Sophie Sau Să N-o Fi... (+18) – Arta Seductiei

Sophie sau să n-o fi… (+18)

sex-positions-couple-in-bedSeară, vin , desigur roşu , pe canapeaua din livingul meu, cu o oarecare stângăcie degetele mele încercau să desfacă nasturii de la bluza ei vernil, în timp ce cu cealaltă mâna mă jucam uşor prin părul ei.

Stângăcia nu venea din cauză c-ar fi fost prea dificili de deschis nasturii şi nici pe departe vorba de vreo urmă de emoţie din partea mea…

…mai degrabă dacă aş putea spune că treptat deveneam complet lipsit de orice chef, iar Sophie prin comportamentul ei accentua asta.

Aş minţi dacă aş spune că mă simţeam refuzat sau că o parte din ea nu-şi dorea să fie în seară asta la mine cu un pahar de vin în faţă.

Îmi lansase nenumărate invitaţii subtile de când ne cunoscusem la o galerie de artă contemporană, ba chiar aş îndrazi să spun că ea a fost cea care a tras de mine.

Drept urmare îmi era foarte greu să înţeleg de ce atunci când mângâierile mele îi căutau pofticoase sânii , se trăgea discret într-o parte şi începea să mă întrebe tot felul de stupidităţi cum ar fi, unde merg eu să-mi fac cumpărăturile, dacă e vinul meu preferat sau cu ce echipă de fotbal ţin.

Ar fi fost probabil complet justificată reacţia dacă n-am fi petrecut deja patru ore şi două sticle de vin discutând despre fel şi fel de mărunţişuri ale vieţilor noastre.

A meritat s-o fi chemat la mine până la urmă?

Începeam să îmi pun întreabarea din ce în ce mai frecvent până când, aparent evidentul răspuns, devenea iritant. NU.

Îmi place diversitatea dar în ciuda opţiunilor, de regulă, nu mă văd cu mai mult de două-trei femei, iar cu ele mă întâlnesc constant pentru că împărtăşim aceiaşi pasiune pentru sex…

….sâmbăta asta, ce să vezi, nici una nu era disponibilă şi Sophie îşi făcuse la fix curaj să îmi scrie din nou.

Apreciam faptul că incearca, însă în mod normal aş fi lăsat propunerile ei să treacă pe sub radar.

large

Nu pentru că n-ar fi atrăgătoare, So este o copilă superbă de douăzeci şi puţin ani, cu nişte sâni obraznici, o talie de invidiat şi nişte ochi criminali care sclipesc vioi după ramele ei maro de ochelari.

De ce n-o vreau poate te gândeşti? Ei bine, problema e tocmai iz-ul de inocenţă ce mă înmoaie când o privesc, mai degrabă simt s-o iau în braţe şi s-o protejez la pieptul meu decât să i-o trag sălbatic pe spate în timp ce-o muşc de umeri….

…iar eu sâmbătă asta îmi doream să pun mâna pe o femeie pe care s-o fac să tremure în aşternuturile mele, iar după cum spune o vorba, un om însetat în deşert trebuie să accepte apă de la oricine-i oferă.

Sophie stătea în continuare crispată şi privea mâna mea ce încearcă să-i desfacă nasturi de la bluziţă cu aceiaşi seriozitate cu care un profesor de biologie analizează o broască disecată.

Nu prea mai aveam niciun chef şi regretam pe interior decizia de a o invită la mine, trebuia să-i fi luat o vată pe băţ în parc şi sigur ziua era mai plăcută pentru amândoi.

Chicotelile ei şi întrebările fără noimă au luat sfârşit când am reuşit şi i-am deschis al doilea nasture de la bluză, moment în care a scos un chiţăit abrupt şi s-a tras într-o parte rânjind la mine ca un copil mic ce tocmai a făcut o prostioară.

Gata! Mi-am băgat picioarele, am înjurat de două ori în mintea mea, m-am resemnat şi mi-am dat seamnă că n-aveam ce să fac cu micuţa frigidă.

patCu o vădită lipsa de chef şi interes m-am uitat la ceas, trecuse bine de ora 3 şi am hotărât că e momentul să ne băgăm în pat.

I-am dat nişte pantaloni de trening de-ai mei şi un tricou mai larg, plecase de mult din mintea mea trenul care avea în ale sale gări peisaje erotice cu ea dormind în ceva sexy cum ar fi chiloţei şi bustieră.

Mi-a fost dificil să adorm în primul sfert de ora pentru că nu-i mai tăcea gură, iar după ce a văzut că nu-i mai răspund la întrebări a început să îmi povestească mai multe despre ea. Bafta mea c-am fost obişnuit când eram mic să adorm cu televizorul pornit.

Totuşi n-am apucat să dorm foarte mult timp pentru că am fost trezit de o mâna ce se mişcă discret în sus şi-n jos peste penisul meu, ciudat, nu era a mea.

La început n-am deschis ochii, am continuat să mă prefac că dorm, voiam să văd ce face.

Pe măsură ce în mintea mea au început să se aprindă brusc idei legate de moralitate, la fel de rapid erau stinse de mângâierile ei afetuase şi ritmice ce mă făceau să fiu din ce în ce mai tare.

Brusc, m-am întors spre ea, am întors-o cu faţă la aşternut şi mi-am lăsat toată greutatea peste trupul ei paland în timp ce i-am prins ferm părul într-o mâna şi maxilarul în cealalalta.

fataA tresărit când a simţit buzele mele apropiindu-se de ureche  şi am întrebat-o: “Dar ţie cum îţi place să fii surprinsă?”

N-a apucat să răspundă pentru că mâna mea a coborât ferm peste gura ei iar degetele mi-au abandonat părul ei
plecând în explorarea funduleţului obraznic care acum împingea apăsat penisul meu.

Am lăsat palma să alunece uşor printre fesele ei până ce buricele degetelor au descoperit încântate păsărică deja udă şi dornică de companie.

Mişcările lente acum dansau în jurul clitorisul ei provocându-i spasme şi gemete ce erau înfundate de cealaltă mâna ce încă îi cuprindea strâns gura.

Am simţit că începe să vibreze şi să se contracte, ajungea la orgasm, hmm… nu-i bun… m-am oprit brusc, am întors-o cu faţa spre mine rămânând în continuare peste ea.

I-am prins chipul în palmele privindu-i oceanul de dorinţa ce se revărsa din ochii ei către mine şi i-am spus:

O să-ţi dai drumul atunci când îţi dau eu voie”.

Şi-a încolăcit picioarele în jurul meu strângându-mă puternic şi mi-a prins la rândul ei capul ancorandu-şi bine degetele în părul meu….

….. în momentul ăla am pătruns-o, am simţit că mă topesc , orice urmă de autocontrol părea să dispară pe măsură ce coapse2mă strângea mai tare între coapsele ei fierbinti ca să mă simtă din ce în ce mai adânc.

Am început s-o penetrez ferm, ritmul unor bătăi de tobă, mişcări puternice şi calculate crescând în intensitate pe măsură ce respiraţia începea să-i tremure, singura detensionare părea să fie buza de jos pe care şi-o muscă fără milă.

Mişcările începuseră să devină suficient de puternice încât amândoi ne izbeam periodic cu capul de tăblia patului, lucru care părea să nu ne deranjeze în nici un fel.

Deveneam din ce în ce mai fascinaţi de contopirea corpurilor noastre, n-am schimbat nicio poziţie, ne prindeam cu pasiune, ferm, aparent iremediabil, din ce în ce mai strâns, corpurile unul de celălalt.

“Acum pot?” – întreba ea în timp ce mintea mea era deja plecată într-un univers al extazului, departe de a fi prezentă, făcând un efort real să mă concentrez la ceea ce-mi spune.

Până la răspunsul eliberator a repetat întrebarea de încă două ori,  am simţit că mă apropii de marginea prăpastiei şi explodez , dând voie fluidelor noastre să se unească într-un condiment al pasiunii noastre.

A 2-a zi am vrut să vorbim despre experienţă însă n-am avut cu cine, Sophie era în continuare aceiaşi copilă inocentă care se prefăcea că sexul e un subiect de oameni mari despre care nu se discută, cu toate că pe chip i se putea citi clar un zâmbet de recunoştinţă.

A fost o bombă cu ceas mi-am spus! Exact genul ăla de situaţie în care o femeie îşi maschează sexualitatea şi douazipoftele carnale până explodează.

Uneori noi ca bărbaţi avem aşteptări, vrem să se întâmple acum, vrem să se întâmple aici şi vrem să avem un merit pentru asta!

Totuşi pot să-mi dau seama că unele femei au nevoie mai mult decât de un context bun, au nevoie de o intimitate foarte profundă.

Pentru Sofi a fost vorba despre intimitatea nopţii şi linişte completă, ca să poată conecta cu energia ei sexuală şi să-şi dea voie să fie cu adevărat ea, chiar dacă asta înseamnă ca eu să nu fiu prezent oarecum, mă rog , treaz.

În cazul ei, al nostru, a fost o experienţă interesanta , însă acum pot să înţeleg de ce se întâmplă ca unele domnişoare să se culce cu cele mai nepotrivite persoane fără ca măcar să înţeleagă de ce au făcut-o.

Tot odată îmi dau seama şi de prejudecatile pe care le avem noi ca bărbaţi despre o femeie, nici eu nu m-aş fi gândit că alături de ea poate fi o experienţă atât de intensă, şi totuşi uite că a fost cel puţin memorabilă.

Multe dintre femei, la fel că Sophie zboară sub radar şi uneori e bine să ai rabdare sau baftă că să te bucuri de o comoară sexuală.

Între timp mă bucur că eu cu Sophie încă ţinem legătură şi sunt sigur că este la fel de nerăbdătoare ca şi mine să vadă articolul ăsta publicat.

Dacă ţi-a plăcut da-ne un Share! Şi spune-mi într-un comenariu mai jos:

Tu cum “aprinzi” o femeie?!

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere