Interviu Cu Laci – Arta Seductiei

laci

Câte culori sa puna un barbat pe el ca sa nu para un papagal

Purtatul culorii cred că este una dintre cele mai mari frici pe care le are bărbatul. Nu ne-am născut învăţaţi de a purta culoare, dar cu puţin exerciţiu şi antrenament se poate rezolva. Felul în care îţi alegi culorile va crea o impresie pozitivă sau negativă. Nu trebuie să ai o diplomă în coloristică pentru a alege culorile potrivite din ţinută. Trebuie să cunoşti câteva idei de bază.

Am ales acest titlu la sugestia unui cititor, dar  vei primi în continuare câteva explicaţii. Sper să fiu cât mai concis.

Una dintre cele mai populare nuanţe pe care le poartă bărbatul este negrul. Tu ce haine ai purtat ieri, azi sau ce vei purta mâine? Ieşi pe stradă, în baruri, cluburi, restaurenate, discoteci. Ce culoare crezi că predonimă în toate aceste locuri?

Nu e rău să porţi negru, dar limitează folosirea lui. Exploraţi lumea culorii şi extindeţi-vă opţiunile pe care le aveţi în garderobă.

Legat de titlul de mai sus nu este o regulă care să te restricţioneze la câte culori sau nuanţe să porţi pe tine. Unele persoane au auzit de regula celor trei culori. Aş dori să “sparg” acest mit pentru că nimeni nu ştie cu exactitate de unde a pornit.

Ceea ce am găsit legat de cele trei culori, este legat de un studiu asupra nuanțelor potrivite pentru o pictură. În care obligatoriu una dintre culori trebuie să fie în contrast față de cele două.

Din punctul meu de vedere, consider că este o regulă care se adresează persoanelor conservatoare sau a începătorilor în stil.

Astfel, fiecare știe că are o ținută sigură prin care nu dă greș deoarece nu se încarcă cu multe culori, aș mai adăuga că este importat și felul în care îți vin hainele pe tine.

Pentru cei care au câteva cunoștiințe de stil, le recomand să uite de această regulă pentru că te limitează. Eu de exemplu port câteodată mai multe nuanțe, dar așa mă simt mai bine, nu-ți recomand să faci și tu la fel. Fiecare se ghidează după propriile principii.

Ca să înțelegi mai bine această regulă, ea se referă doar la culori. De ex dacă ai câteva culori pe tine și mai adaugi negru și alb, vei avea tot același număr de culori. Negru, albul și griul (care este o combinație dintre cele două) sunt nonculori. Ce este amuzant, este faptul că cei care cred cu tărie în această regulă, ajung să poarte în mare parte o culoare sau nici una.

Dacă ne gândim puțin mai departe, nu este exagerat să porți roșu, portocaliu și albastru pentru că astfel respectăm regula celor trei culori. Mai poți încerca mov, verde și maro sau portocaliu, verde și albastru sau maro, albastru sau gri etc.

Problema de fapt,  constă că unii oameni nu vor să-și depășească limitele și chiar dacă o fac, respectând regula celor trei culori sunt consideraţi de o altă latură sexuală.

Revenind la titlu trebuie să înţelegi următoarele aspecte:

–       doar cei care sunt răutăcioşi vor spune că te îmbraci ca un papagal

–       de regulă aceste persoane se îmbracă doar cu nuanţe închise şi nu au cunoştinţe despre stil

Într-adevăr unele nuanţe nu arată bine combinate şi de aici şi această poreclă.

Din frica de a da în penibil, mulţi bărbaţi preferă să stea pe tuşă şi să se îmbrace mediocru. Realitatea este că de multe ori facem gafe mai mari decât purtarea unei nuanţe nepotrivite. Vreau să ai acel curaj cu care te duci să porţi o conversaţie cu o femeie necunoscută şi atunci când vine vorba de a purta culoare.

Pentru cei care sunt la început le recomand să integreze în tinute articole  uşor colorate. Adică să încerce doar o cravată,  o eşarfă, papion sau orice alt accesoriu. Cu timpul şi cu mult antrenament se poate învăţa cu să porţi culoare.

Alte informaţii despre cum să porţi hainele şi culoarea le-am pus într-un manual de stil pentru bărbaţi. ( click pe link)

Scris de Laci de la Stil Masculin

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere