Tranzitia De La Intalniri La Relatie – Arta Seductiei

Tranzitia de la intalniri la relatie

healthy-relationship

În viaţă, bărbaţii de regulă îşi doresc două lucruri, să aibe o carieră de succes şi să îşi întemeieze o familie.

Tot în viaţa îmi place să cred că oamenii înţelepţi învaţă din experienţele şi greşelile lor, dar oamenii cu adevărat luminaţi învaţă din greşelile altora.

Eu din păcate n-am fost dintre cei luminaţi, nici cu ledul de la brichetă şi în dorinţa de a obţine lucrurile pe care le vreau m-am dat cu capul de toate obstacolele.

Şi nu oricum, ci intim şi personal, am luat fiecare problemă ce mi-a apărut în viaţă şi am petrecut ore, zile, luni chiar ani izbindu-mă cu fiecare părticică a craniului meu de toate aspectele problemelor pe care le-am întâmpinat, în special în relaţii.

Şi problema mea nu e că m-am dat cu capul, el este ok la loc pe umeri unde îi este locul, ci mai degrabă timpul pe care l-aş fi putut economisi dacă aş fi fost puţin mai luminat cât să învăţ din experienţele altora.

După cum am spus la început, bărbaţii au două mari idealuri în viaţă, iar bărbaţii de foarte multe ori când vine vorba despre idealurile lor în viaţă sunt destul de rigizi şi au sentimentul că ştiu ei cum e mai bine, că situaţiile prin care trec sunt unice sau că pur şi simplu experienţa lor este atât de profundă încă ar fi imposibil ca cineva să poată ajuta.

Aşa eram şi eu, mai greu de cap, abia după mulţi ani şi relaţii eşuate mi-am dat seama că multe dintre lecţiile pe care le-am primit pe pielea mea cu costul unor cicatrici emoţionale puteau fi evitate dacă deschideam mai bine ochii şi urechile la ce spuneau alţii.

Astfel, azi îţi voi vorbi în câţiva paşi clari despre relaţii şi mai exact cum să faci tranziţia de la întâlniri la o relaţie cu o domnişoară, iar tu decizi dacă vrei să fii căpos sau dacă vrei să aplici ceva de aici pe viitor.

Şi hai să îţi dau un pont: Majoritatea bărbaţilor care o dau în bară, crezându-se zmei cu băieţii la bere, povestind cum învârt ei femeile pe degete, ignoră cu desăvârşire ce spun alţi oameni, crezând că nimeni nu mai e ca ei. În seducţie există o competenţă căreia mulţi bărbaţi nu îi dau atenţie, din cauza asta blocându-se până şi la cele mai mici obstacole datorită încăpăţânării lor. Şi anume: Flexibilitatea!

A fi Flexibil înseamnă a accepta şi cel puţin a testa ce spun alţii pe propria piele. După ce ai testat, poţi singur să faci observaţii personale şi să vezi ce se aplică şi ce nu în cazul tău. Nu există reţete de succes şi sisteme care să îţi aducă ţie, Făt-Frumos din Lacrimă, pe Ileana Cosânzeana cu care vei trăi fericit până la adânci bătrâneţi.

Să începem!

Nesiguranţa

Cel mai tare mă punea pe jar atunci când nu aveam foarte multă experienţă cu femeile şi ieşeam la întâlniri şi habar n-aveam la sfârşit dacă tipa este atrasă de mine.

La momentul respectiv era mai relevant pentru mine dacă smulgeam petalele unei flori şi mă întrebam:

“Mă iubeşte, nu a iubeşte…”

În timp, am înţeles că dacă o tipă continuă să se întâlnească cu tine, cel puţin este atrasă de tine asta dacă nu te vede ca pe un potenţial iubit.

Aşa că în loc să disperi şi să reanalizezi toate evenimentele care s-au întâmplat între voi, cel mai simplu este să propui o a doua întâlnire.

Ideal este să o faci chiar la sfârşitul primei întâlniri.

Am remarcat cu foarte mare interes cum unei femei îi trebuie cel mult 5 întâlniri să îşi dea seama dacă sunt sau nu bărbatul cu care vrea să intre într-o relaţie.

Este foarte important să nu începi să devii disperat , să nu îi pui întrebări de genul “Dar ţie îţi place de mine…” sau “Crezi că e vreo şansă între noi?”

Dacă tu eşti nesigur, ce crezi că îi transmiţi acelei tipe cu care îţi doreşti o relaţie?

Nesiguranţa… Evident! Femeile îşi doresc bărbaţi siguri pe ei şi care ştiu ce vor. E posibil să nu îţi dai seama de la început ce vrei de la acea domnişoară. Nu este absolut nicio problemă, atâta timp cât comunici deschis cu ea şi îi spui ceea ce gândeşti fără să grăbeşti lucrurile riscând să pari un disperat care nu ştie ce vrea.

Spune-i că nu ştii ce vrei să se întâmple între voi şi comunică-i faptul că vrei să o cunoşti şi să îţi dai seama de ceea ce vrei de fapt să se întâmple între voi.

E important să îţi păstrezi calmul, mai jos îţi vorbesc exact despre CUM să faci tranziţia.

 

Întâlnirile

Eu ca bărbat aveam un mecanism destul de rudimentar când venea vorba de femeie:

Vedeam o tipă, îmi plăcea, ieşeam cu ea şi apoi mă lovea un puternic sentiment de îndrăgostire care mă făcea să vreau să fiu într-o relaţie cu ea.

La femei, treaba stă puţin diferit! La ele mai întâi apare dorinţa pentru a avea o relaţie şi pe urmă încep să selecteze bărbaţii care le fac avansuri.

După selecţie urmează partea în care încep să iasă la întâlniri şi să vadă care dintre puţinii bărbaţi pe care i-a ales e cel mai potrivit.

Tocmai de asta la întâlniri, o să îţi vorbească despre ea, despre ce contează pentru ea în viaţă, într-o relaţie şi o să fie foarte curioasă să afle despre trecutul tău şi în mod deosebit ce s-a întâmplat cu fostele tale.

De ce despre foste? Dacă îi vorbeşti într-un mod neplăcut despre alte femei care au trecut prin viaţa ta, în mod automat o să asocieze perspectiva ta despre alte femei cu persoana ei. Dacă e una faină, te va aprecia şi cel mai probabil va ieşi cu tine la o următoare întâlnire, dacă nu, fii sigur că nu o vei mai avea nici pe a doua!

Însă deschide bine ochii, şi femeile sunt oameni ca şi noi bărbaţii!

Şi femeile îşi doresc sex cel puţin la fel de mult ca şi noi şi de multe ori se culcă cu un tip chiar doar dacă sunt atrase de el fără să îl considere neapărat un candidat pentru o relaţie de cuplu.

Sunt foarte multe femei care chiar ajung în patul tău după prima sau a doua întâlnire şi îşi doresc şi ele ca şi noi bărbaţii să se simtă bine.

Dar asta NU înseamnă că îşi doreşte să fie într-o relaţie cu tine.

 

Tranziţia

De cele mai multe ori noi bărbaţii şi după ce trecem bine de 30 de ani, ne pierdem răbdarea în faza de prerelationare (seducţie) , şi ne grăbim să ne aruncăm cu capul într-o relaţie precum nişte şcolari care îşi trimit timid bileţele cu “Vrei să fii prietena mea?”

Însă în loc să trimitem bileţele trimitem, sms-uri sau ne confesam la telefon după ce am luat mai multe beri la bord, faptul că ne dorim cu ardoare să fim într-o relaţie cu ea…

Iar ea în momentul respectiv dacă nu este cel puţin la fel de îndrăgostită ca şi noi se află în faţa unei opţiuni într-o poziţie de putere:

“Ok, pot să îl am pe tipul ăsta, mi-l doresc suficient sau trebuie să mă mai conving?”

Şi dragi bărbaţi “să mă mai conving” poate înseamna foarte multe lucruri, fie că e vorba de a ieşi la mai multe întâlniri cu tine să vadă dacă eşti tipul potrivit sau fie că înseamnă să mai iasă cu alţi bărbaţi ca să vadă dacă nu cumva sunt ei mai potriviţi.

Mereu am fost adeptul ideii de a fi deschis ca bărbat şi să comunici ceea ce simţi, însă uneori avem talentul să trântim “Hai să fim împreună” unei tipe pe care deabia o cunoaştem.

Nici măcar nu e vina noastră, suntem disperaţi şi cu excepţia filmelor siropoase de la Hollywood nimeni nu ne-a învăţat cum să abordăm situaţia.

Problema aici o reprezintă “tranziţia” – şi mai exact înţelegerea faptului că trebuie să fiţi amândoi pe aceeaşi pagină, pe acelaşi film atunci când intraţi într-o relaţie.

Sigur poţi să faci gesturi romantice, presiuni, insistenţe şi să se întâmple ca ele să cedeze, însă nu fi mirat dacă după scurt timp o să îţi trântească un “Nu ştiu dacă pot să fac asta acum” sau “Am nevoie de spaţiu”, iar tu o să stai ca un popândău mirat şi nu o să înţelegi ce s-a întâmplat.

Nu e suficient să vrei să fii într-o relaţie ca ea să funcţioneze – aveţi nevoie de unele puncte comune.

 

Puncte Comune / Fundaţia

Mi se părea că sunt femeile perfecte pentru mine şi cu toate astea rămâneam cu buza umflată, un fel de cuţu şchiop şi nu înţelegeam: “De ce?”

Ne plăceau acelaşi filme, amândoi aveam aceleaşi gusturi la muzică, ca şi mine preferă vacanţele la munte în favoarea celor la mare şi pe deasupra mă plăcea – ai fi zis că suntem suflete pereche , nu?

Oricât de ciudat pare bărbaţii au mari lipsuri în ceea ce priveşte criteriile de selecţie pentru o relaţie şi de obicei arată cam aşa:

1-Să o plac eu

2-Să mă placă

3-Să fie drăguţă

4- Astea sunt deja bonusuri

E normal că o să ajungi să spui “Nu prea avem ce vorbi” , e normal că o să vă plictisiţi, e normal că o să ajungi să spui “E rece cu mine şi nu ştiu de ce!” – toate astea pentru că de fapt nu o cunoşti!

Cea mai mare problemă a noastră a bărbaţilor vine dintr-o lipsă de înţelegere a femeilor şi dintr-o lipsă de interacţiune cu sexul frumos.

Iar atunci când o femeie ne oferă atenţie, ne aruncăm cu capul înainte…

La început când ieşim la întâlniri devenim disperaţi, căutăm validare, vrem să ne confirme că este atrasă de noi, jocul lor discret din care transmit semnale nonverbale de care noi sa ne prindem nu ne este suficient… şi aşa ajungem să ne smiorcăim: “Da ţie îţi place de mine!?!”

Pe urmă dacă ameţitei, pentru că trebuie să fie ameţită dacă stă cu un ameţit , îi place şi ei la rândul tău de tine găseşti ca fiind motiv suficient să faci bunjee jumping fără corda într-o relaţie şi faci o propunere din aia şoc: “Vrei să fim împreună?”

Ghinionul e că de multe ori şi femeile mai au lecţiile lor de învăţat, iar una mai neexperimentată şi dornică de a scoate puţin capul din vizuină o să îţi spună “Da!”.

Şi aşa te trezeşti peste noapte într-o relaţie în care începi să stabileşti reguli după cum ţi se pare ţie că e mai bine, fără vreo experienţă sau să ţii cont de dorinţele partenerei.

După… când relaţia se transformă într-un lagăr, pentru că tu vrei să fii băiat bun şi să te ţii de lucrurile pe care le-ai promis atât ţie cât şi ei, “Că nu o părăseşti” “Că o să o iubeşti” şi alte fantasme…

Întreabă-te: Vreau să intru într-o relaţie doar ca să am o femeie lângă mine care să îmi ofere sex când am eu chef? Sau intru în relaţie pentru că îmi place tipa şi chiar îmi doresc să fiu cu ea?

Tind să cred că oamenii care mă citesc nu vor să fie nişte moşi ambulanţi care vor să cupleze şi ei nişte tipe cu care să facă sex, să mănânce shaworma toată ziua şi să bea bere, fără să facă nimic cu viaţa lor!

Să presupunem că ai intrat în relaţia asta toxică şi eşti captiv şi nu poti să scapi , dacă vrei să te desparţi, te simţi vinovat mai mult, că nu mai ai parte de sex şi dacă stai în relaţie te simţi sufocat şi neînţeles.

De ce?

Pentru că la început în loc să ai 3 lucruri pe care ştii că le vrei de la o relaţie ar fi trebuit să ai 100.

 

E foarte important în partea de tranziţie când vrei să începi să intri într-o relaţie cu o femeie să afli 2 elemente esenţiale:

  1. Ce îţi doreşti tu de la o relaţie
  2. Ce îşi doreşte ea de la o relaţie

 

1. Fă o listă cu toate lucrurile pe care ţi le doreşti, gândeşte-te la relaţiile trecute dacă ai avut, gândeşte-te la cum ţi-ar placea să fie partenera ta într-o relaţie.

E important să ştii exact care sunt limitele tale, ce ai face şi ce n-ai face cu iubita ta.

Cu cât lista ta e mai detaliată şi mai specifică cu atât şansele de a avea relaţii care să te nemulţumească sunt mai mici pentru că începi să îţi dai seama exact de lucrurile pe care le vrei.

2. A crede că dacă tu şti ce vrei de la o femeie şi de la o relaţie e suficient, e o iluzie cât Casa Poporului.

Femeile nu sunt nişte fiinţe divine înzestrate cu înţelepciunea relaţiilor, sunt şi ele tot oameni le fel ca şi noi şi o mai dau în bară, unele sunt şi ameţite care nu ştiu ce vor.

Tocmai de asta atunci când sunteţi în prerelationare la întâlniri şi începeţi să vă cunoaşteţi e important să afli ce vrea ea, care sunt lucrurile pe care şi le doreşte, ce aspiraţii are de la viaţă, cum vede o relaţie şi ce înseamnă pentru ea.

Şansele să ai o relaţie faină cresc exponenţial atunci când faci lucrurile mai clare despre ce îţi doreşti tu de la o relaţie şi în acelaşi timp afli ce îşi doreşte ea de la o relaţie.

O altă parte importantă a tranziţiei este ACŢIUNEA , e important să faci paşi către a crea o conexiune autentică şi atracţie cu femeia cu care ieşi tocmai ca să nu ajungă să te vadă doar ca pe un prieten.

Însă pentru asta ai un material video >>AICI<<

 

Acum ştii, sper că îţi sunt mai clare lucrurile despre tranziţia de la întâlniri către o relaţie.

Nu e nevoie să te milogeşti sau să cerşeşti o relaţie, doar trebuie să ştii foarte clar ce vrei tu de la o relaţie, să afli ce vrea ea de la o relaţie şi să acţionezi.

 

Lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi ce te ajută pe tine să faci tranziţia de la întâlniri la relaţii.

 

 

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere