Seductie Pentru INTROVERTITI – Arta Seductiei

Seductie pentru INTROVERTITI

shy

 

 

 

 

 

 

 

De când mă ştiu nu am fost cea mai extravertită persoană şi nu îmi plăcea atât de mult să ies în evidenţă, să fiu în centrul atenţiei sau să mă indice celelalte persoane cu degetul.

Eram destul de la locul meu, nu mă băgam peste alte persoane în discuţii, nu îmi plăcea să “deranjez”, preferam să mă descurc singur când aveam nevoie de ceva şi nu ceream ajutorul nici măcar persoanelor apropiate, decât în cazuri de urgenţă.

Asta până pe la 14 ani, vârsta la care am  început să citesc despre seducţie. Am început să studiez fiind împins de una dintre nevoile fundamentale pe care le aveam atunci şi anume… voiam să îmi fac prietenă.

Am dat peste sute de materiale despre seducţie, atât în limba română, cât şi în limba engleză şi m-am luat cu mâinile de cap când am văzut câte lucruri trebuie să ştiu, să fac, să practic ca să fiu un bărbat atrăgător şi să mă placă femeile pe care le plăceam şi eu… eram sătul să mă placă fetele care pe mine nu mă atrăgeau.

În toate materialele pe care le-am citit, am găsit un lucru cu care nu puteam să rezonez şi anume faptul că toate teoriile, metodele, tehnicile şi liniile de ghidaj se bazau pe faptul că tu eşti deja un extravertit, că poţi să comunici uşor cu oamenii şi că ai nevoie doar de nişte linii de ghidaj pentru a ajunge în patul şi inima unei femei.

 

Atunci am început să îmi pun nişte semne de întrebare destul de serioase!

Adică, cum să aplic eu ce scrie în acele articole despre seducţie dacă eu nu mă simt în largul meu, dacă nu pot să fiu natural când comunic cu o femeie, dacă îmi este greu să vorbesc până şi cu un necunoscut pe stradă sau să îmi spun părerea într-un grup de prieteni fără să mă simt judecat?

Nu simţeam că rezonează cu mine principiile de seducţie pe care le descoperisem. Şi asta m-a făcut să caut îndelung până să găsesc răspunsul întrebărilor pe care mi le puneam atunci.

Aveam o plajă limitată de fete pe care puteam să le cunosc şi acela în general fiind timide, după care trebuia să aştept foarte mult timp ca să pot ajunge la sex sau într-o relaţie.

Ce nu realizăm atunci este faptul că atrăgeam acele femei cu care rezonam, pe care le meritam.

 

Aveam nevoie să exprim cumva acele calităţi şi atitudini pe care un bărbat atrăgător le afişează natural! Şi nu ştiam cum…

Societatea în care trăim ne băga în minte diverse imagini despre cum ar trebui să fie bărbatul alfa, genul carismatic care odată intrat într-o încăpere atrage atenţia instant asupra sa, toată lumea râde la glumele lui şi el e mereu în centrul atenţiei.

În alte cuvinte, acestea erau calităţile unui bărbat alfa, iar eu nu eram unul, eram un introvertit iar asta părea să fie o sentinţă pe viaţă.

 

Ce nu ştiam pe atunci este faptul că un bărbat introvertit nu este mai puţin atrăgător decât unul extravertit.

Aparent, al doilea, cel extravertit, atrage mult mai uşor atenţia asupra lui şi e conştient de calităţile pe care le are astfel punându-le foarte uşor în evidenţă datorită abilităţilor sociale pe care le-a dobândit de-a lungul timpului.

Eu am reuşit să devin un bărbat atrăgător şi să am zeci de femei în ciuda faptului că sunt introvertit, însă Înainte să îţi spun care sunt paşii pe care i-am urmat şi m-au ajutat să ies din carapacea gândurilor şi blocajelor mele mentale, vreau să facem puţină lumină şi să clarificăm ce înseamnă a fi introvertit şi extravertit.

 

Introvertitul este acea persoană care atunci când petrece timp cu oameni necunoscuţi, când socializează, când iese în oraş să se distreze, pierde/consumă energie. Asta nu înseamnă că nu poate să facă aceste lucruri, poate să le facă foarte bine, uneori mai bine decât un extravertit, dar are nevoie doar de puţină practică.

Mulţi oameni înţeleg prin introversie un comportament retras, timid, reticent, lipsit de expresivitate, închis. GREŞIT !

Caracteristicile enumerate sunt doar nişte predispoziţii, nimic mai mult.

Introvertitul poate fi înclinat să trăiască stările respective, dar la fel de bine poate să simtă emoţii caracteristice extroversiei, pe care să le manifeste doar într-un cadru în care se simte în siguranţă, fără a fi nevoit să piardă energie prin împărtăşirea lor.

Introvertitul consumă energie când socializează şi o recuperează când e singur sau cu persoane apropiate cu care se simte în siguranţă şi confortabil.

 

Extravertitul este persoana care îşi încarcă bateriile când socializează, el se simte bine printre oameni, îi place să petreacă timp în cadrul grupurilor mari, se înţelege foarte uşor cu ceilalţi oameni.

Extravertitul rămas singur, aproape că înnebuneşte. El are nevoie de lume în jurul lui, acolo se simte bine, e în apele lui.

Prin urmare a fi intovertit nu este un fel de condamnare la o viaţă izolată fără nici o şansă de adaptare socială, nu este omul peşterii modern.

Introvertit şi extravertit se referă doar la modul în care consumi energia în funcţie de oamenii din jurul tău.

 

Acum că am lămurit diferenţele dintre introvertiţi şi extravertiţi, urmează să îţi dau 5 chei pe care să le foloseşti pentru a comunica cu mai eficient cu femeile, care pe mine m-au ajutat chiar dacă nu aveam deloc experienţă şi eram introvertit.

 

1 Fă-ţi cunoscute intenţiile!

În mintea unui introvertit se desfăşoară multe filme, uneori nu ştie nici el dacă sunt reale sau nu. De cele mai multe, introvertitul, nu îşi comunică intenţiile decât într-un mod subtil şi se aşteaptă cumva să îi fie citite gândurile, ceea ce duce la frustrare şi dezamăgire.

Femeile şi oamenii în general nu citesc gânduri… Doar comunică-le!

Şi sunt sigur că înainte să ajungi la ea ţi-ai făcut deja cel puţin două scenarii despre cum să îi spui asta, ce să îi zici, cum o să răspunzi. Uită de ele!

Ai de făcut doar un singur lucru: să te uiţi în ochii femeilor şi să le transmiţi ceea ce vrei, atât verbal cât şi non verbal (despre cum să transmiţi nonverbal îţi voi vorbi la punctul 5)

La început poate fi puţin mai greu, dar exersând va deveni o abilitate.

De multe ori femeile te plac pentru că le placi tu şi pentru curajul pe care îl ai să le arăţi intenţiile tale. Spune-le ceea ce gândeşti indiferent de reacţiile pe care le-ar putea avea.

Până când nu le spui ce ai în minte nu ai de unde să ştii cum vor reacţiona şi obişnuindu-te să spui mereu ceea ce gândeşti, fii sigur că vei primi feedback constant care să te ajute să îţi îmbunătăţeşti capacitatea de comunicare.

 

2 Petrece timp doar tu cu ea.

Am vorbit despre faptul că un introvertit îşi consumă bateriile în interacţiuni sociale. Iţi spun că nu e cea mai bună idee să petreci timp cu o femeie de care te simţi atras într-un club sau într-un grup social, aceste medii, în general, îţi mănâncă o bună parte din energia pe care ai putea să o aloci pentru a-i oferi femeii din faţa ta acele emoţii de care are nevoie ca să fie atrasă de tine.

Întâlnirile pe care le recomand cu căldură unui introvertit ar fi cele în care ai parte de intimitate atât mentală cât şi fizică: o plimbare în parc, în separeul unei cafenele liniştite, o plimbare cu barca pe lac. Ideile sunt nenumărate, lasă-ţi creativitatea să te surprindă surprinzând-o!

 

3 Forţează-ţi limitele.

Când am făcut prima abordare pe stradă am simţit că este sfârşitul lumii pentru mine. Mă aflam pe marginea unei prăpăstii şi aveam două opţiuni: să fug sau să mă arunc în gol. Pe lângă golul din stomac, am ales să sar în gol, să îmi forţez limitele.

Uitându-mă în trecut am învăţat foarte multe lucruri care acum mă ajută extrem de mult şi îmi sunt confortabile în prezent, lucruri care la un moment dat mă speriau, îmi era atât de greu numai să mă gândesc la ele, iar de făcut, probabil că mă îngrozeau.

Nu ai pentru ce să te temi să interacţionezi cu un grup mai mare de oameni, să mergi la cea mai frumoasă fată din club, să opreşti o tânără domnişoară care a ieşit cu mama ei la plimbare.

Astăzi… lucrurile pe care le regret şi acum sunt cele pe care nu le-am făcut când aveam ocazia să le fac, iar apoi nu am mai avut ocazia să le fac. Aşa că… nu repeta greşeala mea.

 

 4 Expunerea progresivă.

Cum se mănâncă un elefant?

Cu linguriţa!

Cu paşi mărunţi o să poţi să îţi depăşeşti limitele, prin metodă care se numeşte expunere progresivă.

Ţi-e frică de femeile pe care le vezi pe stradă şi te atrag?

Mergi şi spune-le un “Bună” în timp ce treci pe lângă ele. Următoarea zi întreabă-le ceva indirect, apoi ceva personal şi ţine-o tot aşa până când ajungi să fii confortabil în acest context. Pofta vine mâncând!

E mult mai simplu să o iei pas cu pas decât să te arunci cu capul înainte fără niciun plan de acţiune bine definit.

Nu uita că o călătorie de 1000 de mile începe cu primul pas, iar apoi urmează un nou prim pas!

 

5 Calibrarea nonverbalului.

Un introvertit întotdeauna va avea o imagine despre el, destul de puternică, diferită de cea pe care o percep oamenii. Ori va crede despre el că e prea urât sau prea frumos, va crede că lumea îl percepe într-un anumit mod, însă fundamental el priveşte doar imaginea din mintea lui.

Cum îţi calibrezi nonverbalul?

Oamenii sunt alcătuiţi din emoţii, iar emoţiile au nevoie să fie exprimate.

Carisma înseamnă calibrarea dintre ceea ce spui cu ceea ce exprimi la nivel nonverbal. Dacă tu vorbeşti despre un eveniment trist din viaţa ta şi buzele tale schiţează un zâmbet, nu te aştepta să fii văzut ca fiind carismatic.

Ai un lucru simplu de făcut: du-te în faţa oglinzii şi priveşte-te în timp ce vorbeşti, corectează-ţi mimica feţei şi observă-te în timp ce spui anumite lucruri, cum transmiţi anumite emoţii prin mimică feţei, cum gesticulezi în timp ce vorbeşti.

Comunicarea eficientă îşi face simţită prezenţa când tot corpul tău împreună cu ceea ce vorbeşti sunt aliniate pentru transmiterea unui singur mesaj într-o direcţie clară. Nimănui nu îi plac persoanele care vorbesc cu tine şi se uită în ochii vecinului.

Sunt conştient de faptul că nu toţi bărbaţii care studiază seducţia şi vor să se dezvolte personal astfel încât să aibă interacţiuni faine cu femeile pe care vor să le facă să se simtă fericite, nu sunt tocmai extravertiţi şi nu au o predispoziţie clară care să îi împingă să socializeze în mod natural.

Aşa că dacă eşti introvertit, timid sau pur şi simplu îţi este dificil să comunici cu femeile, aplicând aceste 5 chei vei vedea schimbările benefice în interacţiunile tale cu femeile din jur şi nu numai.

 

Nu uita să distribui articolul acesta şi prietenilor tăi introvertiţi astfel încât să se bucure de posibilitatea unei schimbări în modul lor de interacţiune cu femeile.

Spune-mi într-un comentariu mai jos: Tu cum faci să îţi depăşeşti „momentele” de introversie?!

 

De asemenea nu uita că cel mai bun loc în care poţi să îţi depăşeşti condiţia şi să nu mai fii reţinut în interacţiunea cu sexul opus, chiar dacă eşti introvertit este Tabăra de Seducţie de la mare din August!

În momentul ăsta pentru tabără mai sunt doar 2 locuri libere, detalii găseşti >>AICI!!<<

 http://tabaradeseductie.artaseductiei.ro/editia3/

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere