor :

Puneti-o pe partenera/partenerele voastre sa se intinda pe pat, si s-a indoaie genunchii (in sus), talpile sa fie lipite de pat…

Bagati degetele lubrificate complet inauntru (alegi cate in functie de femeie) si le directionezi spre buric, cam 2 inci inauntru… dupa asta apasa cu 2 (deoarece deasupra este tesut v-a trebui sa aplici mai multa presiune decat ai apasa deobicei) in peretele din fata al vaginului –> aici trebuie sa testati terenul deoarece probabil nu veti nimeri din prima locul, pt a gasi locul miscati degetele dintr-o parte in alta si spunei tipei sa te anunte cand ai gasit locul.

Atunci cand vei gasi locul potrivit, Punctul G o sa se umfle… continua sa il stimulezi si o sa se faca din ce in ce mai ferm si mai umflat.

Cum stimulezi punctul G….

Pt a obtine un orgasm foarte puternic este o idee buna sa ii stimulezi si clitorisul in acelasi timp… deobicei la momentul asta ar tb sa aibe orgasm…

Bonus…

Desi ma cam repet dar o sa dau mai multe informatii…

Femeile se inebunesc dupa doggy style deoarece in timpul actului barbatul stimuleaza punctul G deoarece are acces mai usor la peretele din fata al vaginului. Majoritatea femeilor au nevoie de presiune destul de mare deci se recomanda un Ritm accelerat si multa frecare pt a obtine un orgasm al puctului G.

NB. La inceputul stimularii punctului G, tipa o sa simta nevoia sa se pishe

La orgasm este posibil sa elimine un lichid alb ori incolor.

by Silver Tongue

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere