Relatiile La Distanta - Functioneaza ? | VIDEO – Arta Seductiei

Relatiile la distanta – Functioneaza ? | VIDEO

 

Ai cunoscut-o pe Facebook sau intr-o vacanta, o excursie si te-ai indragostit pe loc, aparent a fost reciproc si cine se poate pune oare intre iubirea dintre doi oameni?

….Distanta…. distanta poate sa se puna intre tine si ea…

 

Dar tu ai planuri mari, vorbiti des la telefon, prin mesaje si visati impreuna la cat de frumos o sa fie cand va intalniti…

…asta pana apar problemele, aici e regula e momentul in care imi scriu mie oamenii.

 

Ori e vorba de gelozie ori apare al tip sau pur si simplu iti spune din senin ca ea nu mai poate sa faca fata relatiei si ca mai bine o incheiati!

 

Tu desigur disperi, turbezi, te simti ca un caine prins in cusca neputand sa faci aproape nimic din cauza distantei.

Pe urma speri ca eu sa eu sa pot face ceva, sa iti dau o solutie, o pastila magica sa fac cumva sa fie lucrurile bine.

Custom-Icon-Design-Valentine-Heart-broken (1)

 

Iar eu, aproape ca o moara stricata, am de fiecare data acelasi raspuns:

Statistic 97% dintre relatiile la distanta sunt condamnate sa esueze si in mod aproape paradoxal creaza mai multa durere cand se incheie decat o relatie fizica in care oamenii ar fi unul langa celalalt.

Asta pentru ca de cele mai multe ori relatia exista si se desfasoara practic doar in mintea ta si a ei, fara sa aiba o baza solida in realitate ,prin experianta directa de a fi unul cu celalalt.

 

Dar tu normal consideri ca la voi este diferit, e mai special si ignori faptul ca statistic e mai probabil sa te calce o masina cand mergi sa iei paine decat sa iti functioneze relatia.

 

Insa cine sunt eu sa nu iti acord acei 3% , sa iti spun ca trebuie sa renunti, eu sunt aici sa te ajut, nu?

 

Tocmai de asta o sa iti spun cele 2 lucruri pe care ai nevoie sa faci pentru a avea totusi acel gram de succes.

In primul rand aveti nevoie de un plan concret ca in viitorul apropiat sa va mutati impreuna, sau ma rog in acelasi oras, asta inseamna undeva la plus minus 3 luni de zile daca vrei sa functioneze, desii alti s-au chinuit reciproc si mai mult timp…

In al doilea rand trebuie sa va vizitati reciproc la cel putin 2 saptamani distanta pentru a mentine conexiunea dintre voi autentica.

 

Asa ca daca vrei sa fii cu speciala ta domnisoara de la sute de kilometrii distanta, ai nevoie de un plan real de a fi impreuna in viitorul apropiat si de vizite frecvente.

 

Insa chiar si asa, de foarte multe ori pana si personele cele mai dedicate intr-o relatie la distanta, cand ajung efectiv sa petreaca timp impreuna constientizeaza ca modul cum isi imagineau ei ca v-a fi relatia nu se pupa cu realitatea…

….si nu pentru ca ca ar fi fost partenea nesincera ci pentru ca mintea noastra de cele mai multe ori ne face sa ne imaginam relatia intr-o versiune, idilica, aproape perfecta, lucru care, dupa cum stii este destul de atins si in relatiile fizice, in care petreci direct timp cu partenera.

Tocmai de asta, in loc sa te agati de un ideal fictiv pe care ti-l imaginezi tu impreuna cu alta persoana iti recomand sa lucrezi la a transforma relatiile practice, reale in niste experiente de neuitat…

 

Daca stii pe cineva intr-o relatie la distanta da un SHARE

…si chiar daca esti la distanta si tine minte…. ZAMBESTE!

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere