Schimbarea 2 – Arta Seductiei

Change
Tin sa incep prin a spune ca una dintre cele mai mari avantaje ale generatiei noastre este faptul ca am inceput sa constientizam ca prin schimbarea atitudinii si a gandirii, putem ajunge sa ne schimbam si aspectele exterioare ale vietii noastre.

Schimbarea, in mod normal, are loc la un nivel involuntar, intr-un mod continuu, fiind singurul lucru din lume care este constant. Problema este ca aceasta schimbare are loc in general dupa bataia vantului si totusi, nedirectionata, ajunge sa creeze probleme, oamenii se schimba din bine in mai rau, etc. De aceea este bine sa ajungi sa iti urmaresti, studiezi si directionezi schimbarea pentru a ajunge ceea ce doresti sa fii.

Culmea, cea mai grea parte la a te schimba nu este sa imbratisezi noul ci sa te detasezi de trecut. Asta inseamna sa lasi in urma obiceiurile si patternurile de gandire ineficiente. Acestea actioneaza precum bariere in calea ta si daca nu intelegi ca trebuie sa sari peste ele, te vor tine departe de obiectivele tale.

Lasa-le in urma! LET GO la tot ce tine de trecut. Pastreaza amintirile, invata din ele si MERGI INAINTE. In acest moment spune „Sunt un om nou!” si repeta-ti acest lucru de cate ori poti. Stabileste-ti obiective simple, usoare si atinge-le. Antreneaza-ti vointa si observa-te!

Din ACEST moment devii un om mai bun! Orice este dificil pentru un om delasator! Fa din acest defect un obiectiv, proiectul este cel mai important din lume, VIATA TA! Daca esti delasator de felul tau, implica-te intr-un proiect de voluntariat. Implica-te la maxim, asuma-ti o responsabilitate bine definita si demonstreaza-ti TIE ca poti, fa o treaba de nota 11 si du totul la bun sfarsit! Aminteste-ti in fiecare moment obiectivul si faptul ca esti un om nou! Esti facut sa te auto-depasesti!

Nu merge din prima? NU TE LASA DESCURAJAT! Repetitia este mama stiintei. Implica-te in alta activitate, tine-ti creierul permanent ocupat! Prea mult timp liber este cel mai mare inamic al schimbarii pentru oamenii delasatori. Nu uita! Proiectul la care lucrezi este viata ta si totul depinde de asta. Ce motivatie exista mai puternica decat asta?

Incearca sa faci o treaba buna in fiecare lucru in care te implici. Daca mananci, strange dupa masa tot, daca ai umplut scrumiera, dute si goleste-o, daca ai facut o promisiune, fa pe dracu in patru si tine-te de cuvant!

In acest ritm vei vedea pe zice trece cum te apropii de obiectivul tau. EVOLUEZI! Te schimbi in directia dorita de tine si te simti bine. Iti poti inchipuii acum ca unele dintre visele tale cele mai mari pot deveni intr-o buna zi ceva obijnuit? Ei bine se poate! Visele tale sunt posibile si sunt o alta motivatie extrem de puternica.

Care e scuza ta pentru a nu te schimba? Anturajul? Faptul ca esti un om slab? Esti delasator? Crezi ca nu te poti schimba? Crezi ca esti prea batran sa iti mai schimbi obiceiurile? Cate bariere iti mai pui singur in fata?

Prea multi oameni dau vina pe altii fara sa isi dea seama ca prin a arunca vina, isi intorc spatele singuri. Prea multi oameni incearca sa schimbe lumea din jurul lor in loc sa se schimbe pe sine. Nu mai incerca sa schimbi ceea ce nu tine de tine! Lucreaza in INTERIOR! Acolo poti face ORICE, acolo poti face MINUNI.

Poti sa faci orice! Ai cea mai mare motivatie din lume! NU ai scuze!

Vizualizeaza-ti obiectivul. E undeva sus? PEFECT! Construieste-ti scarile catre el prin obiective simple la care sa lucrezi zi de zi.

Nu se schimba nimeni peste noapte asa ca, daca nu se vad rezultate imediate sa nu te simti descurajat. Omul de multe ori se schimba fara sa isi dea seama insa oamenii din jurul tau vor observa. Cu cat evoluezi mai mult, cu atat vor fi mai multi oameni in jurul tau care doresc sa petreaca timp cu tine. Cu atat vor aparea mai multe femei, mai multi oameni care vor sa invete de la tine.

Tot ce ai nevoie ca sa te schimbi este:

1. Incepe IMEDIAT!

2. Fa-o INTENS si RADICAL!

3. si FARA EXCEPTII!

Transforma-ti visele in realitate, schimba-te, EVOLUEAZA.

by Stef

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere