Vestimentatie Si Stil Masculin Pe Arta Seductiei

Vestimentatie si stil masculin pe arta seductiei

poza1stilmasculin

 

Numele meu este Laci, am 29 de ani, pasiunea mea este stilul vestimentar, mă ocup de blog-ului Stil Masculin şi asta este povestea mea.  De fapt ea ar trebui să înceapă pe la vârsta de 15 ani, dar având în vedere că nu prea am avut o rata foarte mare de succes am să sar până la vârsta de la 22 de ani adică prin 2005 când lucrurile au devenit mai interesante. În acea perioadă am început o relaţie de lungă durată care a ţinut cam 1 an jumate. La sfârşitul relaţiei eram devastat şi am făcut multe greşeli ca şi un copil disperat, până am privit realitatea şi mi-am dat seama că trebuie să se întâmple o schimbare.

Primul pas, a fost să caut soluţia pe internet şi am dat de Artaseducţiei şi Personalitate Alfa. Mi-am comandat cartea Personalitatea Alfa şi după ce am extras esenţialul ce l-am găsit pe blog-ul şi pe forum-ul ArtaSeducţiei am început transformarea spre noul EU.

Mi-am stabilit câteva obiective prin a dezvolta câteva laturi precum vestimentaţia, eliminarea fricii de a vorbi cu o femeie, de a găsi un hobby interesant, să citesc mai mult şi să devin o persoană mai sociabilă.

Unul dintre hobby-uri pe care le-am găsit întâmplător a fost pictura. Am început cursurile cu o foarte mare reticienţă. Am avut noroc să dau peste un profesor foarte bun care a avut multă răbdare cu mine.  Cel mai mare avantaj din aceste cursuri era că am descoperit un subiect de discuţie cu femeile şi ca bonus am înţeles relaţia dintre nuanţe şi am reuşit să câştig şi ceva bani. În aceaşi perioadă, am descoperit că vestimentaţia avea un rol foarte important şi am început să testez peacocking-ul. Din păcate, nu ştiam cu ce se mănâncă şi am dat-o de foarte multe ori în bară.

poza2stilmasculin

Aveam foarte puţine haine şi am început să investesc în accesorii precum brăţări, cravate, pălării, inele şi pandantive pentru a aduce un plus de valoare ţinutelor. Le purtam cu mare mândrie şi am început să am o priză mai mare la femei. Din păcate, a venit şi reversul medaliei. Cei din jurul meu nu  au aceptat această schimbare, dar într-un fel am fost pregătit pentru fiecare situaţie având în vedere că eram informat de cum să dezarmez masculul alfa. Şi cu timpul am renunţat la acel grup pentru că nu mă ajutau cu nimic în dezvoltarea mea.  Dacă vrei să te dezvolţi, anumite persoane din cercul tău de prieteni nu vor accepta această schimbare şi parcă vor complota de fiecare dată împotriva ta.

Aceste schimbări nu erau de ajuns pentru că vroiam mai mult şi din păcate nu aveam atitudinea necesară pentru această schimare de stil mai ales că nu urmăream o regulă anume. Căutând pe internet, am dat de un blog care era cunoscut în comunitatea de seducţie Kinowear .  Citind cu atenţie informaţiile de pe acest blog, mi-am dat seama că pot continua cu peacocking, dar cu o variantă personalizată, elegantă şi cu bun gust.  Dacă nu mă înşel, am citit cam de 10 ori toate articolele de pe blog plus forumul care era activ pe acea vreme pentru a înţelege  sfaturile în totalitate.

poza3stilmasculin

Accesoriile, noile mele jucării, m-au ajutat foarte mult în acest joc al seducţiei. Pentru prima dată în viaţă, femeile făceau primul pas pentru că ele sunt foarte curioase de fire. Ele vroiau să atingă cravată şi să tragă de ea sau să împrumute pălăria şi primeam complimente din partea lor. Din păcate, aceste lucruri au atras invidia bărbaţilor din jurul meu şi deja eram obişnuit ca necunoscuţii să “împrumute” pălăria şi să meargă la femei. Evident, rata lor de reuşită era egală cu zero. Răspunsul este unul foarte simplu. Acea pălăria nu face partea din stilul lor de viaţă şi cel vestimentar şi era ceva forţat.

De pe Kinowear am rămas cu şase lucruri importante: asortare, contraste,culoare, layering, stilul personal şi să port doar hainele care îmi sunt potrivite ca şi mărime.

Prin 2008, o cunoştinţă mă abordează şi îmi propune să facem un blog de stil datorită informaţiilor pe care le-am acumulat în acest domeniu. Am avansat  încă o treaptă în evoluţia mea, dar parcă nu era de ajuns. Am început să studiez cu atenţie ţinutele femeilor legat de felul în care îşi poartă şi asortează hainele şi accesoriile între ele. Am citit o carte în care era descris creierul uman. Acesta este împărţit în două emisfere şi erau explicate diferenţele dintre un bărbat şi o femeie. Partea creativă este mai dezvoltată la femei decât la bărbaţi.  Mi-am dat seama dat seama de o chestie interesantă că femeile se aranjează, îşi aleg haine colorate fac nişte asortăti superbe şi noi suntem aşa de ignoranţi  că nu le observăm. Şi  un lucru şi mai grav era că nu le făceam complimente de felul în care arată.

poza4stilmasculin

Mi s-a aprins o scânteie şi mi-am spus că vestimentaţia este cheia. Dacă femeile sunt aşa de atente la detalii cu siguranţă  nu voi trece neobservat. Multe discuţii mergeau de la sine, am reuşit să strâng mai multe numere de telefon şi să merg la mai multe întâlniri. Deja totul era o joacă.

Ca şi un sfat, vestimentaţia te ajută în foarte multe situaţii, dar atenţie la ce scoţi pe gură. Degeaba te îmbraci bine şi te comporţi ca şi un bădăran.

Am căutat fotografii mai vechi cu mine, dar din păcate tehnologia nu mă ajută, dar mai jos se pot observa cele din prezent.

poza5stilmasculin1

poza6stilmasculin

poza7stilmasculin

poza8stilmasculin

poza9stilmasculin

În septembrie 2009, întrerup legătura cu blog-ul la care am fost cofondator şi  pun bazele unui nou blog StilMasculin, dar de această dată, am pornit singur la drum cu o idee nouă şi revigorantă. Între timp, am citit foarte multe cărţi, reviste şi blog-uri şi mi-am dat seama de calea cea bună pe care am urmat-o. Felul în care te îmbraci transmite mesajul “îmi pasă de felul în care arăt”. Astăzi, felul în care mă îmbrăcat şi informaţiile pe care le prezint sunt o sursă de inspiraţie la peste 2000 de bărbaţi. Am avut colaborări cu branduri mari, prezenţe la diverse posturi de televiziune şi articole în ziare sau pe blog-uri cunoscute.

Toate informaţiile pe care le-am strâns şi pe baza experienţei  acumulate le-am pus într-un manual de stil pentru bărbaţi. ( click pe link)

Scris de Laci de la Stil Masculin

P.S.  Lasa-mi un coment cu ce crezi despre cele scrise mai sus si cel mai improtant, ce anume vrei sa afli in continuare legat de vestimentatia ta si seductie.

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere