Rapport – Arta Seductiei

event_202592472
Rapport

Rapportul este cea mai simplu si totusi cel mai puternic skill pe care poti sa il ai. Multi dintre noi suntem super buni la asa ceva si nici nu realizam.

Cum asa?

Raspunsul e simplu: a face RAPPORT inseamna defapt a comunica.

Nimic mai mult, nimic mai putin.

Partea dificila in privinta acestui skill vine atunci cand trebuie sa te hotarasti ce vrei sa comunici.

In primul rand rapportul trebuie sa fie ceva usor. Nu te forta sa faci conversatie. Stai relaxat, vorbeste cu ea, simta-te bine si incearca sa o cunosti asa cum este ea. Nu te zbate sa gasesti un subiect de conversatie, nu cauta sa vorbesti lucruri cat mai interesante care sa para etichetate ceva gen: „Uita-te la mine cat de destept sunt!”, totul trebuie sa fie nefortat, normal, lin, o simpla conversatie intre doua persoane.

Enjoy the game…

Acesta este primul pas, ceea ce multi dintre voi numesc si cunosc drept wide rapport.

Urmatoarea etapa vine dupa ce ai reusit sa creezi un fel de punte, o legatura intre voi doi, atunci cand ai ajuns la nivelul in care deja ati acoperit mai multe subiecte, ati impartasit impresii iar comunicarea dintre voi a ajuns sa semene cu discutia dintre doua persoane care se cunosc de mai multa vreme.

Nu cauta semne, confirmari ca ai ajuns la acel stadiu… o vei simti si atunci vei putea trece la nivelul urmator.

Deep rapport

Ce inseamna asta? Rapport adanc?

Da, rapport adanc… atunci cand deja incepi sa transmiti sentimente prin ceea ce spui.

Cum faci asta?

Era un dicton: NU CONTEAZA CEEA CE SPUI, CI CUM SPUI.

Nimic mai corect. O sa observi ca daca spui o intamplare haioasa pe un ton mohorat, lent, deprimat nimeni nu va rade, nici macar un zambet nu vei vedea. In schimb, daca povestesti cu pasiune, cu placere, ca si cum ai revedea chiar acum totul si ai fi nevoi sa le relatezi celor de langa tine, o sa vezi ca automat toti vor fi vrajiti de tine, de starea ta si vor fi automat mult mai receptivi.

De ce?

Pentru ca tu transmiti sentimente prin starea ta de spirit. Omul(fie el barbat sau femeie) nu poate sa reziste emotiilor, sentimentelor. Este ceea ce ne defineste pe noi ca oameni, ce ne face sa simtim ca traim cu adevarat. Si tocmai din acest motiv persoanele care pot transmite sentimente, care ne pot face sa simtim ca traim, ne sunt atat de dragi si incercam tot timpul sa le avem prin preajma.

Deep rapport inseamna sa ii transmiti sentimente, sa o faci sa simta, in timp ce tu vorbesti cu ea. „Tehnic” vorbind acest lucru il realizezi prin adaptarea nivelului tau de energie si bodylanguage-ului la sentimentul pe care tu vrei sa il transmiti iar ceea ce tu povestesti va facilita transmiterea acelui sentiment.

Dupa cum am zis mai sus, omul este dependent de emotii, de sentimente… asa ca daca vrei sa o innebunesti, sa o faci sa viseze la tine, sa se arda de nerabdare sa fie din nou langa tine ofera-i sentimente, MULTE SENTIMENTE: fericire, suparare, deprimare, suspans, nerabdare, euforie, melancolie etc. Fa-o sa le simta pe toate si te va adora pentru asta.

Vorbeste cu ea despre carti, persoane pe care le stiti, locuri, hobbyuri, muzica, haine, moda… ce iti vine tie in minte si nu uita ca cea mai buna sursa de sentimente este chiar viata ta.

Viata ta este o poveste. Vorbeste cu ea despre intamplarile prin care ai trecut, ce ai simtit la un moment dat, in ce imprejurari, cand, cum. Da cat mai multe detalii, ajut-o sa intre in lumea ta, sa isi imagineze ce ar fi simti daca ar fi fost in locul tau.

by Mosu

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere