Sex Cu Virgine- Ghidul Complet

Este virgina ? Asa o bagi in patul tau…

Fantasy-Angel-Girl
E foarte uşor de dedus subiectul articolului încă din titlu aşa că nu cred că necesită vreo introducere pe tema asta.

Îţi voi explica exact paşii prin care să aduci în patul tău în scurt timp o virgină însă până atunci simt nevoia să îţi explic motivul pentru care nu am scris despre virgine până acum.

 

Am primit literalmente sute de mail-uri în care bărbaţii îmi puneau o întrebare aparent destul de simplă:

“Iubita mea este virgină, nu vrea să facă sex cu mine, spune că nu e pregătită, ce să fac?”

La majoritatea email-urilor am răspuns după o analiză detaliată a situaţiilor în cauză, deoarece realizez importanţa momentului în care o femeie oferă unui bărbat pentru prima dată corpul ei.

Observă te rog că am spus “oferă” şi nu – se culcă, face dragoste, şi-o trage  , se deflorează sau sex nebun o oră la viteză.

 

Pentru majoritatea femeilor primul act sexual reprezintă transformarea de la fată la femeie….

…. a cărei simbolistică în cultura noastră reprezintă faptul că ea începe să fie precepută adult, iar regulile nescrise tradiţionaliste presupun ca ea să îşi înceapă acest moment alături de bărbatul care îi este partener, iubit şi cel puţin potenţial soţ.

 

Pentru majoritatea bărbaţilor primul act  sexual reprezintă transformarea de la băiat la bărbat…

…a cărei simbolistică culturală reprezintă faptul că el devine matur, independent, un bărbat capabil să de descurce în viaţă şi cu cât se întâmplă mai rapid cu atât aduce mai repede dovada faptului că este un bărbat ce prezintă potenţial.

 

Desigur, acum deja toată lumea ştie că în societatea modernă, tradiţiile nu se mai aplică neapărat practic DAR undeva la nivel convenţional între oameni încă sunt recunoscute.

În alte cuvinte şi femeile ştiu că nu îşi vor începe viaţa sexuală neapărat lângă bărbatul cu care îsi vor petrece toată viata şi nici un bărbat nu este neapărat mare sculă dacă a ajuns să bage în aşternuturile sale o domnişoară.

 

De ce nu vrea să se culce cu tine şi care sunt paşii de urmat pentru a face sex cu o virgină.

Paşii pentru a aduce o domnişoară în patul tău ţi-i voi împărtăşi imediat, însă mai întâi vreau să înţelegi ce înseamnă mai exact momentul în care o femeie ţi se “oferă” pentra prima dată ţie.

 

Aşa cum ţi-am explicat mai sus, la nivel cultural există diferenţe simbolice în ceea ce priveşte prima noapte de sex, motiv pentru care este esenţial să înţelegi că o femeie va percepe altfel decât tine acest prim act.

 

Când o femeie îţi spune…

“Încă sunt nesigură”

 “Mă simt nepregătită”

 “Vreau să am mai multă încredere în tine”

…aceste lucruri pot reprezenta atât temeri pe care o femeie le are cât şi motive pentru care amână.

 

Sunt temeri

…atunci când deja eşti împreună cu ea într-o relaţie de lungă durată, aţi petrecut suficient timp împreună şi i-ai demonstrat în nenumărate rânduri că e importantă pentru tine…

…dar ea datorită educaţiei  şi a modului său de a vedea lucrurile, mereu când se gândeşte la prima noapte de dragoste se blochează şi pur şi simplu nu poate să o facă.

Sunt motive

…atunci când de abia ai cunoscut-o , încă n-ai petrecut foarte mult timp cu ea, urlă hormonii în tine (lucru perfect natural) şi ai tendinţa să pui presiune pe ea şi grăbeşti lucrurile să se întâmple.

 

Daca sunt motive, stiu că de cele mai multe ori nu faci asta din nepăsare sau pentru că nu ţii cont de ea şi doar simţi o nevoie firească de a împărtăşi patul cu femeia pe care o placi şi de care te simţi atras…

…însă ai nevoie la rândul tău să înţelegi că dacă vrei să o faci să fie a ta ai nevoie să îi oferi timpul, înţelegerea şi încrederea de care are nevoie pentru a ajunge să se simtă confortabil cu tine ca să faceţi sex.

Şi ea vrea să facă sex cel puţin la fel de mult ca şi tine, are nevoie doar să se simtă confortabil cu tine şi să aibă încredere că eşti un bărbat care nu caută să profite de ea.

Pentru femei, prima oara, adesea este un cadou menit să îl ofere bărbatului pe care îl place, respectă şi apreciază, de multe, paradoxal, ori în nici nu trebuie să îl iubească.

Bărbaţii în schimb percep acea primă noapte de sex că un premiu pe care îl merită dacă au fost suficienti de buni , de convingători.

 

Adevarul e că azi nici măcar nu trebuie neaparăt să fii într-o relaţie cu ea, femeile cu capul pe umeri nu mai cred în basme dar asta nu trebuie să te împiedice să fii un cavaler.

 

Şi totuşi ce faci dacă eşti împreună cu o parteneră virgină, ai investit timpul, atenţia ta, afecţiunea, i-ai arătat în nenumărate rânduri că e specială pentru tine dar totuşi ea este prea temătoare şi se blochează?

 

Paşii de urmat:

Pasul 1

În primul rând vorbeşte deschis cu ea despre sex cu ea şi vezi dacă are un blocaj, dacă îi este teamă sau poate chiar este excesiv de timidă – e posibil o simplă discuţie deschisă să rezolve tot.

Pasul 2

Dacă discuţia nu a fost suficientă, nu e o idee bună să începi să fii insistent, să pui presiune pe ea sau să o şantajezi emoţional.

(ex: “Dacă mă iubeşti ar trebui să o facem” , “ Mă despart de tine dacă nu facem sex” , “O să mă culc cu altele”) – genul ăsta de comportament o va îndepărta şi o va face să fie mai neîncrezătoare

Pasul 3

Încearcă să să te culci cu ea. De foarte multe ori o femeie va fi timidă, o să îţi spună “Nu vreau!” dar odată ce ajungeţi în pat simplele mângâieri şi sărutări se pot transforma surprinzător de rapid într-o partită de sex pe care şi-o dorea de mult timp.

Pasul 4

Dacă ajungeţi să vă jucaţi unul cu celălalt, şi observi că blocajul apare atunci când devine foarte excitată opreşte-te, nu insista deloc.

O femeie de multe ori o să aibă nevoia să simtă că este în control şi că poate opri oricând situaţia dacă lucrurile devin neplăcute pentru ea – NU TREBUIE SĂ ÎNŢELEGI DE CE – ai nevoie doar să îi oferi acel spaţiu, o îmbrăţişare şi înţelegere.

Pasul 5

Dacă ai constatat că blocajul apare atunci când se excită PREIA TU CONTROLUL.

Excită-o şi cum observi că a ajuns într-un punct maxim de excitaţie opreşte-te tu singur complet, din senin.

O să fie poate puţin bulversată şi nu o să îţi înţeleagă comportamentul – asigur-o că totul e bine, că ţii la ea, îmbrăţişeaz-o săruta-o, însă opreşte orice comportament de natură sexuală, inclusiv mângâierile intime, sărutările pasionale etc..

Pasul 6

Evită în continuare complet discuţiile despre sex sau de genul “Ce s-a întâmplat aseară!?” , “De ce te-ai comportat aşa?!” – pur şi simplu spune-i că nu vrei să te grăbeşti.

Pasul 7 

Data viitoare când ajungi cu ea în pat repetă din nou Pasul 5 – e foarte important să te opreşti, vei fi şi tu excitat şi o să ai nevoie fii mai puternic decât impulsurile tale sexuale.

Pasul 8

Sex – după ce repeţi Pasul 5- de aproximativ patru-cinci ori, vei vedea că dorinţa ei de a face dragoste şi pasiunea pentru tine vor exploda.

O să îşi dorească ea suficient de mult să se culce cu tine şi o să îţi dea clar de înţeles că îşi doreşte asta – îţi va spune direct sau o să vezi că va pregăti ea pentru tine un cadru romantic, ba chiar foarte erotic prin care îţi va transmite foarte clar că îşi doreşte să fii al ei.

 

În concluzie secretul este să nu fii grăbit şi în mod special să o laşi pe ea să ALEAGĂ momentul în care se simte cel mai confortabil să facă asta.

Vei economisi foarte mult timp , veţi ajunge amândoi la ceea ce oricum vă doriţi în doar câteva săptămâni şi nu va mai fi nevoie să te milogeşti pentru sex.

 

O femeie îţi va OFERI sex, îşi doreşte şi ea cel puţin la fel de mult ca şi tine să facă dragoste, are nevoie doar să îi oferi acel sentiment de siguranţă.

Urmând sfaturile din articol te vei putea bucura alături de iubita ta se o relaţie frumoasă şi bine înţeles bogată din punct de vedere sexual.

Tu cum ai ajuns la sex cu o virgină?

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere