Rutine…Scheme …Planuri…Organizare – Arta Seductiei

Rutine…Scheme …Planuri…Organizare

tumblr_lp7duqAO5F1qlym3h
Fratilor, daca vreti succes, un plan..trebuie sa urmati doar doua etape:

A ) Gasiti o fata atractiva
B ) Go get her!

Simplu, nu?

Incet, incet, incepe sa se contureze incet in mintea mea cu ce se manaca seductia. Initial credeam ca e vorba de unii mai destepti care au invatat niste replici de agatat si fac senzatie cu ele pe strazi. WOW ce-ar fi sa fac si eu la fel. Apoi mi-am dat seama ca e vorba de spontaneitate si naturalete..PUR SI SIMPLU sa fiu EU. Natural inseamna sa fiu EU acum incep sa invat relaxarea si detasarea unui alfa. Multumesc tuturor celor cu care m-am intalnit in ultima perioada pt AMOG-urile pe care mi le-ati trimis ( Abel, LB, Micutzu..si ceilalti). Te calesc incredibil chestiile astea. Continuati. Facusem azi o abordare faina pe direct..H.B 7.5 la romana la coloane..fata se intalnea cu o colega de serviciu..am stat cu ele la Everest la o masa. In timp ce comandau l-am sunat pe Abel (tot ii plac lui double-dateurile). A venit si el peste o jumatate de ora..in fine ..ideea este ca tipa mea era clar atrasa de Abel. Aici am vrut sa ajung…. Sa ma detasez de situatie si sa fiu relaxat. Ma gandeam..ce comic e sa nu fi player si sa-ti vezi tipa pe care o vrei, atrasa de prietenul tau si sa te agiti ca un leu in cusca, sa dai in penibil (AFC style). Si ce simplu e sa stii ca de fapt n-ai pierdut nimic..sunt atatea femei in jurul tau. L-am lasat pe el sa-si faca jocul ..la sfarsit i-am dat nr ei ca sa continue …femei sunt la tot pasul, corect. Poate nu e cine stie ce..dar pt mine a fost un pas urias spre acea detasare de care vorbeam. In trecut as fi pleznit daca mi s-ar fi intamplat ceva de genul asta.

Asa..ziceam de Badboy.. AM dreptul sa fiu critic pentru ca am fost critic cu mine insumi. Nu mai imita pe nimeni. LASA DEOPARTE TEORIILE. ASUMA-TI CURAJUL SA FI TU INSUTI(nu tu cel din trecut…AFC-ul ala penibil…ci TU, da, chiar TU, persoana de valoare, capabila sa faca o femeie sa te doreasca, persoana care a trecut de 15 ani si a acumulat experiente destule, care stie sa rada, sa se bucure de viata, care are in el insusi resurse de a se simti confortabil, detasat si relaxat in orice situatie). Despre TINE vorbesc.

Seductia nu inseamna

-openere
-rutine
-patternuri. NU inseamna pasi stabiliti dinainte, etape organizate. Este UN JOC. TU si FEMEIA. Tu trebuie sa generezi ATRACTIE. Trebuie sa creezi CONFORT (adica sa se simta bine cu tine). Trebuie sa te creada un tip de INCREDERE. Trebuie sa o ATINGI. Faci asta, rezultat ===> FCOLSE si un posibil LTR. NU faci asta, atunci stai si faci mental masturbation pe forumuri.

Intrebarile pe care ni le punem adesea cei de la inceput sunt :

CUM generez atractie?
CUM o fac sa rada?
CUM sa ii sugerez ca poate avea incredere in mine?
CUM sa ajung la KINO?
CUM sa ajung la KISS?..etc

Raspuns.. NU conteaza cum De acord..citeste ce au facut altii, e bine sa ai undeva niste parghii, niste rutine bune etc..DAR..cel mai important nu este CUM faci toate acele lucruri, ci …TU. Cine esti TU? Totul vine din interior. CUM te vezi tu pe tine? TE vezi ca o persoana care genereaza atractie? TE vezi ca o persoana vesela? te vezi ca o persoana in care poate sa aiba incredere? DACA raspunsul e nu..vei fi incongruent cu imaginea pe care vrei sa o afisezi. TU trebuie sa te schimbi, nu metodele pe care le folosesti. NU-ti trebuie metode mai bune, openere mai bune, rutine mai bune. TREBUIE sa TE VEZI PE TINE ca O PERSOANA DE VALOARE. DA, RELAXAT..SI DETASAT ====> NATURAL, pentru ca esti TU.

Care sunt deci etapele pt a ajunge la Fclose

A )Find a girl.
B )Go get her.

Si pt critici… START …Incepeti

by Quatze

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere