Sunt De Oscar! – Arta Seductiei

oscar_wide
Esti un actor foarte bun.

De fapt atat de bun incat te identifici cu rolul pe care il joci. Hei, dar iti place sa fii actorul principal in filmul asta. Mai ales ca e filmul tau. Stii ca personajul tau nu s-ar opri niciodata din drum. SI totodata stii ca orice piedica intampinata e un deliciu pentru spectatori. So – trebuie sa mergi mai departe. Personajul tau nu se lamenteaza. Personajul tau se bazeaza mult pe instincte. Ataca atunci cand trebuie sa atace. Se apara atunci cand trebuie sa se apere, cand e calcat pe coada.

Are defecte! Defecte atat de delicioase, incat ceilalti le sorb din priviri. Poate ca fumeaza in draci si arunca tigarile cu bolta, pe spate. Dar asta e parte din el. Asa ii sta lui bine.

Are hobyuri. Unele nestiute de nimeni. Poate ca o data pe saptamana face box. Si cand iese de acolo, tremura de oboseala.. si se duce sa faca rapid un dus cu prosopul pe umar si in curul gol printre barbati.

Are o viata de noapte activa. Saptamana trecuta a fost intr-un club de gay, saptamana asta se imbraca precum unul cand se duce in club.

Are o viata profesionala fara dubiu. Isi stie valoarea. Traieste prin ce face. Pentru ca face bine.

Ce mai are personajul tau?
Ce NU are personajul tau?

Care e tema muzicala?
Ce il deosebeste de celelalte personaje?
Ce il face atat de special?

Tu stii mai bine.
Defineste-l si vezi daca e vreo sansa sa castigi oscarul in viata asta!

these are the toughts of an addicted movie star..

to be continued…

by Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere