Secretele Seductiei - Pasi Mici Si Siguri Pentru A Nu Te Face De Ras In Abordarile Tale – Arta Seductiei

Secretele seductiei – Pasi mici si siguri pentru a nu te face de ras in abordarile tale

seduction_385x261

Ce sa faci cand vezi o femeie de care te simit atras?

Fugi si te ascunzi?

Spui o fraza care ai memorat-o de pe internet?

Stai acolo, gandindu-te la ce ar fi potrivit sa spui pentru a deschide conversatia?

Oare cum ar trebui sa procedezi?

Cand vine vorba de a aborda o femeie, greseala comuna a majoritatii barbatiilor este ca se gandesc mult prea mult la ce sa zica. Ei cred ca este o fraza magica, care functioneaza in toate situatiile. Din pacate, nu este deloc asa, deoarece ceea ce spui nu are prea mare importanta. Pentru a capta atentia unei femei, conteaza doar atitudinea ta in momentul in care o abordezi. (Limbajul non-verbal, tonul vocii, increderea in sine)

In acest articol, va voi impartasi o informatie, pe care daca o veti pune in aplicare, succesele voastre in seductie vor creste substantial.

Va fi un articol foarte succint si la obiect, fapt si datorita caruia voi incepe direct cu niste pasi practici, de care trebuie sa tii cont in momentul in care abordezi o femeie:

1. SPONTANEITATEA

Cum poti fi spontan?

Foarte simplu. Vezi o femeie de care te simti atras?

Ai 3 secunde sa mergi sa o abordezi!

In felul acesta, nu vei mai putea sta sa te gandesti ce se va intampla daca te va refuza si in modul acesta sa-ti treaca tot felul de ganduri negative prin minte si nici nu vei putea sta toata noaptea sa te gandesti la acea fraza magica, care s-o dea pe spate si care s-o faca sa fie instant super atrasa de tine.

2. ZAMBETUL

Zambeste! Asta arata ca esti prietenos. Nu vrei sa ai o fata mult prea serioasa si sa pari a fi un criminal in serie.

3. LIMBAJUL NON-VERBAL

E important sa ai foarte mare grija la limbajul tau non-verbal, deoarece este cel mai important. Daca vei aborda o femeie cu capul in pamant, ai pierdut-o inainte ca sa apuci sa deschizi gura. Asa ca ai grija ca tot timpul sa stai drept, privirea sa-ti fie orientata spre inainte, pieptul putin inafara, umerii putin inapoi si mersul sa fie unul relaxat.

4. MISCARI LENTE

Ai grija ca in momentul in care mergi sa abordezi o femeie, sa nu faci miscari rapide sau robotizate, mergi incet, astfel incat sa pari cat mai sigur pe tine si cat mai natural.

5. CONTACTUL VIZUAL

Pastreaza contactul vizual. Niciodata sa nu fi tu cel care rupe contactul vizual in momentul in care ai abordat o femeie. Daca faci asta, ea isi va da seama ca nu se simti confortabil cu faptul ca ai abordat-o. Daca vei avea un contact vizual profund, ii vei demonstra ca ai o mai mare incredere in tine.

6. TONUL VOCII

Este indicat sa nu ai un ton serios in momentul in care abordezi o femeie, pentru ca nu vrei sa ai imaginea unui criminal in serie. Eu iti recomand sa ai un ton glumet (jucaus), insotit de un zambet. Fi acel tip care binedispune lumea, dar nu fi clovn.

In acelasi timp, este foarte important sa vorbesti destul de tare, incat sa captezi atentia intregului grup.

7. NU INTRA IN ZONA EI DE CONFORT

Majoritatea barbatiilor, in momentul in care abordeaza o femeie, se sprijina pe piciorul din fata si se apleaca putin in fata, iar femeie sta drept. Ba mai mult, daca barbatul se apleaca prea mult, ea se lasa chiar putin pe spate. In acest mod, se observa foarte clar, faptul ca barbatul are valoare sociala mult mai mica decat femeia.

Si atunci oare cum ar trebui sa facem?
Sa stam noi drepti, ba chiar sa ne lasam putin pe spate si sa lasam femeia sa se aplece putin in fata, pentru a ne putea auzi. In acest mod, se va putea observa foarte clar, faptul ca noi avem valoare sociala mai mare decat acea femeie.

Acum, ca stii toti acesti pasi, iti voi vorbi putin despre ABORDAREA INDIRECTA.

Ce inseamna aceasta abordare indirecta?

Inseamna ca nu iti arati interesul inca din primele minute de conversatie si o faci pe tipa sa creada ca ai devenit atras de ea, pentru ce este ca persoana, nu pentru simplul aspect fizic.

Pentru inceput tot ceea ce trebuie sa faci, este sa ii ceri parerea in legatura cu ceva.

De exemplu: Prietenul meu Gigel de acolo, tocmai s-a despartit de prietena lui. Cat timp crezi ca ar trebui sa astepte pana sa iasa la intalnire cu prietena ei cea mai buna?

Foarte important, este ca rolul acestei abordari indirecte, prin care ceri o parere in legatura cu ceva nu este sa o faca pe tipa sa fie atrasa de tine, ci doar sa deschida o conversatie! In faza de atractie, este momentul in care trebuie sa o faci pe tipa sa fie atrasa de tine.

Si din aceasta cauza, acest ‘Opener’, este foarte scurt, dureaza maxim un minut. Iti mai repet, rolul sau este doar sa deschida o conversatie. Fapt datorita caruia, nu este deloc indicat sa discuti 2-3 minute cu tipa despre acest prieten al tau.

Eu iubesc aceste „Opinion-Openers”. Abilitatea lor de a incepe o conversatie, fara a-ti arata interesul este extraordinara, mai ales in cazul femeilor foarte frumoase. Si in acelasi timp sunt un mod foarte bun de exercitiu, prin care sa-ti imbunatatesti limbajul non-verbal, deoarece, nu trebuie sa te gandesti la ceea ce spui, pentru ca sti deja de acasa „Openerul”.

Sunt 3 lucruri ESENTIALE, care trebuie sa le iei in considerare in momentul in care abordezi o femeie intr-un mod indirect:

1. PAUZA

Este esential sa captezi atentia intregului grup, inainte sa incepi sa spui acel ‘Opener’. Eu ceea ce fac este sa spun: „HEI”, pe un ton destul de ridicat, dupa care fac o scurta pauza pentru a capta atentia intregului grup. Acea pauza este importanta. Daca nu isi vor intrerupe conversatia si nu te vor baga in seama, inseamna ca nu ai vorbit destul de tare si nu ai fost destul de autoritar.

2. FALSA CONSTRANGERE DE TIMP

In momentul in care vei merge sa abordezi un grup, primul gand care le va veni in minte va fi: „Oare cat timp va sta tipul asta aici?” si din aceasta cauza, este ESENTIAL ca in primele 30 de secunde sa spui ceva de genul: „Nu pot sta doar cateva secunde, trebuie sa ma intorc inapoi la prietenii mei”. Dar sa ai grija, ca aceasta fraza sa fie un pozitiva, nu negativa. Compara: „Nu pot sta doar cateva secunde, trebuie sa ma intorc inapoi la prietenii mei” cu „Voi sta doar o secunda, dupa care voi inceta sa te mai plictisesc.”

3. MOTIVUL

Daca femeia nu crede ca „Openerul” reflecta cu adevarat o situatie reala, care sa te intereseze, poate sa interpreteze ca te dai la ea intr-un mod amator. Din aceasta cauza este indicat sa adaugi „Openerului” niste detalii specifice si un motiv, pentru ca o abordezi. Priveste diferenta dintre: „Prietenul meu Gigel in camasa alba de acolo, tocmai s-a despartit de prietena sa. Cat timp crezi ca ar trebui sa astepte pana cand sa iasa la intalnire cu cea mai buna prietena a ei?” si „Cat timp crezi ca ar trebui sa astepte cineva, care tocmai s-a despartit de prietena lui, pana cand sa iasa la intalnire cu cea mai buna prietena a ei?”

Daca veti respecta tot ceea ce am scris in acest articol, vei putea deschide cu succes o conversatie intr-un mod indirect.

Acum, urmatorul pas dupa ce ai deschis conversatia in acest mod indirect, este tranzitia catre o conversatie normala si in momentul in care te vei afla cu o femeie in aceasta conversatie normala despre „voi doi” si nu despre „prietenul tau” o vei putea face sa fie atrasa de tine. Voi discuta despre aceste faze in articolele urmatoare, dar pana atunci iti urez bafta si te indemn sa iesi afara din casa si sa mergi in lumea reala, sa practici pentru ca femeile nu se afla langa calculator, ci afara din casa si pentru a practica seductia, ai nevoie si de femei 🙂

Astept commenturile si parerile tale!

Posted By Raul.O

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere