13 Lecţii Ca Să Nu Laşi O Impresie Proastă La întâlniri – Arta Seductiei

13 lecţii ca să nu laşi o impresie proastă la întâlniri

date

Privind în urmă, îmi dau seama c-am făcut destule prostioare la întâlnirile cu fete. Cred c-aş avea mult mai multe tipe combinate/futute la activ dac-aş fi evitat câteva greşeli.

În primul rând, din perspectiva mea există 5 niveluri de „dater”:

1. Nu ştii ce să spui, cum să te porţi, eşti nervos, se vede că faci conversaţie forţat;
2. ai idee despre ce-ar trebui să faci/spui, dar te pierzi uşor… rezultatele sunt PUŢIN mai bune decât la primul nivel;
3. ai prea multă încredere în tine şi crezi că tot ce spui este interesant;
4. Ce spui este interesant, dar (uneori) prea profund şi antrenant;
5. Eşti OK.

Mă situez între 4 şi 5. 5 când vreau, 4 când nu-mi pasă. Uneori mă las antrenat într-o discuţie şi-o antrenez şi pe ea… cam prea mult. În fine, contează mai puţin. Până acum nu s-a plâns nimeni şi, chiar dacă nu mă combin, e bine să-ţi mai faci câte-o amică din când în când.

Câteva greşeli pe care să le evitaţi (unele făcute de mine, altele observate):

I. Conversaţia forţată

Aveţi nevoie de coerentă. Treceţi de la un subiect la altul, dar nu brusc. Nu puteţi să vorbiţi despre Platon şi, ţac-pac, s-o întrebaţi dacă-i plac glumele despre Chuck Norris. Dacă vedeţi că, indiferent de subiect, va răspunde monosilabic, nu e de bine. Găsiţi singuri rezolvarea. La mine funcţionează o mică înţepătură pe tema faptului că, aparent, n-are mai nimic de spus despre nimic (reacţia nu este neapărat pozitivă, dar, măcar, există o reacţie). Din fericire, nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp să vorbesc singur.

II. Încercarea de-a impresiona

Se vede pe faţa omului că vrea să impresioneze. Şi efectul va fi exact opusul celui dorit. „Fii tu însuţi” funcţionează bine acum, într-un anumit sens. Dacă transpiri, respiri greu şi vorbeşti despre cum te baţi cu ţiganii prin cartier, o dai în bară. Practic, e o problemă de congruentă.

III. „Sunt amuzant.”

Nu eşti! Înţeleg că o poveste despre cum te-ai îmbătat ca un porc şi-ai umblat pe la Unirii ţinându-te de ziduri te amuză, dar tocmai asta e problema: TE amuză. Pe tine. Alţii nu vor considera că e ceva amuzant în asta. Eu, dacă stau la masă cu tine, voi aştepta să termini de vorbit ca să schimb subiectul. M-am îmbătat şi/sau m-am bătut de N ori şi nu văd nimic hazliu în povestea ta. Oamenii te vor asculta din politeţe sau gândindu-se că urmează ceva cu adevărat amuzant. Vei arăta ca un idiot dacă termini de povestit şi oamenii incă aşteaptă ceva care să le provoace o reacţie. Şi exemplele pot continua.

IV. Atingerile forţate

Fără pupicuri sau tineri de mână forţate. Dacă tipa nu e deschisă, veţi reuşi doar să o închideţi şi mai mult. Oricât de alfa vă credeţi, nu uitaţi că succesul vostru depinde şi de tipa pe care-o aveţi în faţă.

V. „Înţeleg psihologia feminină”

Am făcut prostia asta de câteva ori. Fără să vreau să mă laud sau să impresionez, pur şi simplu mă implicam în discuţie. Diferenţa este că, dacă eşti începător, îţi pasă de rezultatul discuţiei şi, în ultimă instanţă, al întâlnirii. Mie nu prea-mi pasă, pentru că pot oricând să-mi găsesc altceva (şi deja apreciez mai mult o amică inteligentă decât o tipă cu care stau 2-3 săptămâni).

Altfel spus: o fată se simte puţin ameninţată când vede că-i anticipezi gândurile/dorinţele şi când îi explici ce mecanisme psihologice le determina.

VI. „De ce?”

Dacă fată-ţi spune că nu vrea s-o săruţi, n-o întrebă de ce. Dacă-ţi spune că nu vrea s-o ţii de mână, n-o întrebă de ce. Daca înţelegi de ce, nu-i spune că ştii. Vezi V.

VII. Justificările

Dac-ai făcut greşelile de mai sus, nu-ncerca să te justifici prin ceva de genul „ştii, eu mă simt bine aşa şi ar trebui să fim naturali”. Nu te justifica, încearcă să repari… dacă mai poţi.

VIII. „Ştii, eu fac ce vreau, nu-mi pasă ce se-ntâmplă.

Asta spun mulţi după ce-o dau în bară. Unii adăugă şi „oricum, mai găsesc şi altele ca tine”. NU!!!

IX. „Observ c-ai intrat puţin în defensivă, dar eu mă simt bine”

E ca şi cum i-ai spune „mă doare-n p..ă de tine, principalul este că te-am enervat şi-mi face plăcere!”. N-ajunge să vă simţiţi voi bine, trebuie ca şi faţa să se simtă bine.

X. „Da, spune-mi mai multe, sunt numai urechi!”

Daca începe să se deschidă faţă de voi, nu-nseamnă neapărat că vă combinaţi. Poate însemna c-aţi început să intraţi în LJBF. Pentru că o femeie n-ar povesti niciodată în faţa unui tip cu care-ar vrea să se combine despre cum s-a făcut lemn şi-a borat pe covor. Mă rog, poate-ar fi câteva cazuri izolate, dar atât.

Pe de altă parte, dacă tipa vorbeşte despre chestii total neinteresante, schimbaţi subiectul. Chiar puţin brutal, dacă e necesar. Nu sunteţi obligaţi s-ascultaţi povesti despre pisica ei dacă nu vă interesează (şi, dacă vă interesează, cred c-aveţi nevoie de un control la cap).

XI. „Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla, sunt interesant.”

Se leagă oarecum de III. Ce vi se pare vouă interesant nu este neapărat interesant pentru alţi oameni. Unii vorbesc despre orice pe un ton specific omului de ştiinţă care explica ultima lui descoperire legată de găurile negre. Îmi vine să râd când văd/aud aşa ceva. Prietene, psihologia ta nu este atât de interesantă încât să ţii o prelegere. Nu ne pasă! Termină-n plm mai repede sau îţi sparg sticlă asta-n bot! Sau vorbeşte normal şi n-o mai face pe interesantul/deosebitul.

XII. „Mă doare-n p..ă de toată lumea!”

Oricât de nasoală (sau bună) ar fi dispoziţia în care te afli, evita atitudinea de durere totală în p..ă. Nu-ţi pasă acum, dar s-ar putea ca mâine să-ţi pese. Şi să-ţi dai palme pentru c-ai fost prea al dracului şi-ai enervat pe toată lumea.

XIII. Evită să-i întrerupi pe ceilalţi.

Cel mai tare mă enervează genul de om care-şi aduce aminte de cine-ştie-ce sau are o revelaţie şi-ncepe să vorbească în timp ce vorbeşte altcineva. Pentru că, de cele mai multe ori, marea idee este un căcat pe care n-aveam nevoie să-l aud.

Dacă mă mai gândesc la ceva, adaug pe parcurs.

Articol scris de 4real

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere