Sa Fim Doar Prieteni - Studiu De Caz – Arta Seductiei

Sa fim doar prieteni – studiu de caz

Just Friends Poster02

Citeam recent pe un forum si am gasit ceva numai bun de prezentat pentru a intelege mai bine cum este cu LJBF.-ul.

O tipa era intr-o mare dilema. Iata ce scrie:

„Nu credeam sa ajung sa va cer sfatul, dar sunt in ceata rau de tot.Sunt „curtata” de multi baieti, dar am obiceiul sa le tai craca de sub picioare si sa-i indepartez foarte repede pe cei care nu ma intereseaza.Dar, este un tip pe care nu pot(defapt nu vreau) sa-l indepartez, dar nici nu cred ca as vrea o relatie cu el.Acum el e indragostit de mine, ma viziteaza in fiecare zi, mi-a si spus ca”l-am vrajit”? ne intelegem bine, el stiu ce vrea, dar nu stiu eu ce vreau. Pricipalul motiv este ca el e f.inalt si eu sunt f.mica(1.93 si 1.53),am avut momente cand ma gandeam” daca ar fi mai mic cu vreo 15-20 de cm..”.De ceva vreme tot pun in balanta defectele si calitatile lui si tot nu am reusit sa iau o decizie.Mi-a spus ca nu stie sa-si fi facut vreodata amici printre femei, clar vrea mai mult.
Eram de parerea ca timpul le rezolva pe toate, dar asta dureaza de mai bine de o luna. Ciudat este ca daca nu putea sa vina intr-o seara imi trimitea SMS si o sapt. nu a putut veni(a fost plecat)dar nici SMS nu mi-a trimis(nu i-a mers tel.), iar eu asteptam in fiecare seara un semn de viata de la el, ma gandeam la el in fiecare zi. Nu mai stiu ce sa cred, m-am indragostit de el si nu-mi dau eu seama? ce sa fac? ce sa mai astept?

………………

Va multumesc pentru raspunsuri.Am ajuns in sfarsit la o concluzie, dar mai urmeaza sa-i spun si lui ce decizie am luat.Am vorbit cu el acum cateva zile si i-am spus ca inca nu stiu ce vreau si mi-a raspuns ca are timp, iar acum cand m-am hotarat nu stiu cum sa-i dau raspunsul meu fara sa-l ranesc prea tare.Am realizat ca nu aspectul fizic si nici diferenta de inaltime sunt motivele pentru care nu vreau sa fiu cu el, pur si simplu nu pot vedea in el mai mult decat un bun prieten, este un prag intre noi peste care nu pot sa trec, tin la el dar nu-l iubesc, il respect dar nu sunt indragostita de el.Mi-e greu stiind ca poate voi pierde un prieten, dar nu are rost sa-l mai fac sa astepte raspunsul meu.

………………

am fost confuza la inceput si nu stiam ce simt pt.el, acum sunt convinsa ca nu-l iubesc, dar problema mea acum este cum sa-i spun.Stiu sigur ca nu vrea doar o aventura(mi-ar fi fost mai usor) el chiar ma adora, si avem o varsta la care ne intereseaza mai mult decat sexul, nici nu este vorba de asta.

………………

a fost asa de simplu si eu ma agitam atata, a inteles fara sa puna prea multe intrebari, chiar se astepta.Am ramas in continuare prieteni doar ca acum ne vedem mai rar.Va pup si sa fiti iubiti! „
Si acum sa analizam.

Legenda: Cu albastru este analiza

„Nu credeam sa ajung sa va cer sfatul, dar sunt in ceata rau de tot. Sunt „curtata” de multi baieti, dar am obiceiul sa le tai craca de sub picioare si sa-i indepartez foarte repede pe cei care nu ma intereseaza.

Dar, este un tip pe care nu pot(defapt nu vreau) sa-l indepartez, dar nici nu cred ca as vrea o relatie cu el. (tipul a procedat bine la inceput, i-a zdruncinat realitatea si a adus-o intr-un moment de confuzie unde daca mergea mai departe avea mari sanse sa fie impreuna cu ea)

Acum el e indragostit de mine, ma viziteaza in fiecare zi, mi-a si spus ca”l-am vrajit”? (wrong . El deja incepe sa-i dea din ciocolata. Pluseaza pentru a o atrage dar…in curand se vor termini resursele de care dispune)

ne intelegem bine, el stiu ce vrea, dar nu stiu eu ce vreau. (inca situatia era buna desi evolutia ei trebuia sa fie ascendenta si nu sa stagneze la starea de confuzie dupa atata timp)

Pricipalul motiv este ca el e f.inalt si eu sunt f.mica(1.93 si 1.53),am avut momente cand ma gandeam” daca ar fi mai mic cu vreo 15-20de cm..(vrajeala? Fiind confuza incearca sa caute motive care sa-l valideze sau nu, pentru a lua o decizie)

De ceva vreme tot pun in balanta defectele si calitatile lui si tot nu am reusit sa iau o decizie. (continua incercarea de a-l valida, pentru ca el nu i-a oferit aproape nimic care sa o faca sa simta mai mult.)

Mi-a spus ca nu stie sa-si fi facut vreodata amici printre femei, clar vrea mai mult.
(aici a facut bine, insa probabil s-a rezumat doar la asta. Fapte, nu vorbe? )

Eram de parerea ca timpul le rezolva pe toate, dar asta dureaza de mai bine de o luna. Ciudat este ca daca nu putea sa vina intr-o seara imi trimitea SMS si o sapt.?nu a putut veni(a fost plecat) dar nici SMS nu mi-a trimis(nu i-a mers tel.), iar eu asteptam in fiecare seara un semn de viata de la el, ma gandeam la el in fiecare zi. Nu mai stiu ce sa cred, m-am indragostit de el si nu-mi dau eu seama? (foarte bine . A reusit sa o faca sa se gandeasca la el fara sa vrea. (avea telefonul stricat? ).
ce sa fac? ce sa mai astept?”

Dupa ceva timp se decide si scrie urmatoarele:

Va multumesc pentru raspunsuri.Am ajuns in sfarsit la o concluzie, dar mai urmeaza sa-i spun si lui ce decizie am luat.

Am vorbit cu el acum cateva zile si i-am spus ca inca nu stiu ce vreau si mi-a raspuns ca are timp ( AFC style, disponibilitate, incapacitate de a controla el situatia)

=> LJBF.

iar acum cand m-am hotarat nu stiu cum sa-i dau raspunsul meu fara sa-l ranesc prea tare.

Am realizat ca nu aspectul fizic si nici diferenta de inaltime sunt motivele pentru care nu vreau sa fiu cu el, (este momentul in care realizeaza adevarul. El nu a reusit sa o implice sentimental in „prietenia lor”)

pur si simplu nu pot vedea in el mai mult decat un bun prieten, este un prag intre noi peste care nu pot sa trec, tin la el dar nu-l iubesc, il respect dar nu sunt indragostita de el. (Corect. No atrraction, doar conexiune la greu. Aveti grjia:

Atractie+ Conexiune dozate corect => Perfect

Atractie fara Conexiune (Rapport) => se uita repede, nu progreseaza relatia.
Conexiune (Rapport) fara Atractie => LJBF.

Mi-e greu stiind ca poate voi pierde un prieten, dar nu are rost sa-l mai fac sa astepte raspunsul meu.


Dupa ceva timp:

„Am fost confuza la inceput si nu stiam ce simt pt.el, (atunci era momentul cand trebuia sa actioneze si trebuia sa o faca interesata de el. Se pare ca el nu a facut asta, a scapat momentul si a cazut in LJBF. )

acum sunt convinsa ca nu-l iubesc, dar problema mea acum este cum sa-i spun. (LJBF. zone)

Stiu sigur ca nu vrea doar o aventura(mi-ar fi fost mai usor) (vreajeala? O fata ca ea nu e capabila de asa ceva. Ea are nevoie intai de sentimente sa se culce cu cineva)

el chiar ma adora, si avem o varsta la care ne intereseaza mai mult decat sexul, nici nu este vorba de asta. (era cu alte cuvinte catelusul ei. Nu a fost in nici un moment o provocare pentru ea si nu a preluat controlul relatiei)

si ultimul raspuns:

„A fost asa de simplu si eu ma agitam atata, a inteles fara sa puna prea multe intrebari, chiar se astepta.Am ramas in continuare prieteni doar ca acum ne vedem mai rar. (this is the end)

Daca invatati ceva de aici, ma declar multumit.

Posted by ADI

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere