Teoria Energiilor – Arta Seductiei

Earth-03
Lasa-ma sa te intreb ceva!

De cand trebuie sa alergam dupa femei ca sa le avem pe cele pe care le dorim?

Acest articol nu se adreseaza celor fara experienta, ci celor care deja au un background in domeniu. Vreau sa iti marturisesc ceva. Sunt de acord sa alerg dupa femei.. atunci cand nu am. Pentru ca nu alerg dupa femeile in sine, ci dupa sex. Dar pe masura ce trece timpul, observi ceva ciudat.

Cineva blama ideea de simplitate. Asa ca incerc sa explic ce inteleg eu prin simplitate. Cu totii stiti de soulmates. Si daca bucati din poveste exista, totusi.

Spun mai intai greselile celor care cred ca e nevoie de complicat ca sa iei ce iti apartine:
– cand alergi dupa femei, nu poti fi alfa. Doar simplul fapt ca alergi dupa ele si le pui pe o pozitie superioara tie.
– cand fortezi o tipa, nu esti tu. O poti avea, bineinteles. Dar de cand faci tu treaba grea? Vei avea senzatia ca tu muncesti si ea nu.

Acum, ce inseamna teoria energiilor si de ce fac referire la soulmates.

Compatibilitatea se simte. E la nivel senzorial. E vorba de energie deja.

Cand intru intr-o sala plina cu oameni, deja se creeaza o harta mentala care nu are nimic de a face cu vazul. In harta aia mentala sunt toate persoanele din jur, ca intr-un joc 3d. Si ce e mai ciudat, ca fara sa fac nimic deosebit, unele persoane de sex feminin stralucesc. E la nivelul energiilor deja. Nu ai vbit cu ele, ba mai mult, se poate nici sa nu le fi vazut, dar simti ca ti se potrivesc si stii ca interactiunea cu ele e mai mult decat simpla.

Pentru ca in cazul soulmates nu mai e nevoie abordare. Sau de tehnici. Sau de jocuri.

Simt aceste persoane care mi se potrivesc… se poate sa intru in vorba cu ele. Si totul merge snur.

Vrei sex? Il poti obtine. NU ai nevoie decat de un loc al tau si de cateva intalniri cu orice tipa posibila. O inviti la tine, beti o sticla de vin si va futeti ca animalele.

Vrei ltr? Iti cauti o persoana care straluceste. Dar nu trebuie sa disperi. Aceste persoane sunt peste tot in jur. Trebuie doar sa deschizi ochii. SI sa lasi sa vina totul de la sine. Pana atunci, solutia este sa iti vezi de viata ta si din cand in cand sa mai bei o sticla de vin cu o tipa oarecare.

Asta e jocul. Cine vrea mai mult, sa caute materiale de specialitate, cu conditia sa incerce tot. Dar ca sa fii tu insuti, nu ai nevoie de multa materie prima.

by Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere