Relatiile De Lunga Durata RELOADED – Arta Seductiei

Relatiile de lunga durata RELOADED

Couples-love-18523733-500-334
Sa retinem ca ceea ce a impartasit Abel chiar se aplica la o FOARTE MARE PARTE din femeile din jurul nostru. Caci daca doriti CALITATE domnilor, aveti de-a face cu femei, sau cu fete ce le faceti femei.
Aici sunt fetele de treaba, despre care nu te intrebi non stop daca te inseala cu tot cartierul, caci sunt fete stabile emotional si sexual.
Iar la fetele normale, penetrarea inseamna intr-adevar un nou nivel de comunicare, conexiune, sentiment, de..tot.

Iar despre perceptiile barbatilor si femeilor despre relatii, haideti sa aflam impreuna DE CE tin femeile atat de mult la cuplu.
Oricat de mult bullshit mass-media este, barbatii sunt educati pentru a fi eroi, iar femeile pentru a trai in cuplu. Complexul matern masculin se manifesta mai ales pe terenul sexualitatii, iar complexul patern feminin va fi jucat pe terenul romantismului si iubirii.

DACA BARBATII SUFERA DE SINDROMUL FUNIEI DE GAT, am putea spune ca FEMEILE SUFERA DE SINDROMUL LASOULUI: femeile vor sa inhate un barbat.

Femeia, atata timp cat nu o va iubi un barbat, nu se va putea iubi nici ea insasi. REZULTATUL?
Rezultatul este dorinta obsesiva de a trai in cuplu. Ea cauta privirea barbatului si vorbele lui de iubire pentru a-si confirma valoarea proprie. Iar cand femeile au impresia ca sunt complet altruiste, de fapt urmaresc sa ocupe un loc central si sa demonstreze ca exista.
Ca sa-si atinga acest scop, toate mijloacele sunt bune: Seductie, supunere, retragere tacuta, suspine, lacrimi intra in actiune pentru a convinge barbatul ca trebuie sa se ocupe de ea.

ACESTE INCERCARI SFARSESC PRIN A PRODUCE EFECTUL CONTRAR.

Tentativa unei femei de a subjuga din cauza propriei nesigurante il face pe barbat sa fuga sau il leaga de ea pentru alte motive decat iubirea.

Iar nevoia de romantism reprezinta in esenta la femeie simtul relatiei si al intalnirii. Femeia stie ca doar in iubirea umana se realizeaza un aspect fundamental al fiintei. Si femeia incearca astfel sa-l impinga pe barbat spre propria lui implinire, prin intalnirea profunda a sufletului si trupului. DACA dorinta femeii ramane mereu neimplinita, asteptarea se transforma in acreala, amaraciune, deprimare, iar barbatul va fi dispretuit pentru nepasarea lui. Atunci femeia se inchide in ea, nu mai asteapta nimic de la barbati, iar sufletul ei ramane ranit.

CIUDAT ESTE CA fara aceasta intalnire pe care si-o doreste imens femeia, sufletul barbatului este la fel de singur, insa noi, presemne prea ocupati, se pare ca nu am aflat-o inca.

INTR-O BUNA ZI INSA, ORICE BARBAT SE CONFRUNTA CU SINE si atunci intelege ca bogatia si gloria nu-i folosesc la nimic daca nu a iubit, daca nu a vibrat la chemarea iubirii. Fara iubire viata e goala – e un adevar pe care fiecare dintre noi va trebui sa il intelegem la un moment dat.

Barbatul care se teme sa iubeasca nu stie ca o femeie, prin generozitatea ei, poate spori putina iubire pe care i-o poate el oferi, cu conditia expresa ca EL SA SE ANGAJEZE. Ca el sa ACCEPTE SA AIBA NEVOIE DE EA.

Si splendoarea si misterul feminin ce poate darui totul din iubire – trup, timp, minte, suflet, vise, trecut, prezent, viitor ne inspaimanta mult prea des pe fiecare dintre noi.

by Legendary

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere