S-a Terminat Si Concluziile

S-a terminat.. si concluziile!

DSC_0129

S-a terminat.

Si nu o spun deloc intr-o maniera nostalgica ci dimpotriva cu cel mai mare entuziasm posibil.

Dupa cum probabil stii si tu deja ca fiecare sfarsit reprezinta un nou inceput, iar asta se aplica cu certitudine foarte bine in cazul celor doua evenimente de suflet pe care le-am facut.

Este vorba despre Conferinta Secretele Seductiei si cursul online A.S. Pickup Elitte , saptamana asta ambele s-au incheiat si iti spun asta pentru ca vreau sa impartasesc cu tine entuziasmul si concluziile la care am ajuns astfel.

Conferinta a fost superba, am fost 200 de persoane, a fost o energie speciala si in sfarsit am vazut cu ochii mei laolalta barbatii din Romania care se unesc pentru prima oara intr-un numar asa mare pentru o viziune comuna, seductia.

La conferinta tema principala a fost  modul in care sa abordezi femeile comunicand autentic, fara replici fara texte, am facut chiar cateva exercitii din cele pe care le lucrez la coaching cu studentii mei astfel incat toti participantii au putut sa exerseze si sa redefineasca modul in care vorbesc cu oamenii din jurul lor.

 

Cursul A.S. Pickup Elitte a durat 2 luni, si sincer sa iti spun am avut mari emotii pentru ca a fost un proiect ambitios, am vrut sa vad daca pot sa livrez pentru oameni intr-un program video, pas cu pas exact exercitiile si informatiile de care au nevoie.  Emotiile au fost cu atat mai mari cu cat n-am mai facut niciodata asta pana acum insa cu toate astea oamenii si-au pus increderea in mainile mele, motiv pentru care vreau sa le multumesc inca o data si impreuna am mers pana la capat.

Cursul online s-a terminat cu o intalnire de grup cu participanti, intalnire la care am ramas fara cuvinte cand am vazut ca au venit oameni din alte orase chiar si din strainatate pentru a ne intalni doar cateva ore.

 

Ce am observat in curs si poate iti este util si tie:

Blocajele generale pe care le-am observat la cei 60 de cursanti in decursul celor 2 luni:

Sa merg si sa spun „Buna” unei femei si sa pornesc o conversatie.

Sa fac tranzitia de la o conversatie simpla, de regula indirecta, catre alte subiecte personale.

Am remarcat ca odata ce aceste doua blocaje sunt depasite le este foarte confortabil sa stabileasca o intalnire, sa creeze conexiune si sa…. mearga mai departe.

Ce i-a ajutat practic sa treaca peste blocaje:

Pe cei care aveau blocajul de a face primul pas si a spune „Buna” si sa initieze o conversatie i-a ajutat foarte mult ideea de a merge sa deschida o conversatie in stilul „indirect” dupa cum au invatat si in curs astfel le-a fost mult mai usor sa porneasca de acolo.  Dupa ce s-au obijnuit sa poarte conversatii cu mai multe femei necunoascute pe diverse teme le-a fost mult mai usor sa prinda increde in ei si sa faca acel prim pas.

 

Cei care intampinau un blocaj in momentul in care vroiau sa faca trazitia de la o conversatie banala la o conversatie mai personala sau chiar intima s-au folosit de o tehnica C.R.C (conexiune.raport.confort) prezentata in curs. Tehnica presupune sa obervi anumite elemente de natura vestimentara sau comportamentala la femeia din fata ta si sa asociezi acele elemente cu lucruri care au semnificatie pentru tine.  (ex. Modul in care este imbracata poate sa transmita ca merge la job, sau ce fel de muzica asculta, sau faptul ca este o persoana eleganta iar de aici se pot face legaturi folosind C.R.C. pentru a conecta cu lucruri din viata ta)

 

Indiferent de blocajul pe care l-au intampinat cand vine vorba de a merge sa cunosti femeile pe care  si le doreau baietii s-au descurcat de minune. Iar asta iti pot spune chiar ei dupa cum poti vedea in testimonialul video de mai jos, si mai am cateva zeci similare.

 

Ce urmeaza?

O sa lansam in cel mai scurt timp calendarul cu conferintele pe care urmeaza sa le facem in tara.

Lansarea cartii Daca nu seduci, se duce.

Tabara de seductie din august la care s-au ocupat deja mai bine de jumatate din cele 20 de locuri la conferinta secretele seductiei.

Materiale video, articole de dezvoltare personala si evident pasi clari prin care poti sa obtii rezultatele pe care le vrei.

 

Parerea lui Bogdan despre cursul online->

 

Daca ai ceva ce te framanta si vrei sa impartasesti cu mine sau ai vreo intrebare referitoare la evenimentele pe care urmeaza sa le facem nu ezita sa imi scrii la taher@artaseductiei.ro

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere