(prima parte o gasesti aici)
In prima parte am vorbit despre cele 3 tehnici esentiale pentru a porni cu dreptul in seductie:
- o tehnica de motivare care functioneaza
- principiul Pareto, sau cum sa inveti eficient
- cel mai bun plan de actiune pe care poti sa-l urmezi
Daca nu ai citit inca prima parte a articolului sau vrei sa te uiti din nou peste ea, o poti accesa la linkul acesta.
Ai aplicat ce ti-am scris in prima parte?
Daca nu, iti recomand sa nu-ti pierzi timpul cu partea a doua. Ar fi culmea sa inveti ecuatii de gradul doi daca nu stii nici macar adunare. Ai gresit situl, intoarce-te la WoW sau CS.
Doar daca ai aplicat si indiferent de rezultate, citeste in continuare.
Pasul 2, corectarea
In primul rand vreau sa-ti spun ca practic seductia in mod activ de 4 ani de zile.
4 ani in care am citit/vazut/ascultat/practicat cam … tot in domeniu. Am invatat de la Mystery, Style, David De Angelo, Vin di Carlo, Julian Foxx, Sin, Krauser, Hypnotica, Ross Jeffries, Kezia, Savoy, Bad Boy si multi multi altii.
Nu o spun ca sa ma laud ci o spun ca sa intelegi ca nu vorbesc doar din experienta mea. Am comunicat cu ei, am tinut traininguri pe seductie si cunosc care sunt problemele cu care te confrunti la inceput din drum.
Ei bine acum inveti cum sa le corectezi.
Obisnuieste-te sa fii refuzat
„I-am luat numarul dar nu raspunde, nu inteleg unde am gresit” (mesaj postat saptamanal de cate 3-5 useri pe forumul AS).
Se spune ca Edison a esuat de mai mult de 1000 de ori incercand sa creeze becul. Cand a fost intrebat, el a raspuns: „Nu am esuat de 1000 de ori, am descoperit 1000 de moduri de a NU inventa un bec.”
Cu totii ne confruntam cu refuzuri, stiu cel mai bine, mi le iau zilnic.
Daca-ti spun ca refuzurile mele depasesc 10 000 ce parere ai?
Nu ai nevoie de 10 000 de refuzuri ca sa inveti seductie. Cel mai probabil vei lua undeva la 50-300 pana sa ai rezultate, pana sa nu ti se mai para ciudat sa abordezi pe strada (sau oriunde altundeva).
De ce ai nevoie de acele esecuri?
Pentru ca nu ne nastem experti in seductie!
Daca nu ai fost invatat de viata, trebuie sa-ti iei viata in maini si sa inveti singur.
Fiecare abordare nereusita te invata cum sa nu actionezi. Si crede-ma cand iti spun, refuzul unei fete il vei simti si te va invata mai bine decat orice carte de seductie.
Invata sa intelegi singur unde ai gresit
Am sa incep cu un exemplu de abordare de-a mea din 2009 (link original).
FR: 3.10.2009
Abordarea 155 – HB9.5: O tipa foarte draguta pe strada. Iese prin cluburi in capitala, stie o gramada de oameni si modele. Am abordato bine dar avea prieten.
Ce a mers bine: Am avut game bun (Deschidere, Atractie si Calificare)
Ce ar trebui schimbat: Ar fi trebuit sa profit de interesul ei si sa o invit la o iesire impreuna cu prietenul (un party).
Unde am pierdut atentia: Avea prieten, invitatia mea nu a functionat.
(In linkul original am pus si Partile proaste, dar am observat de-a lungul anilor ca Partile proaste intra la Ce ar fi trebuit sa fac diferit si nu mai e nevoie de ele)
Cand scrii o abordare o scrii cu un scop (de obicei pentru a primi feedback). Nu ai nevoie de o poveste lunga cu tot ce s-a intamplat si copy/paste la replicile pe care le-ai primit. Tot ce-ti trebuie e sa scrii ce ti-a mers bine, ce ar trebui schimbat si de unde a inceput sa o iei in jos.
Da, exista si situatia in care nu stii ce ai gresit.
In cazul acesta incearca sa iei feedback de la urmatorii (in ordine):
- o trainerita pe seductie (iar daca nu poti un trainer) -> are experienta in domeniu, stie la ce sa se uite si cum sa-ti ofere feedbackul ca sa te ajute cat mai mult (trainerita beneficiaza si de perspectiva feminina)
- un tip care invata seductie -> acesta intelege procesul dar nu are practica suficienta si crede-ma, se pricepe sa critice!
- o prietena de-a ta, cu personalitate similara tipei din situatia ta (tachinatoare pt tipe tachinatoare, „cuminte” pentru fete „cuminti”) -> va intelege perfect situatia dar nu va sti sa-ti explice bine, trebuie s-o tragi de limba (sa-i dai exemple si sa o intrebi daca asa ar merge)
- un forum anonim plin de necunoscuti care vor sa te ajute dar care nu stii daca iti inteleg situatia suficient de mult -> oricum, mai bine decat ultima varianta
- sa nu ceri feedback si sa iti ratezi si urmatoarele abordari in acelasi fel dand vina pe viata, femei si bautura
Nu uita, apeleaza la altii doar daca nu poti sa-ti dai feedback singur.
Si niciodata sa nu intrebi „ce am gresit?”. Asa nu vei invata deloc. Explica situatia cat mai succint (personal nu citesc povesti mai lungi de 10 linii, stiu ca tipul o da pe aratura si ii las pe altii sa-si bata capul) si intotdeauna ofera tu prima solutie, chiar daca (poate) o gresesti.
Propune tu cum crezi ca ai putea sa rezolvi situatia.
De ce?
Pentru ca, in timp, vei ajunge sa-ti dai un feedback realist si sa nu mai ai nevoie de altii ca sa te corectezi.
Noteaza-ti abordarile in sectiunea Jurnale sau pe un blog anonim. Este extrem de important (si de motivant) sa te uiti in lunile trecute si sa observi cum ai progresat de atunci.
La un moment dat, vei intra intr-o serie de rateuri si vei incepe sa crezi ca nu esti bun, ca tot succesul de pana atunci a fost o iluzie. Acela e momentul in care trebuie sa-ti vizualizezi abordarile vechi, sa vezi cu ce probleme banale te confruntai tu atunci … si cat ai reusit sa progresezi de la ele.
Verifica cum te descurci cu Tehnica Palniei
In primul articol te-am invatat sa-ti faci un plan de actiune, sa stii ce sa pui in el si sa te tii motivat sa-l parcurgi. Acum, am sa te invat cum sa-ti „stergi” din urma toate blocajele tale.
Ca orice om, nu esti perfect.
Sa spunem ca poti sa comunici foarte adanc cu fetele dar nu stii sa deschizi o conversatie. Daca nu esti in stare sa abordezi o fata abilitatile tale de comunicare sun zero.
Imagineaza-ti un astfel de blocaj ca o palnie prin care iti filtrezi rezultatele.
Un calcul simplu: daca din 5 tipe care ti-ar da numarul tu te blochezi in faza de atractie cu 4 din ele iei un numar. Daca ti-ai rezolvat problema iei 5.
Cum iti dai seama care este acea problema a ta responsabila pentru majoritatea esecurilor pe care le ai?
Descopera ce te blocheaza de la succes
Dupa ce ti-ai inregistrat abordarile din timpul saptamanii si ai identificat care au fost partile bune, ce ar trebui imbunatatit si unde ai pierdut atentia grupului e momentul sa vedem care sunt Top 3 problemele tale care te blocheaza din progres.
Matematica, adunarea, clasa a 2a:
- ia toate partile bune si aduna-le
- aduna toate rezultatele tale de la „ce ar trebui imbunatatit”
- ia tot de la „unde ai pierdut atentia grupului” si aduna
Acum ai ceva de genul:
Parti bune: 10x am deschis, 3x am creat atractie, 5x am luat numar
De imbunatatit: 2x m-am pierdut la deschidere, 3x n-am spus povesti bune, 5x n-am tachinat
Unde am pierdut atentia: 7x m-am balbait, 2x n-am stiut cum sa raspund cand mi-a spus ca are prieten
Acum taie tot ce ai adunat lasand doar top 3 parti bune, top 3 de imbunatatit si top 3 unde am pierdut atentia.
Lauda-te cu partile tale bune si nu mai fa nicio misiune care sa se axeze pe ele, nu mai e nevoie. Stiu ca vrei sa creezi atractie ca si cum ai emana feromoni din frunte dar acolo te descurci, axeaza-te pe problemele pe care le ai.
Concentreaza-te pe „unde ai pierdut atentia grupului”. Tot ce ai scris acolo te-a blocat de la drumul tau catre numar. Acestea sunt principalele probleme care le ai.
Sa recapitulam
- fa-ti un plan pertinent de actiune si actioneaza pe el!
- noteaza-ti abordarile pe care le-ai facut (utilizand sfaturile de mai sus)
- saptamanal, fa un top al realizarilor si problemelor tale
- lauda-te cu ce ai realizat bine (si nu mai fa misiuni in domenii in care te descurci)
- concentreaza-te pe problemele la care te blochezi cel mai des
Daca vrei sa scriu partea a treia, in care voi lucra pe situatii specifice din acel top 3 si-ti voi arata cum sa-ti dai seama unde ai gresit si cum sa creezi misiuni care sa corecteze problema ta specifica lasa-mi un comentariu cu textul: „Voi aplica!”.