Social Blast – Arta Seductiei

pick up23 S-ar putea sa fie gresit. S-ar putea sa fie depasita mentalitatea. S-ar putea ca tie sa nu iti mearga. Dar ce stiu eu este ca mie mi-a fost ca o Biblie timp de vreo jumatate de an, timp in care ajunsese la o conversie de invidiat. Este primul schelet de abordare pe care l-am scos. Fiti blanzi cu el. Acum e public.

Schelet #1 – Social Blast

EC – zambet – opener „my friends clothes”
Rutina varsta (for smooth transition)
Rutina Bucuresti
Rutina Timisoara (just in case)
Rutina sms (for #close)

==============

EyeContact – zambet

Opener – „Hey! Buna, am o intrebare, o sa ia doar o secunda. Ne-am certat 3 zile pe kestia asta. Il vedeti pe prietenul meu? Vreau sa imi spuneti pe o scala de la 1 la 10 cat de bine ii sta cu geaca (fesul, adidasii etc). Eu i-am spus ca sunt aiurea”. Discutii deviate de aici, despre articolul respectiv de imbracaminte.

Rutina varsta – „Tu ce varsta ai? Ai macar X ani?” – discutie derivata din varsta. Intoarcerea rutinei – „dar mie ce varsta imi dai?”

Rutina Bucuresti (modificata in functie de situatie) – „Stii care e faza? Nu vi se pare ca Bucurestiul e atat de inchis? Adica, nu stiu, dar lumea nu zambeste mai deloc. Peste tot pe unde ma duc vad doar persoane cu probleme, persoane inchise, introvertite. Stau cateodata in metrou si zambesc … si cateodata am impresia ca lumea se uita urat la mine doar pentru faptul ca zambesc. Nu vi se pare ca toti sunt niste ciudati?”

Rutina Timisoara (doar daca e cazul) – „Stii, de fapt eu sunt din Timisoara (am fost sapt. trecuta acolo) . Si acolo lumea e mult mai deschisa decat aici. Cateodata mi se pare atat de mare diferenta incat parca ar fi vorba de 2 tari diferite. Acolo lumea e primitoare, toti zambesc. In Timisoara am vazut batrani fericiti. Apoi, spune-mi si mie unde vezi batrani fericiti in Bucuresti? Am facut un mic experiment social: in Timisoara daca spui „buna” la 10 tipe necunoscute pe strada, 9 iti raspund. In Bucuresti am incercat cu un prieten si a trebuit sa spunem „buna” la 30 de tipe.”

Rutina sms – „Uite, hai ca eu ma cam grabesc. Mi-a facut placere, chiar pari o persoana interesanta. Fii atenta ! O sa imi dai numarul tau, o sa iti dau un bip … si eu, poate, o sa iti trimit un sms. Dar un sms atat de misto, incat NU O SA POTI REZISTA SA NU IMI DAI INAPOI REPLY. Si, poate, o sa mergem candva la o cafea si o sa vorbim.. Despre bucuresti, despre adidasi…”

by Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere