Seductia E Parte Din Viata Ta – Arta Seductiei

Seductia e parte din viata ta

poznaAm vazut zeci de generatii de oameni, mai mult sau mai putin tineri, trecand pe-aici.

Unii mai mult sau mai putin motivati, altii mai mult sau mai putin avantajati si majoritatea foarte dezorientati.  Conform unor studii recente intreprinse in cadrul comunitatii artaseductiei.ro, am descoperit faptul ca varstele cele mai intalnite in randul cititorilor nostri se incadreaza intre 17 si 27 (desi celelalte categorii de varsta nu se lasa mai prejos).

Aceleasi studii ne arata faptul ca, desi mediile varstelor raman neschimbate, o data la 6 luni aproximativ generaliile se schimba.

Lucru oarecum irelevant.

Intrebarea mea e … ce se intampla cu generatiile dispar?

Va dau cazul unui prieten apropiat, ce a intrat in aceasta comunitate odata cu mine si care in scurt timp, a ajuns sa aiba o relatie stabila. La inceput, fiind amandoi foarte entuziasmati de aceasta lume ce tocmai o descoperisem, ieseam impreuna la agatat zi de zi, studiam zeci de materiale, internalizasem niste concepte destul de avansate, progresasem impreuna destul de mult. Apoi firul s-a rupt. Fiecare a mers pe drumul lui. Eu mi-am vazut in continuare de viata mea de burlac cu unele episoade de relatii trecatoare, scopul meu fiind sa acumulez cat mai multe experiente intr-un timp cat mai scurt, iar el si-a vazut in continuare de viata lui alaturi de prietena, o tipa foarte draguta si cu care se potrivea foarte bine.

Nimic rau pana aici. Ambele drumuri trebuie explorate.

Au trecut anii. An dupa an dupa an, experienele se adunau, atat ale mele cat si ale lui.

Ce s-a intamplat dupa un timp: el – „mi-am iesit din mana tare, nici nu mai stiu sa vorbesc cu o femeie, trebuie sa-mi reintru in forma.”

Asadar, ce se intampla cu generatiile? Cazul amicului meu nu este unul izolat, ci dimpotriva. L-am dat tocmai pentru ca e o situatie extrem de frecvent intalnita printre noi. Ciclul prin care trec majoritatea e urmatorul:

Hype-ul de inceput –> Perioada de experimente –> Primele dezamagiri –> Primele succese –> Prima relatie –> Relaxare –> Trec anii –>Relatia nu mai merge la fel de bine –> „la naiba, trebuie sa-mi reintru in forma”

Urmeaza revenirea aici. Se cauta cateva solutii pentru a salva relatia, apoi se reia ciclul de la inceput. De ce s-a pierdut totul? RELAXAREA

Oameni buni … sunt cateva lucruri pe care nu le intelegeti si care vor trebui explicate fiecarei generatii ce va urma.

1. Seductia este parte din viata ta.

Seductia nu e matematica ce o inveti in liceu, la care te pricepi poate sau poate nu, iar dupa cativa ani ai uitat-o complet.

2. Pentru ca seductia sa faca parte din viata ta, trebuie ca mai intai sa o internalizezi.

A o internaliza inseamna a experimenta la inceput cat de mult posibil. Ca sa ajungi sa meriti sa te relaxezi intr-o relatie, trebuie ca mai intai sa stii sa pastrezi acea relatia.

3. Daca esti intr-o relatie, nu inseamna ca alte femei nu mai sunt in jurul tau.

Prietena ta are aproape in permanenta „oferte” din partea altor barbati. E motiv sa te bucuri, inseamna ca ai o prietena foarte frumoasa, dar e si motiv sa-ti pastrezi optiunile deschise.

4. A vorbi cu o femeie necunoscuta e un lucru cat se poate de natural.

Odata iesit dintr-o relatie consideri ca trebuie sa-ti reintri in mana? Atunci ai dreptate. Asta pentru ca nu ai internalizat procesul de a comunica lejer cu femeile ce apar in viata ta. Pentru ca, in capul tau, a comunica cu o femeie inca inseamna a trece in mod robotic printr-o serie de etape pentru a ajunge la finalitate. Asa se intampla ca nu ai exercitiu, ramai la primul nivel.

5. Prima bucata e pi***zda (vezi link-ul) ce ti-a sarit in pu*** (vezi link-ul) nu e neaparat potrivita pentru tine

Asta e cea mai importanta regula. Eu o numesc „Capcana disperatului”.

Majoritatea dintre voi, imediat dupa o prima partida de sex cu o fata/femeie, deja va faceti planuri de insuratoare. Deja aveti impresia ca exista nu stiu ce compatibilitate in relatie, ca va potriviti de minune si ca totul o sa fie minunat.

Asta pana descoperiti ca de fapt tipa e extrem de instabila emotional, sau ca e intr-un moment al vietii in care prefera sa experimenteze, sau ca de fapt nivelul de compatibilitate intre voi e egal cu 0. Sau poate descoperi ca tie ti-ar fi placut sa experimentezi mai multe inainte de a te aseza intr-o relatie, caz in care sabotezi involuntar relatia.

Deci, ce se intampla cu generatiile care dispar?

Ei bine, reapar mai tarziu, plangandu-se ca relatia nu le-a mers si ca trebuie sa „reintre in joc”.

Eu sunt aici sa-ti spun ca jocul nu se termina niciodata. Jocul a inceput cand ai cunoscut prima gagica din viata ta si se va termina in momentul in care vei muri. Jocul te poate distruge atunci cand ramai blocat pe el, si te poate distruge atunci cand nu-l mai iei in considerare.

Femei sunt si vor fi in permanenta in jurul tau. Nu insela daca relatia e buna, dar nici nu fi orb.

Scris de Bogdan

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere