Structura Unui Pattern – Arta Seductiei

Structura unui Pattern


imagesM-a intrebat un prieten care este structura generala a unui PATTERN. M-am gandit sa impartasesc si cu voi, pentru ca pe mine m-a ajutat sa am lucrurile mai ordonate in minte.

Am structurat un PATTERN in 6 parti dupa cum urmeaza:

1. Confort (conversatie, mirroring)
2. Incredere
3. Fascinatie, captivare
4. Transa
5. Obiectiv
6. ANCORA

Le vom lua pe rand.

1. Confort.

Asta e partea in care o faci pe ea sa fie receptiva la tine. Inseamna sa ai destul rapport ca sa fie deschisa sa impartaseasca sentimente cu tine.

Iti dai seama ca ai atins partea asta cand tipa rade, reactioneaza bine la KINO, ai eye-contact si pune intrebari. Cum faci asta, pui si tu intrebari, esti relaxat si te simti bine, radeti impreuna.

Pur si simplu te simti ca si cum ar fi o amica foarte buna.

2. Incredere.

Asta inseamna (evident) ca tipa are incredere in tine. Ce inseamna asta? Inseamna ca tipa deja se simte foarte bine cu tine si deja este o conexiune intre voi.

Cum faci asta? Depanezi amintiri, povestesti despre cum era cand erai mic, povestesti despre prietenii tai, discutati despre pasiuni, societate, etc. Iti dai seama ca ai ajuns la un punct bun cand si ea povesteste despre ea si se simte ok cu asta.

Pasii de pana acum sunt foarte generali. Sunt pasi pentru obtinerea rapport-ului. Daca vrei ca patternul tau sa aiba efect maxim, trebuie sa ai rapport mare. Cu cat mai mare este obiectivul, cu atat mai mare trebuie sa fie rapportul pe care il aveti.

3. Fascinatie, captivare.

Ca tipa sa urmareasca si sa soarba fiecare cuvant pe care il spui, trebuie s-o faci sa fie fascinata de tine, de vocea ta, de cuvinte. Aici folosesti tehnici descrise la pasul 4.

4. Transa.

Aici sunt mai multe de zis. Sunt multe pareri despre ce inseamna transa. In linii mari, ce inteleg eu prin transa este ca mintea constienta este ocupata sa faca tot felul de alte chestii in timp ce tu vorbesti cu subconstientul.

De ce ai vrea ca tipa sa fie in transa? Pentru ca daca o sa ii spui cand e pe deplin constienta ca te vrea in ea… sau idei similare… exista unele bariere (convingeri, idei, prejudecati) implementate in mintea ei constienta care o sa o impiedice sa admita ca este adevarat. Ce o sa se intample? O sa spuna NU.

Cand ea este in transa ce faci tu este sa ii sugerezi ce vrei sa se intample astfel incat sa ocolesti barierele alea. MERGE. Psihologii folosesc asta in terapia prin hipnoza si le merge si lor. Iti spun acum ca merge si cu femeile.

Sa nu ma intelegi gresit. Nu inseamna ca o sa ii plimbi un medalion fermecat in fata ochilor si o sa ii spui „Ti-e somn… esti pe deplin in puterea mea”. Nu. Pentru majoritatea PATTERN-urilor nici macar nu e nevoie sa intre in transa adanca pentru a avea succesul dorit.

Cum se face? In primul rand, vom vorbi despre vocea de transa. Este vorba de fapt despre o tranzitie lina din vocea ta normala spre voce de transa. Cum e vocea de transa? Foarte calma… relaxata… profunda… lenta…

Pentru a dezvolta voce de transa trebuie exercitii de citire. Citesti orice si incerci sa iti faci vocea sa coboare ca ton, ca intensitate, ca viteza si ca volum. La sfarsit trebuie abia sa se auda, sa fie ca un murmur foarte profund si rar.

Ok, am dezvoltat voce de transa. Nu voi vorbi despre tot felul de chestii precum comenzi ascunse, pacing&leading etc pentru ca ar fi prea mult si gasesti documentatie in alte lucrari scrise de oameni cu mai multa experienta.

Ce sa cauti:
– canale receptive (auditiv, kinestezic, vizual, olfactiv, gustativ)
– submodalitati
– comenzi ascunse
– despre tehnica pauzelor si evidentierea unor cuvinte cheie prin ton
– distorsiunea timpului
– cuvinte transa
– pacing & leading
– presupozitii
– ecran mintal
– stacking & quoting realities
– ancore
– inlocuitul vocii
– self-point
– dick-point

Iti dai seama ca e in transa prin faptul ca este foarte captivata si are o privire pierduta.

5. Obiectiv.


Ai vrut sa rulezi un PATTERN cu tipa pentru un anumit motiv. Poate vrei sa o faci sa aiba incredere in tine, poate vrei sa se indragosteasca de tine, poate vrei sa se gandeasca la tine cand face anumite chestii (tu decizi).

De cele mai multe ori, punctul 4 (felul in care conduci transa) acopera si obiectivul insa sunt dati in care chiar vrei sa obtii ceva foarte exact. Nu pot sa te ajut in privinta asta. Tine de ce ai citit si tu si ce nascocesti.Pot doar sa iti dau cateva exemple cu lucruri pe care le folosesc eu.

Cateodata fac „Our world routine”. O aveti explicata in layguide. In principiu, faci ca ea sa va vada izolati de restul lumii. Eu folosesc varianta cu balonul. Adica fac sa fie un fel de balonas de sapun destul de mare astfel incat sa intram amundoi in el. Pe el se oglindesc pasiunile noatre, tot ce e pozitiv si ce e in jur nu poate sa intre in balonas.

Cateodata folosesc submodalitati si ecran mintal ca sa o fac sa vada unele intamplari/actiuni altfel decat le vede curent.

Secretul este sa iei lucruri din viata de zi cu zi si sa le dai valoare magica, sau sa iei obiecte din povesti care deja au magia in ele.

6. ANCORA

ANCORA este foarte importanta la sfarsitul unui PATTERN. De asemenea, poti sa ancorezi tot felul de chestii si in timpul unui PATTERN cu structuri de genul „[bla bla bla] e minunat sa simti apropierea asta… acum… cu mine, eu cred ca…[bla bla bla]” sau cu SP (self point) sau DP (dick point).

Alt mod de a ANCORA un sentiment este sa o treci pe tipa pe kinestezic si sa concentrezi un sentiment intr-un punct al corpului ca o caldura/furnicatura (cum simte ea). Apoi iei sentimentul ala in mana din punctul respectiv (cel mai frumos iese din stomacul). Odata ce il ai in mana, ai trecut pe vizual. Continui pe kinestezic totusi spunandu-i ca inca simte sentimentul ala in mana ta si este o legatura intre ea si mana ta. Vezi ce submodalitati vizuale are (culoare, forma, marime, etc) si dupa aia pune-ti mana pe piept si absoarbe forma respectiva. Sa fii atent ce privire are cand deschide ochii

In rest, sunt ancore normale. „Nu simti asta… [atingi] ca fiind un lucru de care merita sa te bucuri”.

Ok, cam astea sunt.

Sa va placa la fel de mult sa PATTERN-uiti, cat le place femeilor sa fie PATTERN-uite.
by nothing

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere